Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@Emre Tekinarslan

Suan m beden satısta :D ben 174 boyundayım kılom 88 ama bacaklar sıska olur heralde bana m beden belden genıslıyosa bacaklardan olur belden genıslıyor mu ?

Yurtdışından alınan ayakkabılarda ilave vergi vardı devam ediyormu yoksa sadece çinden gelen ayakkabılardamı var?

@tanchu 3 4 Gun once ayakkabı geldı 0,60 kurus damga vergisi aldilar. (link) ben burdan aldım urunu.Gerci 1 numara buyuk almısım ama cok benımsedım ayakkabıyı satmaya kıyamadım :D

@ElcaSeJawS
kargoya ne zaman verilmişti elinize ne zaman geçti?

benim ki 8/11 de kargolandı. ne zaman gelir kim bilir? takip no da yok

@ElcaSeJawS
Ben 183 60 kiloyum M oldu bacaklardan biraz zorlandım hatta giyerken ama giydikten sonra sıkma yapmadı. belden çok genişlemiyor sizi sıkabilir

@Barış TURAN

(link)
M beden var görünüyor şansınızı deneyin :)

@Emre Tekinarslan

Ürünü bugün teslim aldım arkadaşlar. 20 lira fiyatına göre kumaş kalitesi iyi ama pedinden pek bi şey beklememek lazım. Akşam olsun hava soğusun yalıtımı hakkında bilgi veririm size deneyip. M beden giyen arkadaşlar kaçırmasın bence :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Emre Tekinarslan Güle güle kullan dostum, m bedeni benim bacaklar patlatır sana bu ölçüler anca olduysa.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

@Barış TURAN
Sağolun bi ay önce falan aynı ürünün l v xl bedenlerini koymuşlardı aynı fiyata alamadığım için üzülmüştüm :) gene takip edin koyarlar sanırım l yada xl bedenlerini.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@GoMMeS

takip no istiyorsan satıcıya mesaj atıp bunu istediğini söylebilirsin ama ekstra 2dolar istiyorlar takipli göndermek için..

riske atmak istemediğin alışverişlerinde bu yöntemi uygulayabilirsin!!!

(Arka Far)

Tam anlamı ile gezinirken denk geldi . Kargo bile bedava . Mağazanın diğer ürünlerini de baktım ama fırsatım ben diyen sadece bu vardı . Marka iyi sanırım, ön farı bin tl den pahallı sattığı bir model bile var .

(link)

@waafy

Üzgünüm yanlış fırsat çıktı . Satıcı iptal etmiş stok yok diyor . Oysa satın almadan önce 10 adet siparişten sonra 9 adet stok gösteriyordu . Satıcının puanını düşürmüşmüş n11 .

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Emre Tekinarslan

Arkadaşın sayesinde aldım M-Beden taytı. Ben 1.70 boy civarında, ve 60-65 kilo arasındayım, bana tam cuk oturdu. Tabi fiyatından dolayI pedi çok iyi değil. Ama ben bunu bilerek aldım çünkü uzun taytı kışın giyeceğim, kışları da çok uzun sürmüyorum. Aşırı aktif kullananlar için pek iyi olmaz ama hiç olmamasından iyidir. Kısa turlarda yada 5-10km tırmanış inişler de kullanacaklar için uygun olacaktır. Şimdi bunu aldık birde üst forma almak lazım. Onuda araştıralım bakalım ;) Kısa kollu idare edecek bulursam içinede uzun kollu içlik giydim mi uzun kollu forma olur ;)

@Osman Tuğrul İşinize yaraması beni sevindirdi. Aynı sitede termal içlikler var ben üstüne kısa kollu forma giyerek kullanıyorum bilginize.

(link)

Yurt dışı fiyatından bile daha uygun gördüğüm kadarıyla.

kara Cuma denen birgün varmış büyük indirimler var diyorlar pusuya yattı bekliyoruz . bilgisi olan var mı?

@Burak_Cakir Black Friday yurt dışı sitelerinde olan indirimler oluyor. Türkiye ile alakalı değil yani.

Geri