Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@Groims
Force matara termal ise başkasıyla beraber alabilirim kargoyu ucuza getirme amaçlı. İsteyen mesaj atabilir.

Scudo
@Groims

2 saat sıcak tutabiliyor olarak yazıyor

tekzen de 400 ml Wd 40 10 yada 15 liraydı sanırım ihtiyacı olanlara duyrulur

• Beğen
Tepkiler: Seth
@Groims
Bi kişi 2 matarayı da kendi adresine söylüyor. Mataralar gelince diğerine kargo ile gönderiyor veya mümkünse elden teslim. Bu sayede iki defa kargo değil de 1 defa gibi oluyor .

Arkadaşlar birkaç güne kadar wiggle.com dan birkaç sipariş vericem. Alacağım ürünler limiti aştığından ücretsiz kargo ile gelecek. Eğer bu siteden sipariş vermek isteyip de kargo parası vermek istemeyenler varsa sizin için küçük ürünler olmak kaydıyla bir iki ürün kendi adresime getirtip bana ulaştığında da adresinize kargolayabilirim. İsteyenler özelden mesaj atabilirler. Detayları konuşuruz.

Morvelo'nun ürünlerinde ciddi indirimler söz konusu. Bu marka'nın kalitesini bilenler için, kaçırılmayacak fırsattır. Tayt ve formaların 100-120$ seviyelerinden neredeyse yarı fiyatına düşmüş olmasından söz ediyorum. Umarım işinize yarar.

(link)

(link)

Profilli jant düşünenler için, ben aldım

arkadaşlar banggood.com sitesinden indirimi kaçırıp da 149TLye aldığım BlitzWolf® marka 20w 3Amper çıkışlı güneş enerji şarj paneli, yeniden indirimde 125TL. Ürün markası oldukça iyi, ürün yorumları da oldukça tatmin edici.. Bugün geldi kargom, yarın bir güzel incelerim, kurcalarım...
(link)

@omerdagtekin 270lira cok hocam. Ben 230a aldim ramazan başında ayni siteden ayni linkten ayni modeli :)

Haftasonuna ozel castelli urunlerinde ekstra %20 indirim var.

(link)

Benzer indirim wiggle'da da var.

bimden aee s50 aksiyon kamera aldım ama cektigim bazı resimleri acılmıyor neden bazı resimleri görünüyor

ne alaka bimle begenmiyor olabilirsiniz ama soruma cözüm icin yazdım

Çok kalitesiz ne olduğu belli olmayan fason üretim çöp satıyor bim

@abidin89

Manuel cadir mi ki? Alip denediniz mi? Gidip bakicam simdi bende

@eyupaltindal Senelerdir kullanıyorum, çok hızlı, sade, kullanışlı bir launcher. Fiyat çok iyiymiş.

----------------------------------------------------------------------------

(link)

Ürünler kaliteli görünüyor, süreli bir indirime girmiş.

Bugun izmir decathlon da bunu gördüm. Pek anlamam disk frenden ama indirim orani yüksek olunca paylaşmak istedim.IMG_20160702_143406.jpg

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
https://www.erdoganlarbisiklet.com/media/bannerslider/k/a/kampanya33.jpg

Erdoğanlar bisiklet euro kurunu sabitlemiş tüm ürünlerde geçerli.

Mesala şu yol bisikleti hem indirime girmiş hemde kur indirimi ile birlikte olduk 1.000 TL'den fazla indirim meydana gelmiş.

Eski Havale Fiyatı: (link)
Yeni Havale Fiyatı: (link)

Geri