Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

(link)

arkadaşlar "CL50" kodunu kullandığınızda 39 €'ya düşüyor. 10 €'da kargo 49 €'ya shimano r078 ayakkabı aldım ben. Fiyat nasıl uygun mudur?

Scudo
@GoMMeS
Turkiye de en ucuz 205 tl buldum onda da numaram yok burda alinca 160 geliyor sanirim dogrumudur oyleyse bence iyi hatta 2 gun sonra bende alabilirim 44 numarasini.

@ElcaSeJawS
Ayakkabılara ek vergi vardı en son en az 77tl ilave oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum

@GoMMeS @ElcaSeJawS evanscycles sitesinde para birimi Euro (€) değil ingiliz sterlini yani pound (£). Aman poundu Euro görüp fiyatların ucuz olduğunu düşünmeyin. Eğer öyle bir yanılgıya girerseniz kötü, çünkü 1 pound 4,5 lira falan

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
para birimi Euro üzerinden yanlışlık yok. kod için bugün son gün.

@GoMMeS
Ben yanlış görüyorum o zaman

Baktim şimdi para birimine duzelttim dolar sectim ;-) gene burdan ucuza geliyor. Nortvare somic 3s guzel gibi burda 300 kagit orda 220 felan geliyor

Gencler bu nortlar da shimano gibi dar kalip mi ? 43 giyiyorum normal ayakkabi da 43.5 varmis onu alsam tam gelir gibi geliyor. Var mi dusunceniz 65 dolara geliyor toplam da 180 190 tl ama beyaz renk olan :-D odeme de zorlanicam ama guzel firsat gibi

Nortware sonic 3s 44 numara 200 tl aldım hadi hayırlısı :D vergide ekleseler burdan ucuza gelıcek ama uzulurum kısmet bakalım.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/26/aa81cc310f1ad05ff92bdf92f1c75cc0.jpg

çekilen tutar arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Volg ve ElcaSeJawS
Merhaba, karbon bisiklet topluyorum, şu ilan dikkatimi çekti, acaba fırsatmıdır yoksa ucuz replika bişeyse bu fiyata değermi anlamadım, sizce fırsat deyip alayım mı?
(link)

DSC_7702.JPG şok magazasında bu hafta fıyatı uygun ve malzeme olarak iş görür.
-Düzeltme; satın alan arkadaşlar bedenlerinde problem olabilecegini rüzgar ve su geçirdigini söylüyorlar satın alıcaksanız bunları göze almanızı öneririm.

@ercst0rm
Suyu geçiriyor.. Rüzgarı da....
Kol altlarında havalandırma delikleri yok. Biraz sıcakta terletiyor..
Kalıplar dar..
L giyerim normalde bunun XLsinin kolları kısa geldi..

Kısacası almayın..

Tchibo'nun 99 liralık yağmurluğu çok kullanışlı. Biraz pahalı ama ucuz etin de yahnisi olmuyor. Ben 59 TL'lik pançosunu aldım...

@Decsan
Şok şok şok :)

@M.Cevat Bayhan

Tchibo'nun panço yağmurluğundan ben de aldım.Gerçekten çok kullanışlı.Ne elleriniz ne de bacaklarınız ıslanıyor.Üstelik terletmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
(link)

bu siteden alacağınız kodla ayakkabı dünyasında 30 tl indirim kazanıyorsunuz. ayrıca indirim yapıldıktan sonra 250 tl lik harcamanıza site ikinci alışverişiniz için 50 tl daha indirim kuponu veriyor. benim tam da bota ihtiyacım vardı. yeni model olduğu için her yerde 270 tl olan Cat botu 30 tl indirimle 240 a aldım. ihtiyacı olan ay başına kadar değerlendirsin.

izmirli arkadaşlar,

balçova'ya inen çevre yolundaki selway alışveriş bölgesinde "black spades" şube açmış. vitrine de %40 indirim yazmışlar.

termal balaklava 20lira,
termal içlikler 15lira haberiniz olsun.

Eve shop diye kozmetik magazalari var. Bugun onunden gecerken reyonlarda yagmurluk gordum 19.90 TL. Decathlonda vs piyasadaki yagmurluklar olarak 65-70 TLye satilanlardan. Harikaydi hemn aldm bitane. Yakininda olanlar varsa hic kacirmasin. Ben uskudardan aldim 2 tane daha kaldi. Onlarda xl beden

Yarın hemn gidiyorum black spades

Bucadan Selway a giderken sağda mı solda mı kalıyor bu mağaza

@Hakkı can AYDIN buca'dan yola çıkacaksan tınaztepe kampüsünün oralarda bi yerde ana merkezi var, orası daha yakın olursa oraya gidebilirsin.

yok eğer selway'e gitmek istiyorsan, denizi karşına alırsan sol tarafta kalıyor, iki üst geçitin ortasına denk geliyor, kolaylıkla bulabilirsin.

Geri