Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

expert ve ses

Njoy

Üye
Tepki
13
İsim
Erdem G
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
4-5 ay önce aldığım 2009 expertimin ön diskiyle başım dertte... sürekli bi sürtünme sesi geliyo ne yaptıysam geçmedi... özellikle gidonu sert ve ani şekilde sağa sola çevirdiğimde resmen sürtüyo, ani yüklenmelerde sürtüyo, ve bazen hiç bişey yokken sürtüyo sürekli zzzzşşşşşş sesi duymaktan bıktım...
bir gün boyunca delta çayyolundan ercan abiyle uğraştık durduk ama nafile...

böyle bi problem duyan bilen yapmam gerekeni bilen varsa lütfen yardımıcı olun...

Scudo
Genelde benimkinde de böyle bir sorun var, ama biraz km yapınca ses kesiliyor. Sanırım sıcaklık ve soğukluk farkı neden oluyor buna. 6 ay kadar oldu alalı, şimdi dahi 1km ye kadar ses var, sonra yok oluyor. :)
Bilmem içini rahatlatabildim mi?
Bu arada bisikletim diye söylemiyorum ama disk frenler süper. Birkaç tehlike sırasında isteğime hızlı tepki verip beni kurtardı ve bisikletime olan güvenim daha da arttı.
Bir de şu likteki kazayı yaptım ama bisiklette tık yok. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=45286
Ne bir eğilme ne bir yamulma, ne bir ses. Maşallah diyerek yazıma son veriyorum :D

slm... ben de expert ımı mayıs sonunda aldım o zmandan berı arka rotorum hafıf yamuk bısıkletcım bana soyle uzun bır ınıs yapıp onun ısınınca duzelecegını soyledı hala yapmadım hala da yamuk belkı sızınkıde aldıgınızdan berı kucuk bır yamukluk vardır.. dıkkatlıce kampanalarınıza ve rotorunuza bakın derım..

hayır arkadaşlar yamukluk değil ben de 4 ay önce expert aldım bi iki hafta sonra sürtmeye başladı tek yolu ayar yapma başka türlü geçmiyor çünkü evde kendiniz de yapabilirsiniz 5 numa ra alyan anahtarı ve biraz göz kararı yeter kolay gelsin

Geri