Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Elektrikli bisiklet devri

Scudo
Şuana kadar fit bir vücuda sahip olan e-bike kullanıcısı ile tanışmadım. Gördüğüm kadarı ile göt göbek ayrı yerlere kaymış. Birde grup sürüşünde e-bike kullanan tipleri gördüm mü gülesim geliyor.

Evet fotoğrafta ki bir e-bike değil ama e-bike kullananlara güzel bir gönderme.
300038 dosyayı görüntüle
Annen sana insanlarin dis gorunusuyle dalga gecmemen gerektigini ogretmedimi delikanli ?
Kilolu birinin bisiklete binmesine gulmen psikolojik bir sorunun oldugunu yada vucudunla ilgili bilincaltinda bir kompleksinin oldugunu gosterebilir.

Yıllardır bisiklet kullanırım, yol, gravel, şehir, dağ, klasik, hepsi var. Yaşım 48. Performans amaçlı uzun süre kullandım bisikleti. Bir aydır Alman malı pedal destekli kaliteli bir şehir bisikleti kullanıyorum. 250 watt Bosch göbekten motoru olan bir bisiklet. Ve ilk defa göbekten 8 vites kullanıyorum. Yaşadığım konforu ve keyfi anlatamam. 50 km yol yapıyorum bedensel olarak hiç tükenmeden!. Düz yolda bazen pedal desteğini kapatıp kendi gücüm ile sürüyorum.. Fazla uzatmadan şunu söylemek istiyorum, önyargılı, sabit fikirli olmamak lazım, yaşam tarzınız, yaşınız, beklentilerinize göre değişir durum. Elektrikli bisikletler bir çok insanın hayatına kolaylık ve keyif katmıştır. Onun yerine motor alın diyenlere de cevabım şu, benim motorumda var ama motor ile bunun alakası yok, motorda bisikletin pratikliği yok.. Ben işe giderken terlemeden trafiğe takılmadan gitmek istiyorum bunun en iyi yolu elektrik destekli bisikletten başkası olamaz. aynı zamanda bisiklet sürme zevkinden de mahrum kalmıyorsunuz...

Yıllardır bisiklet kullanırım, yol, gravel, şehir, dağ, klasik, hepsi var. Yaşım 48. Performans amaçlı uzun süre kullandım bisikleti. Bir aydır Alman malı pedal destekli kaliteli bir şehir bisikleti kullanıyorum. 250 watt Bosch göbekten motoru olan bir bisiklet. Ve ilk defa göbekten 8 vites kullanıyorum. Yaşadığım konforu ve keyfi anlatamam. 50 km yol yapıyorum bedensel olarak hiç tükenmeden!. Düz yolda bazen pedal desteğini kapatıp kendi gücüm ile sürüyorum.. Fazla uzatmadan şunu söylemek istiyorum, önyargılı, sabit fikirli olmamak lazım, yaşam tarzınız, yaşınız, beklentilerinize göre değişir durum. Elektrikli bisikletler bir çok insanın hayatına kolaylık ve keyif katmıştır. Onun yerine motor alın diyenlere de cevabım şu, benim motorumda var ama motor ile bunun alakası yok, motorda bisikletin pratikliği yok.. Ben işe giderken terlemeden trafiğe takılmadan gitmek istiyorum bunun en iyi yolu elektrik destekli bisikletten başkası olamaz. aynı zamanda bisiklet sürme zevkinden de mahrum kalmıyorsunuz...
[/QUOTE

Tam ben yazacaktım aynı şekilde, gerek kalmadı. Katılıyorum +1.

