Talha Ateş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 593
- Bisiklet
- Bianchi
Değerli arkadaşlar, benim için çok önemli olan bir konuda yardımlarınızı bekliyorum. Allah'a çok şükür emeklilik evraklarım geldi. Fakat biraz yaşı bekleyip 8-9 ay sonra maaşa bağlanacağım. Çocuklar ise okullarını bitirdiler ve kendi hayatlarını kurdular. Eşim şu an için özel bir kurumda çalışıyor ve onun emekli olmasına 7-8 yıl var aslında primini doldurdu ama yaşı bekleyecek.
Emekli olunca yabancı bir ülkeye yerleşmek istiyorum. Eskiden beri hayalim İskandinav ülkeleri-Kanada-Avustralya-Yeni Zelanda ülkelerinden birinde yaşamak üzerineydi. Yeni kanuna göre Türkiye'de emekli olan bir kişi artık yurt dışında çalışırsa maaşı kesilmiyor. Ben ve eşim üniversite mezunuyuz. Hiç sabıkamız yok ve yurt dışına çıkmak için hiç bir kısıtlayıcı durumumuz yok.
Yasal yollardan en kolay nasıl vize alırım?
Gittiğim ülkede oturma izni veya çifte vatandaşlık nasıl alınır?
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Emekli olunca yabancı bir ülkeye yerleşmek istiyorum. Eskiden beri hayalim İskandinav ülkeleri-Kanada-Avustralya-Yeni Zelanda ülkelerinden birinde yaşamak üzerineydi. Yeni kanuna göre Türkiye'de emekli olan bir kişi artık yurt dışında çalışırsa maaşı kesilmiyor. Ben ve eşim üniversite mezunuyuz. Hiç sabıkamız yok ve yurt dışına çıkmak için hiç bir kısıtlayıcı durumumuz yok.
Yasal yollardan en kolay nasıl vize alırım?
Gittiğim ülkede oturma izni veya çifte vatandaşlık nasıl alınır?
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.