Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fethiye Karaçulha Çok Pr. Anadolu Lisesi Bisiklet Kulübü 2018 Bisiklet Festivali

ozgurgokalp

Daimi Üye
Tepki
638
Bisiklet
Cannondale
Muğla Fethiye'de düzenlenen festival Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla Ege Bölgesi'ndeki Liselere yönelik planlanmış Fethiye Çok Programlı Anadolu Lisesi Bisiklet Kulübü'nün düzenlediği bir festivaldir. Festivale Ege bölgesindeki liselerden başvuru yapılabilir. Başvuru ve diğer detaylarla ilgili aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz.

k_22190658_dene4kayalY.jpg

Şenlikle ilgili doküman ve linkler:

(link)

(link)

Kara Bisiklet Kulübü Ege Bölgesi Liseler Arası Bisiklet Şenliği Programı

Kara Bisiklet Kulübü Ege Bölgesi Liseler Arası Bisiklet Şenliği Programı
28 Nisan 2018 Cumartesi
10:00 Açılış Töreni yer: FKM
11:00 Karaot Turumuza başlıyoruz. (Toplam : 47 km)
13:00 Karaot Plajı öğle yemeği molası
15:00 Otele Hareket
17:00 Otele varış dinlenme ve yemek molası
20:00 Söyleşi
22:00 Serbest zaman
29 Nisan 2018 Pazar
08:00 - 10:00 Kahvaltı ve hazırlık
10:00 – 13:00 Yarımada turu ve Kayaköy (Toplam : 30 km)
13:00 – 15:30 Öğle yemeği ve serbest zaman
15:30 Otele Hareket
17:00 Otele varış
30 Nisan 2018 Pazartesi
08:00-10:00 Kahvaltı ve hazırlık
10:00-11:00 KÇPAL’yi ziyaret (Toplam : 30 km)
11:00-12:00 Öğle yemeği
12:00-13:00 Otele varış ve kapanış töreni

Rota Bilgileri

1. GÜN
Fethiye - Çalış - Kanal Yolu - Çiftlik - Kargı - Yanıklar - Karaot - Çalış - Fethiye
(link)
2. GÜN
Fethiye - Yarımada - Kayaköy - Fethiye
(link)
3. GÜN
Çalış - Çamköy - Karaçulha - Esenköy - Fethiye - Çalış
(link)

Scudo
Afedersiniz birşey sormak istiyorum. Bu etkinlik yalnızca Anadolu liselerine özgü mü yoksa Meslek Liseleri de bu işe dahil olabiliyor mu? Birde biz İzmir'den falanda bu etkinliğe dahil olabiliyor muyuz?

@gunduz_suren
Etkinlik tüm liseleri kapsıyor. İzmir'de tüm ilçe ve okullara resmi yazı yazılmış olması gerekiyor. İzmir'den de katılabiliyorsunuz. Eğer okulunuza resmi yazı ulaşmadıysa ilçe milli eğitim müdürlüğüne sorun. Bakanlık yazısı ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yazılan yazılar paylaştığım linklerde var.

Takdir edilesi bir organizasyon planlanmış.Bursa dan katılabilinseydi gençleri getirirdim...

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@cazci Bursa'nın güney yarısı coğrafi olarak Ege bölgesi içinde. Bizi de saymaları lazım :)

• Beğen
Tepkiler: cazci
Bu güzel etkinlik için öncelikle tebrik ederim. Bakanlığın resmi yazısında dersleri aksatmamak suretiyle deniliyor. Pazartesi günü nasıl olacak? Misafir etmek istiyoruz yazıyor yol ücreti konaklamayı organizasyon mu karşılayacak?
Teşekkür eder iyi günler dilerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fethiye'ye geliş gidişi herkes kendi imkanlarıyla karşılayacak. Fethiye'de konaklama ve yemek organizasyon tarafından karşılanacak. Pazartesi günü için de okul müdürlüğü 4 öğrenci ve 1 öğretmen için bu etkinlk bizim için uygundur derse hiç bir sorun çıkmaz.

Geri