Scudo Sports

Eski pinokyo bisikletinizden pazar bisikleti yapımı

Scudo
Çok garip bişey çıkarmışlar ama güzel olmuş :)

Ya bu pinokyo bisiklet deyince aklıma benim ilk bisikletim geliyor,
Benimde adını pinokyo koyduğum ama nette araştırıp örneğine rastlamadığım bir pinokyo bisikletti...
Upuzun bir koltuğu vardı,yaslanılabilirdi,direksiyonu sürücüye doğru boynuz gibi uzundu...Az buçuk hatta harley i andırıyordu...
3 vitesti,vitesleri arka tekerleğin kalın merkezi göbek sisteminde bulunuyordu...
Hiç böyle bir bisiklete rastlayan oldu mu?Yada fotorafını görebilen...Çünkü ben nette pinokyo bisiklet diye aradığımda bulunmuyor...

@ZAFER KAPLAN

üstad senın dedin bisikletten bendede vardı benımkının markası poloydu:)

Yapanın eline fikrine, paylaşanında paylaşımına teşekkür ederim, güzel ve bir o kadar da orjinal.

Bu tarz zihni sinir projeleri çok seviyorum. bir Türk olarak "şerefsizim aklıma gelmişti" demekten kendimi alamıyorum :) pazar arabası kısmının ayrıca kullanılıyor olması çok zekice. Paylaşım için teşekkürler.

Zafer Kaplan arkadaşım, google a polo bisiklet yazıp görsellere bakarsan çocukluğuna dönebilirsin. Bende yarattığı etki bu oldu.

Bence pek de kullanışlı değil, ön tarafta o kadar fazlalık olduğu için ve gidon epey bir uzak olduğu için dönüşlerde denge sağlamak çok güç olur kanımca.Tabi bu açıdan bakmak çok da gerekli değil:)

Pek kullanışlı olmasa da eğlenceli ve gerçekten yaratıcı bir projeymiş:)

Mühendislik olarak bakıldığı zaman işlevsel, tasarım olarak göze hitap etmiyor ve kullanışsız geldi bana. Bence bu kadar kasmaya gerek yoktu. Sepeti arkaya 3 ya da 4 teker ile de ekleyebilirdi. :)

kanımca bisikleti yapan erken yaşta emekli olup yapacak birşey bulamayan biri. ne kullanışlı nede mantıklı yaptığı şey. paylaşan arkadaşıma teşekkür ederim yinede. ne yapmamamız gerekeni gösterdiği için :)

@ZAFER KAPLAN

O bisikletin adı Polo'ydu. Yanlış hatırlamıyorsam ön tekerlek çapı da arka tekerlek çapından küçüktü. Çok beğenirdim ben Polo'yu. Motorsuz Chopper gibi birşeydi... :in:

ilginç birşey olmuş, paylaşan kardeşime teşekkür ederim.

Geri