Scudo Sports

Eskişehir Muratoğlu Bisiklet rezilliği

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
3
Selam,Eskişehir Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde 4 senedir aktif şekilde pedal basmakta olan 18 yaşında bir sporcu kardeşinizim.

Senelerdir hem kendim hem dostlarım çevrem yüklü miktarlarda alışveriş yaptığım "muratoğlu bisiklet accell shop" Eskişehir'in tek genç sporcusuna bu rezilliği yaşatmıştır. Dandik yapılan işin sonucu bu olur,siz şehrinizin sporcusuna bu kazığı atarsanız bu camia bu halkta size en iyi cevabı vermeyi umarım ki bilecektir. Şu yapılan saçmalığa bakın, 130mm gobek mılını sokup mtb mili takıp kadroyu ayırarak jantı oturtmak, 3 tırnak flipperı sokup 4 tırnak takıp tırnaklarıda farklı farklı takmak ruble pulu takmadan rubleyi geçirmek... Nereden baksanız ayrı rezillik üstelik burası bir accell shop. Yarışa kalmış 2 hafta beni zor duruma soktunuz ya Allah görüyor yukarıda... 1 aydır idman yapamıyorum. Bu mağazaya gitmeyin kardeşim, gidin istanbul'a ankara'ya bisikletinizi yaptırın gelin... İşin içinde parmağı olan Aslı Bisiklet, siz de forumda yardımcı oluyoruz diye reklam yapmayı biliyorsunuz ancak...

132357 dosyayı görüntüle

132358 dosyayı görüntüle

132359 dosyayı görüntüle

Scudo
Geçmiş olsun, umarım uğradığınız zarar telafi edilir.

Jant seti Mavic Cosmic sanırım. Bende de Mavic'in Crossmax SLR'ları var. İşin açıkçası Eskişehir'deki hiçbir bisiklet mağazasının işçilik ve bilgisine güvenemediğim için oturup araştırdım, okuyup izledim ve jantların flibber/göbek bakımından tut akort ayarlarına kadar öğrendim ve kendi işimi kendim görüyorum. Eskişehir'de ne yazık ki bu tür üst grup ürünlerin bakım, onarım ve montajını yapabilecek, parçalarımızı gözümüz arkada kalmadan emanet edebileceğimiz bir yer yok. O yüzden mecburen iş başa düşüyor, kendi işimizi kendimiz görmek zorundayız.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Türkiye Bisikletçiliğinin En Buyuk Sorunu.. Hala Kara Düzen Çekiç Tornavidayla Tamir Kafasındalar..

@Erkin Kalender Geçmiş olsun...:kötü::kötü:
Ben de Trek'imi oraya götürürüm artık diyordum.(Sporex kapandığı için!!!)
Kime emanet edeceğim ben bisikletimi şimdi!!!?? :kötü::kötü:

Geri