@Halilibrahim
Havale işinden anlamam,yurtdışı sitelerden de..Dediğiniz gibi telefonla havale yaparak alışveriş yapılıyorsa,o zaman fiyatlar iyi..Yalnız herkes akıllı telefon kullanmıyor,en para gibi şeyleri herkes bilmez ..vb
Kartla kötü işte..Aslında burada Erdoğanları kötülemiyorum ama sitelerinin başında ''indirim var''-''kara cuma'' gibi şeyler yazıp,başka sitelerden pahalı sattıklarını göstermek istiyorum..
Kartla alacağım..Var mı indirim?Yok,bilakis başka yerlerden pahalı..
O zaman niye ''indirim'' diye kampanya yapılıyor,anlamıyorum ki..Sitenin başına şöyle yazsınlar;
''Kara Cuma..''Bu cuma başka sitelerden daha pahalıya lastik var..Alır mısınız?''
Bunlar can sıkıcı şeyler..Konu sadece lastikte değil..Normal bir müşteri şöyle düşünür;''Lastikte böyle koyan,kimbilir başka şeylerde nasıl koyar?''
Ben böyle düşünüyorum..Bilmiyorum,hata mı ediyorum acaba?
Benzer bir şey söyleyeyim..
İdefix'te de ''kitap fuarı'' başladı..Normalde fuar olunca,fiyatlar diğer sitelere göre ucuz oluyor..1 lira da olsa,ucuz oluyordu..
Bu sene,bunu göremedim sitede..İdefix ''fuar var,indirim var'' diyor,aynı kitabı başka sitede daha ucuz görüyorum ve orada fuar filan da yok..!
Zaten milletin alım gücü yok..Bunlar fiyatları tavan yapıyorlar,sonra ''indirim var'' diyorlar...Bakıyoruz,indirim filan da yok..Dalga geçiyorlar resmen..