Arkadaşlar şu projeyi duyan bilen var mı? Güzel e benziyor cihaz. 4-5 senedir şehir bisikleti kullanıyorum kron tx 150, fakat şehrim dağlık olduğundan, genelde ya bayır aşağı iniyorum, ya da bayır yukarı çıkıyorum. Düzlük az olduğundan, gerektiğinde bunu devreye sokmak isterim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: By chow
Öncelikle bisikleti ne için kullanıyoruz sorusuna yanıt vermeniz lazım. Bunu ulaşım işe ev git gel vs gibi amaçlar ile kullanıyorsak elektrikşi bisiklet çok mantıklı. Terlemeden yorulmadan üst baş dağılmadan bir yere varmak mümkün.
Spor amaçlı yapacaksak elektriksiz çok daha iyi bir seçenek. Fakat bazen beyindeki duvarları yıkmak içinde elektrikli tercih edilebiliyor. Bunu da anlıyorum. Belirli bir kg ve kondisyona sahip insanlar için ise kas gücü ile gitmek çok daha iyi olur

Öncelikle bisikleti ne için kullanıyoruz sorusuna yanıt vermeniz lazım. Bunu ulaşım işe ev git gel vs gibi amaçlar ile kullanıyorsak elektrikşi bisiklet çok mantıklı. Terlemeden yorulmadan üst baş dağılmadan bir yere varmak mümkün.
Spor amaçlı yapacaksak elektriksiz çok daha iyi bir seçenek. Fakat bazen beyindeki duvarları yıkmak içinde elektrikli tercih edilebiliyor. Bunu da anlıyorum. Belirli bir kg ve kondisyona sahip insanlar için ise kas gücü ile gitmek çok daha iyi olur

Home office çalışıyorum yaşadığım ilin en dik rampalı yerinde oturuyorum rüzgar bahane, eve dönerken dik rampa 2 km bahane beyindeki duvarları yıkmak için sanırım elektrikli bana iyi gelicek gibi çarşı hastaneye git geldi gibi gibi aktivite amaç birazzda hareket tabi değerleri görüşleriniz ın teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: no76 ve selim82
Ben katlanır alacakken işi abartarak rks den elektrikli bisiklet aldım, sonra onu sattım 2. El alba aldım sonra onu da sattım. Daha sonra tern link d8 aldım ve şu an çok memnunum. Gücünüz varsa veya hergün işe bisikletle gelip gitmiyorsanız elektrikliye bulaşmayın bence.

Ben katlanır alacakken işi abartarak rks den elektrikli bisiklet aldım, sonra onu sattım 2. El alba aldım sonra onu da sattım. Daha sonra tern link d8 aldım ve şu an çok memnunum. Gücünüz varsa veya hergün işe bisikletle gelip gitmiyorsanız elektrikliye bulaşmayın bence.
Albanın hangisini aldınız nıe memnun değildiniz

2. El almıştım o yüzden sattım sonra. Alba genel anlamda güzel ama elektrik desteğini saymazsak bir dahon tern deil neticede bisiklet olarak.
Anladım çarraro big 2918 var bende ona kiti uygulanan sanırım memnun bırakır gibi

Anladım çarraro big 2918 var bende ona kiti uygulanan sanırım memnun bırakır gibi
Alba fold 2 de batarya kadronun içinde yer alıyor bu avantaj gibi görünse de aslında dezavantaj ısınan bataryanın soğuması açısından . Ben elektrikli middrive tarzda orjinal gelen bisikletleri daha güzel buluyorun kompaktlık açısından Ama daha uygun seçeneklerde albanın bafang kiti veya güvenilen bir kit alınıp bisiklete gayet de uygulanır istediğin güçte motor ve kapasitede batarya seçip suluk yerine takılarak. Burada motor ve batarya seçimi tamamen sizin bisikleti sürüş hızına bağlı olmalı yani pedal atacaksınız yine ama motor sadece size destek olacak sürücü kan ter içinde kalmayacak modunda olmalı. Diğer türlü gazı çevir git scooterdan bir farkı kalmaz.

Daha önce videolarını izlediğim var. Bu aletler buralara gelmez, o yüzden beklemeyin derim.

Türkiye'de satışta olan byqee diye bir kolay kurulumlu sistem var ama pedal destekli değil de koldan kontrollü yapılmış ve bu en büyük dezavantajı. Bir de ucuz olsun diye batarya kapasitesi de küçük. İşe gidip gelmek için düşük batarya kapasitesi sorun değil.

Byqee'nin sitesi şu an açmadı???

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Daha önce videolarını izlediğim var. Bu aletler buralara gelmez, o yüzden beklemeyin derim.

