Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fd 1000 aldırmadılar

K. Aydın

Aktif Üye
Tepki
101
Bisiklet
Mosso
Bugün fd 1000 almaya Adana'da bir bisikletçiye gittim. İlk muhabbet abi bu beni taşır mı dedim. Verdiği cevap : 200kg taşır. Sonra abi son oluru ne dedim. Geçen hafta peşinde 900 olur demişti. Şimdi dedim kartla alacam üstünde yazan fiyat sesi. Dedim abi yap bişiler. Üstünde yazan 980 950 yapsa veya ne bilim kilit bile verse yanında alıcam. Demez mi bana en üst model o zaten fiyatı da uygun son fiyat diye. İstersen katalog fiyatını göstereyim dedi. Dellendim ya Bi kere bu eski model dedim. Bana diyor ki çıkar yine diyor. Biz de Safız ya dedim ki bu sene bu çıkmadı 1500 modeli var. Bana diyor ki olsun. Dedim ki sonuçta yeni modeli varken eskisinden bahsediyoruz ikinci el satarken kimse bakmaz ona dedim. Diyor ki 10 yıl sonra bile satarsın bunu bir şey değişmez diyor. Ben de iyi kolay gelsin diyip çıktım. Allah aşkına bu adamlar mı paraya çok tok. Ticaretle uğraşmıyorum ama müşteriyle bu şekilde iletişim kurulmaz benim bildiğim. Neyse zaten asıl olması gereken olacak tern alacağım sanırım. Hangi modeli önerirsiniz ve adanadayım internetten nerden alayım ?

Scudo
Zamansız alım yapmaya çalışmışsınız, suanda artık tam bisikletçilerin amiyane tabir ile opme Zaman'ı . Bende tamamıyla almaktan vazgeçtim bekliyorum. Burunlarından kıl aldırmıyorlar.

Katlanir arastirmasindayken Performans bisikletten fiyat almistim. Bir arayin gorusun... kron fd500 fd1000 ve 1500 ellerinde vardi. Cok olmadi goruseli. En azindan secenek olur sizin icin
Iyi forumlar

Dahon d8 alayım diyorum ne dersiniz ? Yalnız kilo sınırının üzerindeyim ondan dolayı tern mi baksam yoksa 5 kilonun lafı olmaz mı diyeyim

@İbrahim Yazıcıoğlu

Ben buralı değilim ismini bilmiyorum adliyenin karşısında tam köşedeki daha on gün önce Bi abimize 4000 tl ye elektrikli bisiklet aldık Bi de aynı yerde

@K. Aydın
Hımm... Camgöz ticaret orası,oranın sağ tarafında ara sokakta Dağ bisiklet mağazası var ben oraya gittiniz sandım.

Neyten alın kargo bedava elinize ulaşır. Neymiş küçük esnaf kazanacakmis falan felan. Alin netten daha ucuza bulursunuz.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: K. Aydın
Beklemek lazım. Hele bir üstlerine aralık karı yağsın.

oralarda bisikletçi olduğunu şimdi öğrendim :)
bissa'ya gitsenize :)

@K. Aydın Adana'da bende ikamet etmekteyim ve Dahon D8 vitesse'yi kullanıyorum. Bulabilirseniz eğer özellikle 2015 modelini tavsiye ederim.

Tchibo ve Decathlon'dakilere bi bakın.

@bua

Abi zaten normalde bissadan alıyorum bu dediğim Adana'da şehir dışında olduğum için geçici bir şey alacaktım.

• Beğen
Tepkiler: bua
@ÖnerERKUT

2016 iyi değil mi ? Adana'da dahon satan yet var mı hocam ?

@K. Aydın geçmiş olsun. Bu durumla bende İzmir'de karşılaşmıştım (Aralık 2015) ve çok isteğim bisikletten satıcının tavrı yüzünden vazgeçmiştim.
Bence dert etmeyin her şeyde vardır bir hayır...

• Beğen
@K. Aydın Adana'da dahon satan yer ne yazık ki yok. İnternetten sipariş vererek almıştım ben. 2015 modelinde lastikler schwalbe road cruiser, ayrıca sele selle royalin oldukça rahat bir modeli. 2016 modelde ise lastikler ve sele dahonun kendi üretimi. Geri kalan özellikler aynı.

• Beğen
@ÖnerERKUT
Teşekkürler hocam. Lastik ve seleyi bisikleti genel hattıyla seversem değiştircem zaten. Önümüzdeki hafta sonu Ankara'ya gideceğim olmazsa oradan alıp gelirim. Uçakta sıkıntı oluyor mu katlanır bisiklet bilgisi olan var mı ???

Eğer valiziniz yoksa ya da yalnızca kabin çantanız varsa 20 kg bagaj hakkınız kalır. Hiçbir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Geri