Yıllardır bisiklet kullanırım, yol, gravel, şehir, dağ, klasik, hepsi var. Yaşım 48. Performans amaçlı uzun süre kullandım bisikleti. Bir aydır Alman malı pedal destekli kaliteli bir şehir bisikleti kullanıyorum. 250 watt Bosch göbekten motoru olan bir bisiklet. Ve ilk defa göbekten 8 vites kullanıyorum. Yaşadığım konforu ve keyfi anlatamam. 50 km yol yapıyorum bedensel olarak hiç tükenmeden!. Düz yolda bazen pedal desteğini kapatıp kendi gücüm ile sürüyorum.. Fazla uzatmadan şunu söylemek istiyorum, önyargılı, sabit fikirli olmamak lazım, yaşam tarzınız, yaşınız, beklentilerinize göre değişir durum. Elektrikli bisikletler bir çok insanın hayatına kolaylık ve keyif katmıştır. Onun yerine motor alın diyenlere de cevabım şu, benim motorumda var ama motor ile bunun alakası yok, motorda bisikletin pratikliği yok.. Ben işe giderken terlemeden trafiğe takılmadan gitmek istiyorum bunun en iyi yolu elektrik destekli bisikletten başkası olamaz. aynı zamanda bisiklet sürme zevkinden de mahrum kalmıyorsunuz...
[/QUOTE
Tam ben yazacaktım aynı şekilde, gerek kalmadı. Katılıyorum +1.