mada
Üye
- Tepki
- 31
- İsim
- Can
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Fuji
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Havale ile alırsanız işler +%5.Erdoğanlar bisikletteki indirim nasıl işliyor? Sepette %10+%5 indirim diyor ama sepete gelince sadece %10 indirim veriyor. Ayrıca sepete, sepette %5 indirim yazan başka ürün ekleyince oda indirime yansımıyor. Biryerde hatamı yapıyorum acaba?
290651 dosyayı görüntüle290652 dosyayı görüntüle290653 dosyayı görüntüle
Teşekkürler cevap için. Ozaman keşke havale ile ödemede %5 indirim yazsalar ürüne/ürünlere. Sepette %5 indirim ile havale ile ödemede %5 indirim farklı şeyler normalde.Havale ile alırsanız işler +%5.
8-17 temmuz arası bayram tatilinde firma, bu sebeple telefonlara cevap vermiyorlar muhtemelen.Şikayet değil ama telefonla arıyorum ulaşamıyorum. 10:15 saati erken mi acaba?
8-17 temmuz arası bayram tatilinde firma, bu sebeple telefonlara cevap vermiyorlar muhtemelen.
Telefonla ara yardımcı olurlar.Dün ve bugün sabahtan sipariş geçerek ilk siftahımı açtım.
(link)
(link)
(link)
Arkadaşıma
(link)
Ama kargoya verilmiş kargo numaram yok mailede baktım sitelerinde hesabım kısmındanda baktım kargo numarası yok.
Şefim yarın ola hayrola. Kargo numarası içinde aramak, belki de arayana kadar kargo gelir.Telefonla ara yardımcı olurlar.
Umduğum gibi oldu kargolar ben arayana kadar geldi. Telefon açmadım muhattap hiç olmadım ama gönderdikleri ürünün takip edilemiyor olması çok acayip birde ios tan bağlandığınızda online mağazalarında dokunarak seçmede problemler var hesabım sekmesine mailden hesabım alıntısına tıklayarak girebildim.Şefim yarın ola hayrola. Kargo numarası içinde aramak, belki de arayana kadar kargo gelir.