Scudo Sports

Eğirdir trihatlonu 2015 ve kuşadası trihatlonu

@Zafer KAPLAN eyvallah ama böyle tebrikle olmuyor seneye beraberiz zafer :D artık başlayalım binmeye senle de .... bu arada desteğin için çok çok teşekkür ederim :D

Scudo
@brsegemen Ne demek Barışım ya he zaman destek için yanındayım :) diğer konu hakkında belki bir 4-5 kg verirsem sadece yol yarışlarını girebilirim oda bolca antrenmanla, Triatlon benim için çok uzak bir ülke :)

Seneye İstanbul Triatlonu ile ben de başlamayı düşünüyorum. Sizin dereceler nasıl? daha doğrusu hedeflerinizi realize edebildiniz mi, nasıl geçti sizin için Kuşadası?

@Dradis vallaha benim ilk hedefim yarışları tamamlamaktı ve bu doğrultuda hedeflerimi gerçekleştirdim .... kuşadasın da baya bir zorlandım olimpik puanlı olduğu için tam hazırlanamamışım benim olayım sprint puanlıymış bu sene ama dediğim gibi amacım bitirmekti ve bitirdim... derecelerim hep alt sınırlar da seneye daha iyi hazırlanıp kendimi daha iyi dereceler de bitirmeye hedefledim ... insanlar bazen soruyor bitirdin de ne oldu diye , bir şey olduğu yok sadece kendimi daha iyi hissediyorum çok çok iyi durumda değilseniz ilk hedefiniz yarışmayı tamamlamak olsun... saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Enver T.
Bunu hiçbir zaman anlayamadım zaten.Kişi kendine hedef koymuş ne güzel demiş ki triatlon tamamlayacağım,maraton koşacağım,boğazı yüzerek geçeceğim,v.b. yandaki arkadaşların tepkiler "eee ne geçti eline?" İnsanın hevesini kırmak için ellerinden geleni yaparlar.Ama ölmeden önce yapılması gerekenlerin başındadır yüksek efor gerektiren bir organizasyonu tamamlayabilmek benim adıma.Geçen gün Gran Fondo'ya katılan arkadaşlara bu nedenle imrendim ve tebrik ettim.

• Beğen
Tepkiler: Barış Özegemen
@Enver T. çok doğru nedense bizim ülkemizde özellikle ölçülen şeyler hep maddiyat. Evet bitirince elime bir şey geçmedi belki maddi açıdan ama o bitiş çizgisinden geçtiğim an aldığım hazda bana yetti tamam dedim ben bunu öyle ya da böyle yapabiliyorum :D

öncelikle tebrik ediyorum sizi azminizden dolayı, bende seneye katılmayı düşü düşünüyorum bu tarz organizasyonlardan en az bir tanesine,tabi bireysel olarak,size sormak istediğim katılmak için ne tarz belgeler gerekiyor lisans, sağlık belgesi vs.. ayrıca bütün organizasyonları takip edebileceğim bir internet sitesi var mıdır?
teşekkürler.

@ahmetcilak öncelikle teşekkür ederim :) Ahmet bey sağlık raporu alıyorsunuz ve bulunduğunuz yerdeki gençlik spor il müdürlüğü ne başvuru yapıyorsunuz 2 adet fotoğrafla birlikte ... ama şu konuda dikkat edin iki ayrı lisans var bisiklet lisansı ayrı triatlon lisansı ayrı siz ikisinide istiyorsanız fotografları 4 yapmanız yetecektir tabi bizim burada yetiyor sizden başka ne isterler bilemiyorum. (link) bu adresten yıllık müsabakaları takip edebilirsiniz aynı zaman da online kayıtta burdan yapılıyor fakat müsabaka öncesi gençlik spor il müdürlüğünden birde izin yazısı almanız lazım her yarış için yoksa online kayıt yapsanız bile sorun çıkabilir yarış zamanın da ... Benim bildiğim ve kendimde uyguladığım bu kadar il ve ilçelere göre farklılık gösteriyorsa onu bilemem . Saygılarımla

@brsegemen Dostum tebrik ederim yarışlar zevkli ama bir o kadar da yorucu geçiyor gibi :D Ben de ileri ki zamanlar da ferdi olarak katılmayı düşünüyorum. En iyi olduğum konu koşu en zayıfı da yüzme herhalde(iyi yüzerim yanlış anlaşılmasın :D). Şimdi size birkaç sorum olacak : En zorlandığınız kısım hangisi oluyor? - Yarışın sonucunu çok etkiliyen bir kısım var mı ? - Ayrıca katılmadan önce nasıl antrenmanlar yapmak gerekiyor?

@brsegemen başlangıç için gayet yeterli bilgiler bunlar benim için çok teşekkürler, bir rakip daha kazandınız seneye denk geliriz belki ;)

• Beğen
@Lykiafogu vallaha yarışın her alanı parkura göre zorlaşıyor neden derseniz eğirdir de gölde yüzdük ve çok zorlandım çıktıktan sonra bisiklet etabı düzdü ve yokuş yoktu gayet hızlı ve keyifliydi kuşadasında ise yüzmeden eğirdir deki derecemden 10 dakika daha erken çıktım ama bu sefer yokuşlu bir parkurdu bisiklet zorladı baya ve en son koşuya zor attım kendimi :D Burada önemli olan hız kadar dayanıklılık ta , vücudun mukavemet tini artırmak lazım yoksa pilin bir yerde tükeniyor... antremanlara gelirse bir çok antremanı kendi kafama göre deniyerek yaptım internette triatlon workout lar var onları bir incele kendine uygun olanının karma bir programını çıkar derim :D ve son olarak karbonhidrat ve protein alımına özellikle son haftalar da çok dikkat et ...

@ahmetcilak triatlon da rakip olmaz herkes kendinin rakibi olsa olsa dost kazanmışızdır :D görüşmeyi dört gözle bekliyorum :D

@brsegemen Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Antrenman programlarına bakacağım. Koşu kısmı diğerlerinin üstüne adamı bitiren bir kısım gibi geldi bana nedense:D

• Beğen
@brsegemen Evet ben de 50 yaşımda yarı maraton koştuğum için bana da aynı soruyu çok soran var, hele ki bu yıl İstanbul Maratonunda maraton mesafesi koşacağım deyince "derdin ne?" ilk gelen tepki:) Bunlara alıştım sorun yapmıyorum. Koşu benim için kolay kısmı, bisiklet de aldım ama İstanbul Maratonu sonrası başlayacağım antremanlara. Zor kısım yüzme ama azimliyim. Seneye sanırım bir yerde mutlaka yolumuz kesişir. Teşekkürler.

@Dradis artık he diyip geçiyorum insanlara daha rahat oluyor :D size de şimdiden başarılar , elbet kesişir yollarımız , yarışlardan önce sosyal mecralardan bana ulaşırsanız tanışıp görüşme imkanımızda olur , o zamana kadar sağlıcakla kalın :D saygılarımla

Geri