Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

F/P Ürünü Eldiven Tavsiyesi?

@poyraz_371
ben btwin ağırlık eldiveni almıştım. iç kısmı süngerliydi ve yaklaşık 2 yıllık sürüşüm boyunca kullandım(9bin km civarı). 2 yıl sonra artık parçalanmıştı. ağırlık eldiveniyle bisiklet eldiveni aynı galiba. yani en azından btwin modellerini incelediğimde pek bir fark görmedim.

yukarıda verdiğiniz linklerdeki eldivenler de sünger içe sahip, ama çok dayanıklılar bana göre.

jelli eldiven hiç kullanmadım. btwin'de jelli zaten yok galiba. bir de onlar daha pahalı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Scudo
Sedona Kısa Parmak Eldiven Bio Ergo PK 812-095 Siyah-Beyaz L 46tl şuanda. Almayı düşünüyorum, kullanan, menun olan\olmayan ?

@poyraz_371 sizinkini değil de ben bunu aldım yeni iç kısmı iyi çok ince değil jelleri de yeterli bence
(link)

(Tecathlon un eldivenlerin den uzak durmak lazım fiyatı çok kalite yok içinde hiç jel yok bildiğin kumaş)

Ben parmaksız eldiven olarak selex in ağırlık eldivenini kullanıyorum. çok işimi görüyor. kış içinde decathlondan almıştım indirimde. ancak tam istediğim performansı alamadım. elim içinde rahat değil. keşke bir beden büyüğünü alsaydım diyorum.

Arkadaşlar merhaba yillar önce bianchi'nin jelli eldivenini almıştım her halde 10 seneye yakin oldu artık değiştime vakti geldi çünkü yıprandı eskidi :) Yine jelli bir bisiklet eldiveni arıyorum ama ne alacağımı bulamadım bir iki urun buraya koyuyorum fikir verirseniz sevinirim. Ama öyle 1000 lira ve üstü ürün onermeyin 😂 mesela linkini eklediğim impact nasıl bir markadir uzun yıllar götürür ise bu çokta pahali bir sey almak istemem.

(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: cemkurkcu
Arkadaşlar merhaba yillar önce bianchi'nin jelli eldivenini almıştım her halde 10 seneye yakin oldu artık değiştime vakti geldi çünkü yıprandı eskidi :) Yine jelli bir bisiklet eldiveni arıyorum ama ne alacağımı bulamadım bir iki urun buraya koyuyorum fikir verirseniz sevinirim. Ama öyle 1000 lira ve üstü ürün onermeyin 😂 mesela linkini eklediğim impact nasıl bir markadir uzun yıllar götürür ise bu çokta pahali bir sey almak istemem.

(link)
(link)
(link)
Decatlon ürünü (link) gayet kaliteli ve yeterli. Tavsiye ederim.

Geri