Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Enerji bar yapımı

Bu tarz videolar devam etsin mi?

• Evet

• İşin gücün mü yok git bisikleti temizle! :D

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@Atilla Gobel Ben olmayacağını düşünüyorum. Pekmez çok çok şeker içeriyor, ve sadece üstüne bir ceviz eklemek bu durumu kurtarmaz. Enerji verir ama ben besleyici olacağını pek düşünmüyorum. :) Hele bir de belli yaş üstü çoğu kişinin problemi olan göbek ve insülin direnci varsa baya zararlı bence. Bu kurabiyede ben istediğim sonucu yakalayamasam da bol kuruyemiş,muz yumurta zeytinyağı tarçın gibi maddeler var.

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
Scudo
@Miriel vallahi bekliyorum ;)

@Atilla Gobel neyazıkki gelmez onları sadece pekmez ve nişastadan yapıyorlar çünkü yani sadece şeker ama biz yulaf ezmesi kullanarak yavaş sindirilen karbonhidrat kullanıp uzun süreli enerji elde ediyoruz ;)

@Miriel çok güzel açıklamış bence cevizli sucuk konusunu :) @Atilla Gobel

• Beğen
Tepkiler: Miriel
@Atilla Gobel pekmez %80 oranında karbonhidratı glikoz ve fruktoz olarak içerir.Bu da sindirime gerek olmadan direkt glikoz ve fruktozun kana karışması demektir...Dolayısıyla doğru olmaz...

@Güncemden Teşekkürler :) Yarın sabah buradayım.

Bu arada sabah direk kardiyonun zararı olur mu dememin sebebi şuydu ; birkaç sene önce tatilde sabah direk bisiklet turuna çıktı ailem. Yokuşta biraz zorlanınca tansiyon ve mide bulantısı problemi yaşayanlar oldu da o zamandan kalan bir çekince var.

• Beğen
@Miriel eğerki spor yapmayan bir insan birden kendini sabah hiçbir enerji almadan zorlarsa heleki tansiyon falan sorun varsa pek ala sıkıntı çıkabilşr ama konuşmalardan anladığım kadarıyla siz zaten spor yapıyorsunuz merak etmeyin ekstra faydasını görürsünüz ;)

@Anonim 25 dakika rötar şuan uçağın içinde bekliyorum neyazıkki :D

• Beğen
Tepkiler: Miriel
@Güncemden dedim ben sana hava sakat duruyo karşıyakadan adnan menderese bakınca kapkara...Çeşmeye gitcem birazdan evden çıkasım gelmiyo :)

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim de aklımda uzun tura çıkarsam böyle bir şey yapmak geçiyordu. Ancak baktım ki bizim eskiler pekmezli sucuk yapmış olabilir mi diye düşündüm.

• Beğen
Tinkoff Saxo'nun aşçısının vermiş olduğu tarif. Gayet basit ve güzel görünüyor. Yapıp sizlere bilgi vereceğim.

@Güncemden Birkaç gündür çıkan ekstra işler sebebiyle ancak bu sabah deneyebildim. Şu an bir yorgunluk hissi yok ama gün içinde yapılanla karşılaştırırsak egzersiz sırasında daha çok zorlandım.

Sabah 3 set interval akşamları bisiklet/3 set interval şeklinde devam etmeyi umuyorum.

konu başlıgıdan sonra, mısır gevreği,kuru dogranmıs kayısı,incir,kuru uzum,bal ve süt ile karışım yaptım, acıkmıştım iyi geldi :D

Tekrar selam arkadaşlar. Daha önce paylaştığım videodaki işlemleri bizzat yaptık. Şeker için belirtilen ölçü hariç ölçüler yarı yarıya kullanıldı.

Yapmiş olduğumuz karışımın 1/3'ünü İstanbul - Kartepe sürüşünde 2 kişi kullandık ( @cercizeren ). Lezzet olarak beğendik ve enerji olarak ise bize yetti. Kartepe'yi tırmanmak için yeterli enerjimiz vardı.

Tavsiye eder miyim? Evet ederim. Ucuz ve sindirimi kolay. Midemizde herhangi bir sorun yaratmadı. Dahası insan kendi yaptığı yemeği yiyince daha bir doyuyor sanki! :harika:

Merhaba arkadaşlar...
Bar yapımında yeni denediğim bir katkı maddesi var: Keçiboynuzu unu...
Yulaf, tam buğday unu, kuru yemiş ve meyve karışımını karıp yoğururken kıvam arttırıcı bir katkı malzemesi olarak kullanabilirsiniz.
Özellikle akciğer/solunum yolu işlevlerini düzenleyen bir özelliği var...
Keçi boynuzunun unu, kendisi gibi her yerde bulunamıyor. Genellikle köylerde öğütülüyor.
Bulursanız fazla alıp buzdolabında saklayınız..

@cazci özellikle bebekler için ek gıda olarak kullanılıyor, paylaştığım linkteki gibi üreticilerden de temin edebilirsiniz.

(link)

@Anonim , ben köylüden kilosunu 30 liradan almıştım, linkteki ürün 250 gramı 16 liraymış+9 lira da kargo...:kötü:

Geri