Türkiye'de satışta olan byqee diye bir kolay kurulumlu sistem var ama pedal destekli değil de koldan kontrollü yapılmış ve bu en büyük dezavantajı. Bir de ucuz olsun diye batarya kapasitesi de küçük. İşe gidip gelmek için düşük batarya kapasitesi sorun değil.

Byqee'nin sitesi şu an açmadı???

Bu projede belli rakama gelince üretime geçilecekti sanırım. Ön kayıt ile sipariş alınıyordu, hatta daha ucuza olacaktı normal fiyatından. Fakat dolar üzerinden olduğundan elektrikli bisikleti direk almak daha mantıklı. = )) Çok saçma bu elektrikli dönüşüm işi. Bisikletle birlikte hazır almak daha hesaplıya geliyor. Bisikletsiz daha ucuz olması lazım. Hatta bir ara kafaya koydum, kayıt linki vardı. Ön kayıt yapacaktım, kargo gideri aklıma geldi. İncelediğimde uçuk rakamlara ulaştı.

(link)

(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Gkgoko ve By chow
Alba fold 2 de batarya kadronun içinde yer alıyor bu avantaj gibi görünse de aslında dezavantaj ısınan bataryanın soğuması açısından . Ben elektrikli middrive tarzda orjinal gelen bisikletleri daha güzel buluyorun kompaktlık açısından Ama daha uygun seçeneklerde albanın bafang kiti veya güvenilen bir kit alınıp bisiklete gayet de uygulanır istediğin güçte motor ve kapasitede batarya seçip suluk yerine takılarak. Burada motor ve batarya seçimi tamamen sizin bisikleti sürüş hızına bağlı olmalı yani pedal atacaksınız yine ama motor sadece size destek olacak sürücü kan ter içinde kalmayacak modunda olmalı. Diğer türlü gazı çevir git scooterdan bir farkı kalmaz.

Selam hocam,
Alba Fold2 bataryasının kadro içinde olması dezavantaj, bilgisinin kaynağı nedir bilmiyorum.
Orijinal elektrikli bisikletlerin çoğu artık, batarya kadro içerisindedir. Bkz. Link.

3 yıldır ve yaklaşık 3500 km Fold2 kullanıyorum. Isınma ile karşılaşmadım.

Kaldı ki bu batarya teknolojisi akıllı telefonlarla çok benzerdir. Malum onlarında bataryası kapalı alanda. :)

(link)

Şuana kadar fit bir vücuda sahip olan e-bike kullanıcısı ile tanışmadım. Gördüğüm kadarı ile göt göbek ayrı yerlere kaymış. Birde grup sürüşünde e-bike kullanan tipleri gördüm mü gülesim geliyor.

Evet fotoğrafta ki bir e-bike değil ama e-bike kullananlara güzel bir gönderme.
300038 dosyayı görüntüle

Pek cok arkadas size cevap vermis, anlatmaya calismis vs. ama hic uzatmaya gerek yok. Milyonlarca yurek tek soru, daha once hic elektrikli bisiklet kullandiniz mi?

Çok saçma bu elektrikli dönüşüm işi.

Şöyle bir avantajı var, motorlu tekeri ve batarya takımını çıkartıp normal bisiklet olarak da kullanılabilir. Üzerinde bazı kablolar duracak ama onlar çok ağır olmadığından sürüşü etkilemez. O açıdan dönüşüm bana mantıklı geliyor. Piyasada satılan elektrikli bisikletlerin kapasitesi küçük olduğundan da fiyatları ucuzmuş gibi gözüküyor.

Pika Boost dönüşümü daha da kolaylaştırmış, kablo olarak sadece fren sensörü var. Kickstarter fiyatı da uygun. Tekerle aktarma tekeri arasında kayma yapmaz diyor ama nedense inanasım gelmiyor. Trainer kullanıyorum ve ilk kalkışta yüksek viteste çok sert basarsam trainerda bile anlık bir kayma oluyor.

Şahsen ben Albadan kit almayı çok düşündüm ama bir türlü o paraya kıyamadım. Özel hayatıma girmeyeyim de, bizde iki araba var ve ekonomik olarak zorluyor. Arabalardan birini satıp kasko parasıyla da günlük işlerim için kit almayı düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Geri