Scudo Sports

Facebook'taki bu şahıs tarafından dolandırıldım arkadaşlar!...

Blick

Daimi Üye
Tepki
109
Arkadaşlar aşağıdaki şahıs dolandırıcıdır...:mad: Şimdi Avukatımla görüştümde mahkeme önünde hesaplaşacağız. not: fotoğraf facebooktandır oturum açmadan göremeyiblirsiniz... resim çıkmazsa (link) tıklayın.... (png yi kabul etmiyo galiba)

Scudo
Haha güzelmiş :) mahkemede karşılaşıcaz demekki :D

bu şahıs bisiklette kullanıyormuş....

zuahah ablam çıktı oh kardeş kusura bakma senin paraları yiyoz çıtır çıtır.önce altıma sedona 781,trek 6700 çektim.yarında ferrari F50lelere bakacaz.bide mahkeme ne zamandı kardeş:D

• Beğen
Tepkiler: Cem Özyurt
Benim resmim çıktı :eek:
Bir an adrenalinim yükseldi valla :D
Muhtemelen bilgisayarda oturum açanın resmini gösteriyor,

Kardeş nasıl dolandırıldın, mahsuru yoksa anlatır mısın?
Belki senin sayende bir kişi bile olsa aynı yolla dolandırılmaktan kurtulur da sevaba girersin

Lütfen arkadaşlar bu arkadaşımızın yalan haberine inanmayın. Ben kim dolandırmak kim:D ??:D:D::p

Kafam yeni bastı yalnız :D
Bu bir şaka değil mi...

birimiz değil hepimiz dolandırıcıyız galiba 'son ergenekon operasyonu bisiklet forum adlı bi site üyelerinin göz altına alınması ile hız kazandı' ıhıda haber başlığımız budur.

• Beğen
Tepkiler: huseyin kılıc
resmi çıkan herkesşla mahkemede bir bir görüşçez :D http://www.hardwaremania.com/forum/images/smilies/silly.gif
@encralis

:D
sen manika edirne merkez arası kaç km biliyon mu? nerden gidebilirim? ama yol tek çekilir mi o kadar uzun?

Ben kendiş fotomu gördüm ama anlamdım kenardaki resmim profilimden kaynaklanıyor sandım, asıl şahsın resmini sayfanın ortasında göreceğim diye düşündüm göremeiynce de sayda bi orun var açılmıyor herhalde diye düşündüm. :D:D:D

Sizin dava faili meçhul olmuş :p

Sanırım bu şaka vistada işe yaramıyor :) Resim beyaz ve boş :D

Geri