Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

hepsiburada 18.00'e kadar spor kategorisinde ekstra %15 indirim! var bisikletlerde de geçerli

Scudo
@Saim Karagöz
O kadar indirim hepsiburadayi kurtarmaz asiri pahali orda urunler :-D yuzde elli olursa o zaman tamam

http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/24/f70eefdfa581e61d20ac792b5c09bfda.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/24/bbbae2497c0851629dd9d46cabdb75c2.jpg

Bu urunu aldim cok hosuma gitti tavsiye ederim ama siyah renk almak lazim mis. 1 haftadır spd pedal kullaniyorum dedim kendi kendime o super hic dusmedim bu sabah ekmek aldim bakkalin onunde ramapaya tirmanmak için yavas yavas girdim ama girdigim yerde islaklik vardir ciktigim rampa da arnavut kaldirimi lastikler islaninca araba gibi paty cekti tekerlek saga dogru bir atti abo dengem bozuldu elimde ekmek pat yana yattim heheheheh güldüm kendime arkamda da okuldan cikmis çocuklar oha oha diyolar nasil cakildiysam bisi olmadi Allahtan pedal ustune dustuk cizildi bu aldigim kiliflarda zincirden yag oldu bir cift daha alicaktim siyah alcam direk ;-) suan sicak suya yatirdim ama cikmayacak belli oylede kullanirim artik capulcu gibi giyinip cikicam hemen nazar degiyor.

@ÇaNakkaLeRuHu abi bugün dekatlona gidicemde mall of dakine okul yarım gündü fırsattan istifade gidiyim dedim trafik yoktur mall of amı gidiyim sence forum ist emi ? Hangisi daha iyidir sence

@ElcaSeJawS nerden aldınız ? :D bende öyle bişey arıyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@Ulaş Çavuşoğlu (link) Link bu ama siyahini alin ben tekrar alıcam ve sıyah alıcam :D Lekelendimi yag lekesi cıkmıyor.

@Ulaş Çavuşoğlu

Decathlon daki ürünler her mağazında aynıdır. Yani biri ham biri olmuş meyve değildir ? Senin ürünün hangisinde var ise önce sorup sonra denemek istersen gitmen lazım. Ben gezmeye diye gitmiştim. Baktım tüm istediklerim var, sezon sonu, indirim v.s. hepsi cuk oturdu. Bende aldım :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Sj4000 wifi aksiyon camera ekipmanlariyla 300tl n11 de nasil sizce

Orjinaliyse iyi gibi

Selam arkadaşlar.. paypal kullananlar için black friday %15+ ABD adresi fırsatı sunuyor ciddi indirimleri değerlendirmek isteyenler için gün bugündür aradığınızı en uyguna bulmanız dileğiyle...
Not: 'ABD Adresi' Türkiyeye gönderim yapmayan firmadanda bu adres ile ürün satın alabiliyorsunuz.

Dosyalar

• Screenshot_2015-11-27-09-07-00.jpg
    Screenshot_2015-11-27-09-07-00.jpg
    59 KB · Okunma: 98
İhtiyacı olan varsa ...Screenshot_2015-11-27-10-05-26.jpg

uploadfromtaptalk1448613386086.png

Arkadaşlar gidon boğazı bu fiyata bence gayet uygun değerlendirebilirsiniz.
31.8 çapı

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Barış TURAN
Hocam telden girdiğim için link atamıyorum ama satıcının ismini resmedeyim bi saniye

• Beğen
@Barış TURAN
Tr.aliexpress ten aldim ama su gecirir heralde dur ustte link vermiştim tam aldigim yeri simdi siyahini siparis edicem ama baska bir saticidan daha uygun onuda paylasirim. Simdi teldeyim.

• Beğen
@ElcaSeJawS aspirin diye bi zıkkım var. Çoğu şeyi çıkarıyor. Yağ lekesini de halleder zannedersem.

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Geri