Scudo Sports

Finlandiya Hazirliklari

Mehmet Sunar

Daimi Üye
Tepki
697
Bisiklet
Giant
Selam Arkadaslar

Uzun bir aradan sonra sizlerle tekrar beraberim büyük mutluluk
bu sene icerisinde gelisen olaylar biraz geziyi zora sokmus gibi görünsede elimden geleni yapacagim bu geziyi gerceklestirmek icin
uzun gecen sürenin ardindan Almanyaya da en sonunda bahar geldi. Böylece elime gecen ilk firsatta arkadasla yola koyulduk bu onun icin de bir ilk oldu belkide sondur...

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Scudo
Gecen hafta sonu gercekten cok güzeldi günesli ve rüzgarsiz... Arkadasim Bülent'i kandirip benimle kücük bir gezi yapmaya ikna ediyorum. Mesafe cidden cok kisa Duisburg'tan Düsseldorf'a kadar 35 kmlik bir tur...

(link)

Takip ettigimiz yol Ren nehrinin kenarinda bulunan bisiklet yolu. Düsseldorf'a kadar bu yol üzerinden pedalliyoruz.

Kücük bir yön hatasini düzeltmek icin yolda gördügümüz binlerce kisiden birisine soruyoruz bu arada daha sadece 10km gidebildik. Bülent'in bisikletlerle arasi iyi olmadigindan dolayi yoruldum demeye basladi. Yolu sordugumuz adam arkasindaki kücük ogluyla bile Bülent'ten daha hizli gidiyor :)

(link)

ve 15 km sonunda ilk molamiz

(link)

neyse saklandigim yeter biraz ben de görüneyim ayrica gösterdigim ev benim caya beklerim saka saka ah nerede o günler !!!

(link)
(link)

gezinin devami cok yakinda!!!!!

Evet arkadaslar nerede kalmistik

en son Bülent yorulmaya baslamisti öyleki bisiklet yolunda skating yapanlar bile bizi sollamaya basladilar....

(link)
(link)

3,5 saat aradan sonra yavas yavas Düsseldorfa yaklastik ve Altstadt'a girdik bu arada Bülent tamamen bitmisti

(link)

Karnim cok acikti deyip deyip durdugundan onu bildigim bir pideciye götürdüm ve resímdeki son hali de herseyi anlatiyor zaten degil mi ????
(link)

bu gezi toplamda 3 saat 52 dakika sürdü Bülent'e cani gönülden tesekkür ettim gecen sene benimle Estonyaya gezisine gelmediginden dolayi. Eger gelmis olsaydi herhalde 2 gün sonra bisikletleri geri teslim ederdik :D

Gectigimiz hafta pazar günü Bülent'in Estonyaya gitmesinden yararlanip bisikletine el koydum. Litvanyali arkadasim Vidmantasin kanina girip onu 100km lik Duisburg Köln gezisi icin ikna ettim. Kendisi 3 hafta sonra Vilnius'da 24 saatlik maratona katilacagindan dolayi onun icin de bu turun iyi olacagini söyledim. Sükürki beni kirmadi. Ilk olarak yine Bülent'le 2 hafta önce yaptigimiz Duisburg Düsseldorf turunun yolunu takip ettik. Artik ben anlatmaktan biktim ama ne yapalim biz böyleyiz yol üzerinde rahat 10bin bisikletli görmüsüzdür. Bunlar arasinda sadece 4 tane türk görebildim aci ki hem de ne aci
(link)

Vidmantas gaza basmami söyleyip hizlica pedalliyoruz 2 hafta önce Bülent'le 3saat 52 dakikada aldigimiz mesafeyi onunla 1saat 20 dakikada bitiriyoruz.

(link)

Aslinda benim niyetim Vidmantas'la da bir pide ziyafeti yapmakti,fazla acikmadigini söylediginden dolayi Düsseldorf'ta fazla oyalanmadan yolumuza devam ediyoruz. Kisa bir icecek molasi yaptik

(link)
(link)

Vidmantas beni oldukca sasirtiyor 70.km'ye kadar elemanin giki cikmiyor en sonunda ciddi bir mola icin onu ikna ediyorum. Ikna etmez olaydim ondan sonra onda da bitis belirtileri basladi artik önden ben gaza basiyorum ileride durup onun gelmesini bekliyorum :D bana da lakap takti iron man :D:D:D
(link)
(link)

toplamda 108 km lik yolu 5saat 10 dakikada alip Köln katedralinin önünde gezimizi tamamliyoruz...

(link)
(link)
(link)

evet arkadaslar ardarda yaptigim gezilerin toplam resimleri bunlar halen kesin olmayan Finlandiya hazirliklarina böyle basladim. Eger bu hafta sonu yine Vidmantasi kandirabilirsem hedefimiz 180kmlik Düsseldorf Koblenz hatti, ama hava durumu iyi seyler söylemiyor neyse bekleyelim ve görelim herkese iyi bir hafta sonu diliyorum bol pedalli günler :D saglicakla kalin!!!!

(link)

geziler ve bisiklet yolları harika, yeşillikler arasında peadallamak çok hoş olsa gerek sizin içinde. çook teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Sunar
İki yıl önce Mayıs ayında Düsseldorfa bir toplantı için gelmiştim. Alman toplumunun bisiklete ve bisikletliye olan sevgi ve saygısını hayretler içerisinde gözlemledim. Ren nehri boyunca ve şehir içinde uzanan bisiklet yollarına hayran kalmıştım. O yollarda bisiklete binmek isteğimi gerçekleştiremedim. Fotoğrafları görünce yeniden oraları hatırladım. Fotoğraflar ve anlatımınız için çok teşekkürler. Bir sonraki toplantımda mutlaka kaytarıp o yollarda pedallayacağım :) Umarım Finlandiya gezinizi gerçekleştirirsiniz.

• Beğen
Sevgili Mscbenz, Almanya içi de olsa , Finlandiya ya kadar da uzansa oradaki bisiklet medeniyetini bize yansıtan fotoğrafların için çok teşekkürler.

Gelecek yılki planımız "finlandiya - Almanya" bizden önce gidersen elde ettiğin çok kıymetli tecrübelerinden faydalanmayı çok isteriz.

pedalın bol olsun :) Selamlar :)

• Beğen
Sevgili Mehmet, Almanya içi de olsa , Finlandiya ya kadar da uzansa oradaki bisiklet medeniyetini bize yansıtan fotoğrafların için çok teşekkürler.

Gelecek yılki planımız "finlandiya - Almanya" bizden önce gidersen elde ettiğin çok kıymetli tecrübelerinden faydalanmayı çok isteriz.

Soner hocam elimden geleni yapacagim bu gezi icin en azindan sizin icin de kalacak yer ayarlarim inshAllah en azindan Finlandiya'da

İşte bir adet daha dibime kadar gelip haber vermeyen forum dostu...

Dostum gezimiz cok ani oluyor pardon ama seninle burada tanismak isterim nede olsa birbirimize cok yakin oturuyoruz

Küfür etme hakkimi kullanmak istiyorum bisikletim calindi....

Geçmiş olsun, bisikletiniz bulundu mu?
3-4 ay geçmiş gerçi ama....

Geri