Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Euroleague - 2016/2017

Komutan Obradoviç'i Ülker Sports Arena'da defalarca izledim. Takım komutandan korktuğu için strese giremez bence :) sezon boyunca yapılan hatalarda oyuncuların yedikleri fırçalar takımı strese dayanıklı hale getirdi bence :)

Scudo
Yurtdışı kaynaklar Nicola Melli ile Fenerbahçe'nin anlaştığını duyurdu. Süper haber. Güne güzel başladık, devamı da güzel olsun.

Melli rotasyonda yaşadığımız problemi fazlasıyla giderecektir. Bu aynı zamanda Bennet'ın gönderileceği şeklinde de yorumlanabilir.

#Fener4Glory

Besiktasliyim, feneri de hic sevmem. ama kaliteli basketbol, ve obradovic varsa desteklerim. #Fener4Glory

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Pireliler finale -kalimera-dedi..
Seyircileri ve Spanulis Cska yı resmen avladı.
Sırada Ekbe ve arkadaşlarının mücadelesi var,haydi FENERBAHÇEM..

Mac cok heyecanli. Real cirkeflige basladi. Fenerbahce sayi farkini son ceyrege kadar koruyacak gibi gozukuyor. Dananin kuyrugu son ceyrekte kopacak.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Pazar akşamı kupaya yer bulalım..

Müzede bir kupalık daha yer açalım lütfen. Haydi Fenerbahçe 21 Mayıs'ta sana güveniyoruz!!

Final maçı bileti ile bisikletimi takasa açıyorum! Ultegra Grup setli Giant vs Final Maçı !

• Beğen
Tepkiler: H.T ve cazci
Halkın takımı kralın takımına dersini verdi.
Ekbe diyorum:harika:

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Mükemmel bir maçtı. Yerimde oturamadım. Açıkcası Olimpiacos'un finale çıkmasına çok sevindim. Resmen Spanulis diye tezahürat yaptım. CSKA finalde bizi zorlardı ama Olimpiacos tam dişimize göre. Ben Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sportif başarısını pazar akşamı göreceğimize inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: H.T
@rknsycck Galatasarayliyim ama basketbol deyince tek isim fenerbahce. Sonuna kadar destekliyorum. Gecen sene 20 sayidan geri gelip hakem hatasi yuzunden sampiyonlugu kaptirmistik. Bu pazar kendi evimizde kupayi kaldiricaz insallah. Spanulis tek basina feneri yenemez.

Evet beklenen oldu tebrikler Fenerbahce.

Bu gece bardaaaaa gönlüm hovardaaaaaa..,
Hakettik ve kazandık.TÜM FENERBAHÇELILERE ARMAĞAN OLSUN...

Avrupanın en büyüğü FENERBAHÇE !

535

Çıtayı öyle bir yere taşıdık ki gene sadece biz aşarız..
Avrupa da takım sporlarının en büyük kupası bu,ötesi yookkkk..

Geri