K. Aydın
Aktif Üye
- Tepki
- 101
- Bisiklet
- Mosso
Bugün fd 1000 almaya Adana'da bir bisikletçiye gittim. İlk muhabbet abi bu beni taşır mı dedim. Verdiği cevap : 200kg taşır. Sonra abi son oluru ne dedim. Geçen hafta peşinde 900 olur demişti. Şimdi dedim kartla alacam üstünde yazan fiyat sesi. Dedim abi yap bişiler. Üstünde yazan 980 950 yapsa veya ne bilim kilit bile verse yanında alıcam. Demez mi bana en üst model o zaten fiyatı da uygun son fiyat diye. İstersen katalog fiyatını göstereyim dedi. Dellendim ya Bi kere bu eski model dedim. Bana diyor ki çıkar yine diyor. Biz de Safız ya dedim ki bu sene bu çıkmadı 1500 modeli var. Bana diyor ki olsun. Dedim ki sonuçta yeni modeli varken eskisinden bahsediyoruz ikinci el satarken kimse bakmaz ona dedim. Diyor ki 10 yıl sonra bile satarsın bunu bir şey değişmez diyor. Ben de iyi kolay gelsin diyip çıktım. Allah aşkına bu adamlar mı paraya çok tok. Ticaretle uğraşmıyorum ama müşteriyle bu şekilde iletişim kurulmaz benim bildiğim. Neyse zaten asıl olması gereken olacak tern alacağım sanırım. Hangi modeli önerirsiniz ve adanadayım internetten nerden alayım ?