Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@İlterguvenc

Kardes ben iki hafta once 25 e aldim bunu bimden 49 idi ama satilmayinca dusurmusler ama outlet marketiydi sizin orda varsa oraya bak.

Scudo
(link)

Merlın de iç lasitkler ve taytların fiyatı diğerlerine göre daha ucuz gibi geldi bana.. İhtiyacı olan bakabilir
(link)

TR ye göre cidden iyi gibi ve Funkier i kullanan yol cu abiler övüyor

@kare2emre
8 dolar degmez mi diyosun biraz ruzgar tutup birazda su tutsa suan giydim normal monttan iyidir gibi geliyor bana :-D

Rüzgar tutmada idare eder kumaş ince yağmuru 5 dk dan sonra geçiriyor bende kullanıyorum idare ediyor beni

@tanchu
Ruzgar tutsun yeter ya pancom var yağmur yaginca pancoyla devam ama ruzgar onemli

@Türka¥ Merhaba
ben bu üründen sipariş vereceğim. Kaç beden sipariş verdiniz ve boy kilonuz nedir öğrenebilir miyim ?

(link)

M beden kalmış, S giyiyorum ama Mde olur galiba askılı diyerekten aldım bi tane
20 TL , termal; dikkatinize.

@Emre Tekinarslan
Ulen tam alıyoduk tükenm,ş M beden :D

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Barış TURAN geçenlerde yaklaşık 1 ay önce sadece L ve XL gelmişti. Şimdi S, M koymuşlar. Gene takipte kalın gelebilir belki. Dün gece paypal kabul etmeyince decathlon bu sabaha kalmaz diye umidi kesmiştim. Biraz önce baktım varmış hemen göm göm :D Bende normalde S ya da XS giyiyorum bakalım M aldık olmadı size satarım bana olmazsa :)

@Barış TURAN 1.83cm 62kg. Baya zayıfım hocam. :) Bi alan bi tane alsa, herkes alabilir aslında o_O

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Barış TURAN Aynen bi kaç gün içinde gelir, denerim olmazsa size özel mesaj ile ulaşırım.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Bike-Discount'a Schwalbe lastiklerin Cube-Edition modelleri gelmiş. Fiyatları 30 TL. civarında.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: alper 76
N11 sitesinde bugüne özel indirimler havada kapışılıyor..

az önce önüme düşen şu fırsatı hemen paylaşayım dedim, piyasa fiyatı 750lira civarında olan bisiklet 550lira, kargo da ücretsiz ;)

https://i.hizliresim.com/PBd6G8.jpg

(link)

@ElcaSeJawS

Ayakkabı bugun geldı 43,5 alsaymısım tamı tamına olucakmıs ama 44 te rahat oldu cok az buyuk 0,60 kurus para almıslar oda kutuyu actılar ondan sanırım damga verdıgı olarak :D Sanslıyız ohhh :)

arkadaşlar en uygun tubular lastik fırsatl gözüne çarpan olursa link atsın lütfen

Geri