100 araçtan 70'i bize dikkat ediyor,kimi el sallıyor,kimi kornaya basıyor..Bunlar güzel ama geri kalan %30 çok kötü..
Her yola çıktığımda tehlike atlatıyorum..Bugün dağın başında 3-4 kişiye sövdüm mesela..Ezecekler beni..Yol dar,iki araba karşılıklı zor geçer..Ben en sağdayım..Dağ başı..Arkamdan gelen iki saniye beklese,rahatça yanımdan geçer..Azıcık frene basacak iyi aile çocuğu..!Ama basmıyor işte..Beni yolun en sağına sıkıştırıyor,adeta sürtünerek geçiyor yanımdan..Nasıl sövmeyeceksin bunlara?!
Keşke mevzu duman,kirli hava filan olsa,keşke...Keşke bu iyi aile çocukları olmasa da,bu tarz konuları konuşsak,bir yerlere şikayet etsek..
Ben şimdi bugün beni ezmeye yeltenen 3-4 şoförü kime şikayet edeceğim?Polise telefon açıp,''memur bey,dağ başında bile beni görmeyen şu şoföre bir şey der misiniz?'' mi diyeceğim?
Ya da dağ başında havaya ateş edenler..Nabız benim uçuyor,bir de arkamdan bam bam bam..''Ne oluyor,dağ başı mı burası?'' demedim tabi..Dağ başıydı
Polis ne yapacak bu konuda?Arayım,şikayet edeyim diyorum ama bir tarafım ''boşver'' diyor..Peki,niye böyle düşünüyorum?Konu derin..
Bir de dağ başında iki genç gördüm..Ben hızla iniyorum,karşımdan geliyor bir araba..Baktım,şoför kız atmış arabaya,belli..Kız şöyle bir dikildi ayağa..Şoföre doğru eğilmişti..Başörtülü bacımız,ramazanda
Kendi kendime bir efkar bastı..Dedim ulan ben mi ateistim,bunlar mı ateist
İçimi döktüm
Bunlar gerekli..Gençler,çocuklar birşeyler okusun,öğrensin..