Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
Ürün ürün değerlendirmek lazım fiyatları bence. Bazı ürünler de yurtdışı fiyatlarından daha düşük şu anda erdoğanlarda.

@Halilibrahim
Kartla almaya kalksak,pahalı ama..
Bankaya gidip,erdoğanlara havale yaparsak,bir ücret ödemiyor muyuz?

@ahlaksız
Evet ozceylanda bulduğunuz üründen pahalı kartla alırsanız.
Havale için bankaya mı gidiyoruz sene 2018? Telefonumuzdaki herhangi bir uygulamadan halledebiliyoruz hatta enpara.com' da kulanıyorum normalde alınan 3-5 TL havale masrafını da ödemiyorum. ;)

@ahlaksız

Demek ki Diğer firma resti görmüş ve iskontoyu arttırmış :koptum:

Bize de yemek kalmış.

(link)

(link)

çifti 200 tl civarına geliyor vergisi felan 250 yi geçmez. Yani tanesi 125 tl
bu dolar kuruna rağmen yurtdışında fiyatlar bu şekilde. Yurtdışındaki firmalar tanesini 100 tlye satıp 3 tane alırsanız kargo paranızı bile ödüyorlar ve bu fiyatlarla para kazanıyorlar. Bunu düşününce insan tanesini efsane indirimle 180 200 tlye satan yurtiçi firmaları sorgulamıyor değil

56 kadro 2017 model Tarmac var. 7400 liraya geliyor, butun indirimleriyle. 105 5800 set, fren ve aynakol disinda. Cok iyi fiyat bence, boyu uyan dusunebilir.

(link) Bu canavar bakın kaça geliyor :koptum::koptum::koptum:
İmkanı olanlar için bence kaçırılmayacak bi fırsat..

6aY133.jpg

@Angaralı Barış
Bence müsrüflük, çok gereksiz bir harcama, o parayla araba alınır araba :komik::komik:7-8bin üstü fantazi,tamamen psikolojik bunlar, hep amerkanın oyunu.:harika::D

Edit:Hatta en net görüşüm:

Erdoganlar'dan bir kere internet ustunden alis veris yaptim ve gayet memnun kaldim , hem paketleme hem de hiz konusunda. Fiyatlari da o urun icin gayet uygundu.
Ancak tabii ki her urun burada cok uygun olacak diye de bir kaide yok. her bir urunun, her degisik firmada farkli fiyatlandirilmis olmasi gayet mumkun. Farkli bir urunu de gecen hafta (ic lastik) Delta'da cok uygundu oradan aldim.
bizler , istedigimiz urunu , su an ki teknolojik imkanlar sayesinde , aninda nerede ne kadara satiliyor ogrenebiliyoruz.
kisaca , istediginiz urun nerede en uygun ise oradan aliniz , bu arada diger firmalari da , urun bazinda , pahali yada ucuz diye siniflandirmayalim.

@Halilibrahim
Havale işinden anlamam,yurtdışı sitelerden de..Dediğiniz gibi telefonla havale yaparak alışveriş yapılıyorsa,o zaman fiyatlar iyi..Yalnız herkes akıllı telefon kullanmıyor,en para gibi şeyleri herkes bilmez ..vb
Kartla kötü işte..Aslında burada Erdoğanları kötülemiyorum ama sitelerinin başında ''indirim var''-''kara cuma'' gibi şeyler yazıp,başka sitelerden pahalı sattıklarını göstermek istiyorum..
Kartla alacağım..Var mı indirim?Yok,bilakis başka yerlerden pahalı..
O zaman niye ''indirim'' diye kampanya yapılıyor,anlamıyorum ki..Sitenin başına şöyle yazsınlar;
''Kara Cuma..''Bu cuma başka sitelerden daha pahalıya lastik var..Alır mısınız?'':D

Bunlar can sıkıcı şeyler..Konu sadece lastikte değil..Normal bir müşteri şöyle düşünür;''Lastikte böyle koyan,kimbilir başka şeylerde nasıl koyar?''
Ben böyle düşünüyorum..Bilmiyorum,hata mı ediyorum acaba?
Benzer bir şey söyleyeyim..
İdefix'te de ''kitap fuarı'' başladı..Normalde fuar olunca,fiyatlar diğer sitelere göre ucuz oluyor..1 lira da olsa,ucuz oluyordu..
Bu sene,bunu göremedim sitede..İdefix ''fuar var,indirim var'' diyor,aynı kitabı başka sitede daha ucuz görüyorum ve orada fuar filan da yok..!

Zaten milletin alım gücü yok..Bunlar fiyatları tavan yapıyorlar,sonra ''indirim var'' diyorlar...Bakıyoruz,indirim filan da yok..Dalga geçiyorlar resmen..

@Mehmet Metin Levent
Yazımda bahsettim ondan tam okumadınız sanırım :D
Gümrük fix % 18
daha yüksek bir dolar kuru ile linkini attığım, türkiyede mükemmel indirimlerle 200 tlye satılan lastikleri 125 tlye aldım( herşey dahil. Evet gümrük de )

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Geri