Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

EN GELİŞMİŞ İÇ LATİK FOSS her 1tane almalı :)

ibt1994

Aktif Üye
Tepki
19
Arkadaşlar yurd dışından alıgım foss iç lastik takımı normal siyah lastiklere göre çok çok iyi sadece 6 dolar bu videoda normal lastikler foss arasındaki fark iyi forumlar herkese
(link)

Scudo

Ebay'de rim tape ile beraber ortalama 22$ ve fiyat performans açısından ele alındığında tatminkar bir iç lastik olduğu belli. Gerçekten merak etmekle yol bisikletinde de olsa fena olmazmış.

• Beğen
Tepkiler: ibt1994
ben 6dolardan aldım 2tane yamalarıyla birlikte 160g tanesi

@ibt1994

Anladığım kadarıyla Ebay konusunda çok yenisiniz. Aşağıda global shipping fiyatının da adet başı +26.13 $ olduğunu görmemişsiniz, ki bu da demek olur ki benim demek istediğim gibi adet başı 32.50$ gibi bir rakamdan yine global dolar kurunu varsaydığımızda Türk Lirası bazında size 61 TL/Adet e mâl olmuş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ibt1994
ben fransa üzerinden bi tanıdıma aldırdım evet ebeyda daha acemiyim

semih ben fransadan bi tanıdıma aldırdım postayla yolldı bana bilip bilmden hemen yargılama insanları

bunu basdan belirtmen gerekirdi yanlıs anlamak en dogal hakkımız. bende milanodaki amcama söyliymde yollasın bana bi kamyon :)

• Beğen
Tepkiler: tt2000 ve ibt1994
@ibt1994

Çok detaylı bir araştırma yapmadım ama mantıken sizin bahsettiğini 6$'lık fiyat bu kadar Ar-Ge harcanmış bir ürün için hiç aklıma yatmadı, özellikle üreticinin de kendi sayfasını inceledikten sonra. Eğer ki hala bu fiyat konusunda ısrarcıysanızda tamamen yol kullanıcısı olmama karşın bu 650c'lik iç lastiklerden 10 çift sipariş verebilirim. Bana kalırsa siz yine fiyatı bir sorun, yanlışlık var.

Bu ürünler Çin menşeyliymiş..

(link)
şurada da yol için uygun olanları var.. (Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla bir tanesi ~95gr geliyormuş)

Aynı malzemeden yapılan bir de şu markanın ürünleri var;
(link)

Daha hafif ama çooook daha pahalı.

ben 6 dolar olarak biliyorum ben fransaya arkadaşıma mail attım bana 6 dolar oldugu soyledi bende 12 dolar yolladım lastikleri bana yolladı o magaza fiyatıyla internet fiyatı degişe biliyo

ebayda yol icin olanı yok ama en ucuz mtb ler için 20 usd ye tekamul edior. ince olanı ile kalın lastkler için olanı. dx e bak sen :)

35 40 lira bitanesi (link) 20 dolara yaklaşık bi fiyata denk egeliyo ama deger yani tavsiye ederim herkese cidden ben 6 dolardan aldım tanesini yurd dışında tanıdınız varsa milanodaki amcanız gibi :) bisikletmazalarında 6 7dolar bişey

simdi iyce bakdım varmıs ya dx de 18 usd ebay de 20 usd. paraya bak ya varsn patlasın lastik :)

ya ibt kardeşim bana laf şeyapma madara ederm seni valla çek fotoraflarını koy buraya gönderdn paranında dekontu duruyodur atmamıssındır. havale yapdıysan caps çek bişi yap ispatla ben kesicem kanlı fotorafını burda payasıcam tamammı güzel kardeşim bu kadar diorum sana.

Geri