@Memcose Yurtdışı alışveriş siteleri şeklinde bir arama yapın forumda daha önce yapılmış çeşitli başlıklar göreceksiniz. Bazıları mağazalardan daha ucuza gelebilir, önceden sipariş verir orada bir adres gösterir ve alır getirirsiniz. Bununla ilgili çok arkadaşın alışveriş yaptıgını biliyoruz hangisinin daha ekonmik oldugu ile ilgili biraz nette çalışmanız laızm. Buna benzer her konu daha önce konuşuldu çünkü. TR fiyatlarının çok altında bir rakama çok daha iyi ürünler alabilmeniz mümkün.
@cazci Polar ı çok araştırmış biri olarak ürün güzel ancak polarda sıkıntı sensörlerinin pili bitince yeni pil değil yeni sensör almak zorunda olmanız.eeee 3kez düşünmek lazım diyorum...
@antepian İçlikler bir kaç kısma yarılır:
1- "evde oturayım da beni ısıtsın" modelleri: bunlar içinde en iyileir sarı yündne olan askerde vs verilenler, ama hareket ediyorsan terlersin
2- "Spor yaparken terimi atsın" tarzı olanlar: Bunlarda da bakılacak olay ne sporu yapıp nasıl sizi sıcak tutacağı, hangi bölgenizi sıcak tutması gerketiği gibi meselelerdir. Örneğin kayakçıların giydikleri farklı dağcılarınki farklı özelliklere ve desteklere sahip olur tchibo dan kayak içliği almıştım diz desteği yüzünden diizm dümdüz duruyordu oturamıyordum mesela..
Aktif spor yaparken kullanacağınız içlik sizin terinizi dışarı atmak içindir. Bunun için en iyi kumaş en çok dikkat edeceğiniz mesele POLYAMIDE oranıdır. Dağcılıkta ben lafuma 8000 serisi kullanıyorum benzerleri de iş görür. 5 tane tişört değiştireceğine bunu giyer iner çıkar sonra üstünden çıkarır kalınları giyersin iş biter.
Yani ne yapacağınızı düşünerek almanızda fayda var. Ürünlerin oranlarına bakın sadece sıcak tutsun ise mesele yün den sağlıklı ve iyisi yoktur ancak diğer konular anlattığım gibi... Bunun dışında pantalonu altına giydiğin her şey zaten sıcak tutar arkadaşım ama oranlara vs bakmanızı tavsiye ederim. Üstünde termal yazan her şey termal değildir, bir de millet yün ısırıyor dediği için çıktı bunların çoğu..