Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@Kazuya acayip kanıma girdiniz şuan, 105 aynakolumla gül gibi geçinip gidiyordum :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
Aliexpress'ten sik sik alisveris yapiyorum. Yine birkac urun siparis vermistim, ilki gelmis.

Sele alti canta. 11 dolar. Yani 30 TL.

Kumasi oldukca kaliteli, marka diye satilan cogu urunden daha sik ve saglam. Biraz buyuk bir canta, ilanda ya da asagidaki fotolarda anlayabilirsiniz buyuklugunu.

(link)

IMG_20160405_093939.jpg IMG_20160405_093956.jpg IMG_20160405_094011.jpg

(link)

Bu ürünü öncedende paylaşmıstım. ilk defa yurtdısından ürün alacağım mesela bu üründe dikkat etmem gereken bişey var mı?

(link) hocam bunada bakabilirsiniz fiyatı uygun gibi

@oztek2323 satici soru sordum bu urun ile ilgili ambalajsiz yazmis aciklamaya. 2. Elmi nedir diye cevap bekliyorum bakalim. Tesekkur ederim

Rica ederim, buraya yazarsan cevabını bende almayı düşünüyordum bir fikir sahibi oluruz.

sadece bugüne özel ekstra %15 indirim yapmışlar.yalnız sepete eklemeniz gerekiyor. ucuz yollu alü bir bisiklet isteyenler için ideal. bakkala, sağa/sola gitmek için ben bir tane alacağım.

(link)

beleş.jpg

@K. Mustafa Bende fiyat 458 çıkıyor. her durumda fiyat iyi gibi. Eşime alsam sorunsuz binebilir mi? En amatör seviye

@Kazuya
Hocam ne diyorsunuz urun hakkinda kullandiniz mi kullanan gordunuz mu? Neden bedava geldi:)

@Sertan Canpolat hocam bence direk bir reklamcıya gidip şeffaf yapışkanlarla halledin en temizi :) maliyeti ucuzda kılıyor

(link)

700 x 23 C yol lastiği arayanlar için michelin giriş seviye ve schwalbe luganodan bıkanlar için. :)) Ben 2 adet aldım 103 tl ye geldi gayet uygun bence . 220 -225 gram için yol tutuşu felanda iyi katlanır birde .

@trainspotting35
Açıkçası 39-53 geçmek isterken iyi oldu biraz. Araştırılmıştı ben

@caner1405
Küçük boy olduğundan fiyatı uygun tutmuşlar gibi geldi bana.

@oztek2323 cevap geldi yazmayı unuttum ürün ambalajsızmış herhangi bir deformasyon yokmus promosyon amacıyla satıyorum tanıtım yani. Siz ne dersiniz?

Bende kararsızım biraz fiyat ta uygun biraz daha düşüneyim

(link)
Bende panel 10 var müthiş memnunum bu panel 7 ve 60tl.
1.82 boy 76-83 kg arası M her zaman iyi gelmişti . ürünün bel boyun vs size ina bakmak da fikir verebilir...

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
(link)

Geçen gün 75 euro'ya düşmüştü, bence oldukça iyi :)

Geri