@GoMMeS
Turkiye de en ucuz 205 tl buldum onda da numaram yok burda alinca 160 geliyor sanirim dogrumudur oyleyse bence iyi hatta 2 gun sonra bende alabilirim 44 numarasini.
@GoMMeS@ElcaSeJawS evanscycles sitesinde para birimi Euro (€) değil ingiliz sterlini yani pound (£). Aman poundu Euro görüp fiyatların ucuz olduğunu düşünmeyin. Eğer öyle bir yanılgıya girerseniz kötü, çünkü 1 pound 4,5 lira falan
Gencler bu nortlar da shimano gibi dar kalip mi ? 43 giyiyorum normal ayakkabi da 43.5 varmis onu alsam tam gelir gibi geliyor. Var mi dusunceniz 65 dolara geliyor toplam da 180 190 tl ama beyaz renk olan :-D odeme de zorlanicam ama guzel firsat gibi
Nortware sonic 3s 44 numara 200 tl aldım hadi hayırlısı vergide ekleseler burdan ucuza gelıcek ama uzulurum kısmet bakalım.
Merhaba, karbon bisiklet topluyorum, şu ilan dikkatimi çekti, acaba fırsatmıdır yoksa ucuz replika bişeyse bu fiyata değermi anlamadım, sizce fırsat deyip alayım mı?
(link)
şok magazasında bu hafta fıyatı uygun ve malzeme olarak iş görür.
-Düzeltme; satın alan arkadaşlar bedenlerinde problem olabilecegini rüzgar ve su geçirdigini söylüyorlar satın alıcaksanız bunları göze almanızı öneririm.
@ercst0rm
Suyu geçiriyor.. Rüzgarı da....
Kol altlarında havalandırma delikleri yok. Biraz sıcakta terletiyor..
Kalıplar dar..
L giyerim normalde bunun XLsinin kolları kısa geldi..
bu siteden alacağınız kodla ayakkabı dünyasında 30 tl indirim kazanıyorsunuz. ayrıca indirim yapıldıktan sonra 250 tl lik harcamanıza site ikinci alışverişiniz için 50 tl daha indirim kuponu veriyor. benim tam da bota ihtiyacım vardı. yeni model olduğu için her yerde 270 tl olan Cat botu 30 tl indirimle 240 a aldım. ihtiyacı olan ay başına kadar değerlendirsin.
Eve shop diye kozmetik magazalari var. Bugun onunden gecerken reyonlarda yagmurluk gordum 19.90 TL. Decathlonda vs piyasadaki yagmurluklar olarak 65-70 TLye satilanlardan. Harikaydi hemn aldm bitane. Yakininda olanlar varsa hic kacirmasin. Ben uskudardan aldim 2 tane daha kaldi. Onlarda xl beden