Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eskiyen gidon sargısını yenileme sadece 2 tl

Scudo
Valla malesef kesin bir bilgi veremem ama tenis rekatini sararken kullanıyorduk baya baya yeityordu. Üstlelik bir tenis raketinin sapı gidondan daha da kalın olduguna göre haydi haydi yeter.Yetmezse en kötü ihtimalle 2-3 tanesiyle yani bir paketle bu iş biter. Belki üzeirnde yazıyordur. yanlız man grip değil normal grip almak gerek. man grip raketin ana gribidir, genelde siyah olur. Diğeri bunun da üstüne sarılan renkliler oluyor. güzel malzeme

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@alper 76

Kablo bandı bana çok mantıksız geldi. Ben elektrik elektronik sektöründe çalışıyorum. Kablo bandı, gidon sargısı hiç olmasa bile takacağım en son eylemdir. Öneriniz bence çok yerinde.. :harika:

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@SerkanH teşekkür ederim. Tenis oynamış biri olarak o sargı bence orijinali dışında en uygun malzemedir. elden kaymaz, titreşimi alır, teri emer tam istenen şey. Benim yol bisikleti olsaydı denerdim. Dediğim gibi YKmden boynerden vs bazen indirime girince 3lü 4lü paketini ucuza almak mümkün.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
yazın sıcakta elektrik bandı eriyince görücem sizi benim eski bisikletimin boynuzluklarına çekmiştim .yapış yapış oldu

• Beğen
Tepkiler: selket
bu elektrik bandi olayi bana sacma geliyor. elektrik bandini nerede kullandiysam eger uzerinde islem yapiliyorsa birbiri ustunde kayiyor ve yapisken malzemesi acikta kaliyor. hem ele bulasiyor hemde kir topluyor hemen .ayrica elektrik banti cok sert. aliexpressteki 2$ lik sungerler guzel omrude cok kisa degil fakat kirlendiginde saglam kirleniyor ve silinemiyor. ben gub marka sargiyi 7$ a almistim. altinda yapiskan var hemde hafif etli bir urun . pro bir urun bana kalirsa .

Bizde gidon bandi kulkaniyoruz ama pislenince temizlenmiyor ustune bandi kapladim 20 gun kullandim hicbir sorun cikmadi yapisma kayma gibi sorunu yok sertte olmuyor

Gidon bandını ben yıkıyorum, temizleniyor. Elektrik bandından elin kayma ihtimali yok diyemeyiz. Olmadık bir yerde kaydığını düşünürseniz gereksiz bir risk olabilir bence.

Benim yol bisikletim olsa gidon bandı alırdım,hem sünger gibi destekli ve yumuşak oluyorlar hem de renkleri daha güzel..

geçenlerde düştüğüm için benimde fren kolunu üst tarafı yırtılmıştı ve gidon tıpasını kaybettiğim içinde alt taraf çıkmaya başlamıştı bende aynı bu yöntemi yaptım komple değil sadece yırtılan yere ve alttan açılan yere iki üç tur üstünden doladım şu anda gayet güzel duruyor hiç sırıtmıyor o yüzden öyle ufak yırtıklarınızda gidip yeni gidon bandı almayın sizi uzun bi müddet sırıtmadan idare eder bu yöntem

Her şey bir yana ben tıpaya bir çözüm bulamadım. Eğer kayar da düşerse sanıırm benimki de uyuzlanmaya başlayacak ve gidon sargısı yerinden çıkacak diye düşünüyorum

@MuratHan sorunuzun uzerinden bayagi gecmis ama cevap vermek istiyorum 1 adet bandi gerdirmeden sardim ve iki tarafada yetti. Belki baskalarinin isine yarar.

@alper 76 icine girecek sekilde dal/sopa gibi birsey sokabilirsiniz. Tabi fazla sıkıstirmadan sonra cikartirke sorun olmasin

@m17999 Dal ya da sopanın gireceği bir delik ben gidonda göremedim...neyse eve dönünce bir bakarız yine de teşekkürler

20160709_165303.jpg 20160709_165317.jpg @alper 76 bu deligi kastetmistim tipa kalinliginda ve uzunlugunda bir dal sokulabilir diye dusundum.

@m17999 doğru öyle bir delik var... ancak sopayı ya da dalı sokunca tipanin çıkmamasını nasıl sağlayacağını anlayamadım :) yine de teşekkürler
@GencerGümüşay şamrel i gidona sarınca eller simsiyah ve leş gibi olmaz mı :)

Geri