Suan m beden satısta ben 174 boyundayım kılom 88 ama bacaklar sıska olur heralde bana m beden belden genıslıyosa bacaklardan olur belden genıslıyor mu ?
@tanchu 3 4 Gun once ayakkabı geldı 0,60 kurus damga vergisi aldilar. (link) ben burdan aldım urunu.Gerci 1 numara buyuk almısım ama cok benımsedım ayakkabıyı satmaya kıyamadım
@ElcaSeJawS
Ben 183 60 kiloyum M oldu bacaklardan biraz zorlandım hatta giyerken ama giydikten sonra sıkma yapmadı. belden çok genişlemiyor sizi sıkabilir
@Barış TURAN
(link)
M beden var görünüyor şansınızı deneyin
@Emre Tekinarslan
Ürünü bugün teslim aldım arkadaşlar. 20 lira fiyatına göre kumaş kalitesi iyi ama pedinden pek bi şey beklememek lazım. Akşam olsun hava soğusun yalıtımı hakkında bilgi veririm size deneyip. M beden giyen arkadaşlar kaçırmasın bence
@Barış TURAN
Sağolun bi ay önce falan aynı ürünün l v xl bedenlerini koymuşlardı aynı fiyata alamadığım için üzülmüştüm gene takip edin koyarlar sanırım l yada xl bedenlerini.
Tam anlamı ile gezinirken denk geldi . Kargo bile bedava . Mağazanın diğer ürünlerini de baktım ama fırsatım ben diyen sadece bu vardı . Marka iyi sanırım, ön farı bin tl den pahallı sattığı bir model bile var .
Üzgünüm yanlış fırsat çıktı . Satıcı iptal etmiş stok yok diyor . Oysa satın almadan önce 10 adet siparişten sonra 9 adet stok gösteriyordu . Satıcının puanını düşürmüşmüş n11 .
Arkadaşın sayesinde aldım M-Beden taytı. Ben 1.70 boy civarında, ve 60-65 kilo arasındayım, bana tam cuk oturdu. Tabi fiyatından dolayI pedi çok iyi değil. Ama ben bunu bilerek aldım çünkü uzun taytı kışın giyeceğim, kışları da çok uzun sürmüyorum. Aşırı aktif kullananlar için pek iyi olmaz ama hiç olmamasından iyidir. Kısa turlarda yada 5-10km tırmanış inişler de kullanacaklar için uygun olacaktır. Şimdi bunu aldık birde üst forma almak lazım. Onuda araştıralım bakalım Kısa kollu idare edecek bulursam içinede uzun kollu içlik giydim mi uzun kollu forma olur