Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@Barış TURAN Suan fiyahini alicagim yer burasi (link)

Daha önce aldıgım yerde burasi (link)

Urun su geciriyor hemde anında :D

Daha ucuzunu bulursam onu alırım.

Ayrıca bunları da alıcam bugun.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Kullanıpta memnun kalmadıgınız bır urun varsa uyarın benı lutfen :D

Scudo
Arkadaslar ozellikle lara cumaya kadar alabilecegim 20'' kalitei bir kadro alabilecegim bir site oneririmisiniz.tercihen giant kadro 500lira civari

Olsun genede kadroya ihtiyacım var

2 dene kaldı
(link)

@Burak_Cakir bu ayakkabı nasıldır ? Ben shimanonun en ucuz ayakkabılarından almayı düşünüyordum, decathlondan falan, onunla karşılaştırıldığında bu iyi midir bilginiz var mı?
2- siteyi de bilmiyorum yabancı bi site olduğu için vergi falan olur mu?

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@bektassamet
Ben aldim geldi 60 krus damga vergisi bisi odedim :-D oda kutuyu acip bakmislar o yuzden direk gelse onu da vermiycektim ama ben shimano gibi olur diye bir boy buyuk soledim ayakkabi buyuk geldi bana cok guzel olduğu icin kiyip satamadim oyle kullaniyorum hehehehe :-D bence bu firsat degerlendirilebilir ayakkabinin agirligina bakin sistemine kal uyumuna felan normalse hersey ordan al gitsin 15 güne gelir. Soyle bir baktim guzel duruyor.

Simdi baktim da spd pedal ile 240 tl kargo dahil bedava gibi bisi ama ayakkabiyi kullanan varmı nasil onuda ogrenmek lazim.

• Beğen
Tepkiler: samettanoglu
@Burak_Cakir 43 tl kargo parasi cekiyolar :D spd ile beraber alicam yada almıycam karar veremıyorum 43 tl kargo parasi vermişken bişiler alim diyorum ama karar veremedim bir turlu.

Merlinden hiç bir sıkıntı olmadan gelir, rahatça alış veriş yapabilirsiniz. bir ay içerisinde campy zonda jant, ritchey gidon boynu ve ritchey gidon aldım hepsi elimde. 75 Euro üzeri ürünlerde %18 gümrük vergisi ve 3 tl damga ücretini unutmayın. Merlin 200 Pound üzeri alış verişlere kargo ücreti de almıyor.

Not: Merlin in kendi karbon kadrosu var ve şu an fiyat çok uygun. Ölçüsü tutanlar kaçırmasın derim. (link)

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@emir yakup bulut Evet dahil. Kadroyu da 200 Pound üzerinde ise gönderiyorlar ücretsiz. Jantlar çok güzel ambalajlanmıştı, kadro için de aynı şeyi yaparlar. Hatta daha iyisini bile yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
20% off Moon Lights - This Weekend OnlySave An Extra €10,29 at the checkout

(link)

Hafta sonu % 20 indirim mi olucak diyor ne diyor anlamadım.

@ElcaSeJawS 20% indirim genelde diyor. Sadece bu hafta sonuna kadar sepette ödeme esnasında €10,29 daha indiriminiz var diyor.

@ElcaSeJawS 20% indirim genelde diyor. Sadece bu hafta sonuna kadar sepette ödeme esnasında €10,29 daha indiriminiz var diyor.

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Geri