Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Flaş Flaş Contador'da clenbuterol maddesine rastlandı

@Hakan Yazman

Schleck kardeşlerde pek temiz değiller . Puerto davasında kaç kez ifade verdiler. Doktor Eufemiano Fuentes , Puerto operasyonunda en büyük zanlı . Ve Schleck'in bu adama 7000euro yolladığına dair banka kayıtları var.

Doktor Eufemiano Fuentes'in çalışma yerinde EPO , yüzlerce paket dondurulmuş kan vs. bulunmuş.

(link)

Puerto Davasında Kimler Vardı ,Sonuçlar ne oldu

Astana-Würth

* Alberto Contador – dava düştü (July 26, 2006).[23]
* Allan Davis – dava düştü (July 26, 2006),[23]
* Joseba Beloki – dava düştü (July 26, 2006).[23]
* David Etxebarría
* Isidro Nozal – dava düştü (July 26, 2006).[23]
* Unai Osa
* Sérgio Paulinho – dava düştü (July 26, 2006).[23]
* Michele Scarponi - "Zapatero" kodlu müşteri olduğunu kabul etti. Ceza aldı
* Marcos Serrano
* Ángel Vicioso

Comunidad Valenciana

* Vicente Ballester – dava düştü (July 28, 2006).[37]
* David Bernabeu – dava düştü (July 28, 2006).[37]
* David Blanco – dava düştü (July 28, 2006).[37]
* José Adrián Bonilla – dava düştü(July 28, 2006).[37]
* Juan Gomis – dava düştü (July 28, 2006).[37]
* Eladio Jiménez – dava düştü (July 28, 2006).[37]
* David Latasa – dava düştü (July 28, 2006).[37]
* Javier Pascual Rodríguez – dava düştü (July 28, 2006).[37]
* Rubén Plaza – dava düştü (July 28, 2006).[37]

AG2R Prévoyance

* Francisco Mancebo –sporu bıraktı .Sonra Relax-GAm takımına geçti

Caisse d'Epargne-Illes Balears

* Constantino Zaballa
* Alejandro Valverde – ceza aldı

Team CSC

* Ivan Basso – CSC ile kontratı karşılıklı fesh edildi.İtalyan Federasyonundaki davası düştü. Discovery Channel'e geçti. Discovery Channel takımında iken takımdan yollandı .Tekrar dava açıldı.Brillo lakaplı müşteri olduğunu kabul etti .2007 , 16 Mayıs'ta yarışmalara katılımı yasaklandı.

* Frank Schleck - Fuentes'e 7000 euro yolladığını kabul etti , neden , niçin yolladı belli değil

Phonak Hearing Systems

* José Ignacio Gutiérrez
* José Enrique Gutiérrez
* Santiago Botero – dava düştü

Saunier Duval-Prodir

* Carlos Zárate
* Koldo Gil

T-Mobile Team

* Óscar Sevilla - Sevillano lakaplı müşteri olduğunu kabul etti.
* Jan Ullrich - Doping cezası aldı

Tinkoff Credit Systems

* Tyler Hamilton - doping kullandığını kabul etti
* Jörg Jaksche - doping kullandığını kabul etti

Unibet

* Carlos García Quesada

Sporu bırakanlar

* Michele Bartoli - Sansone lakaplı müşteri olduğu açıklandı
* Ángel Casero
* Roberto Heras
* Santiago Pérez
* Marco Pantani ,intihar etti

Scudo
Bunlar ne böyle yav intihar edeninden sahte isim kullanana bunlar sadece yakalanabilenler kim bilir daha niceleri vardır.

hiç gözünün yaşına bakmazlar popüler olsanda olmasanda.

(link)

@Ali Gelir

Ali,

UCI tarafindan aciklanan oranin (1/400) yanlis hesaplandigi dogru oranin 1/40 oldugu bircok kaynakta cikti.Asagida Contadorun tibbi uzmaninin aciklamasinin linkini gonderiyorum.Orada da oranin yanlis aciklandigi belirtiliyor.

Ancak daha fazla kaynaga ihtiyac olursa onlari da arastirmak mumkun.

(link)

Benim anlamadığım şu . Ivan Basso'da doping yaptı , Scarponi'de , Vinokourov'da , Rasmussen'de . Basso , Scarponi sessizce cezasını çekti . Giro'da derece yaptı . Vino biraz gürültülü de olsa cezasını çekti ve yine yollarda . Rasmussen ise hala günah keçisi gibi oradan oraya sürükleniyor .Şimdi de vurun İspanyollara !

Ya herkese eşit davranılsın yada doping kontrolu yapılmasın .

Bazı adamlar bu piyasa da kayırılıyor . Hele bazıları var ki onlar ne yapsa hep melek . Kimden bahsediyorum sizce? Hani şu Teksaslı var ya o işte.

• Beğen
Tepkiler: Salih Manavoğlu
Teksaslı yüzlerce kez kan verdi.Sadece bir kez(popo kremi nedeniyle) pozitif çıktı.Adam "ununu eledi,eleğini astı"...Bisikleti dünyaya sevdirdi...Hakkını teslim etmek lazım.

Contador o kadar yalan-yanlış konuştu ki,samimiyetine ve 'et'ten kaynaklanan bir bulaşma olduğuna inanmak çok zor benim için...Yine de ;"B testi pozitif çıkmaz" diye temenni ediyorum.

@Sedat TOSUNOĞLU

Sonuçta pozitif çıktı ama ! Neyse aslında hepimiz aynı taraftayız . Bisiklet sporunun bu hali beni gerçekten üzüyor . İlerlemesine engel şeyler bunlar .

peki Rasmussen'in ne suçu vardı ? Adam dopingli bile çıkmadı . Yalnızca doping kontrolü için arandığında yeri tespit edilemedi . Belki adamın özel bir işi vardı .

Rasmussen dopingli bile çıkmadı beyler .Bu nasıl adalet Lance'de doping çıktı ceza almadı , Rasmussen'de doping çıkmadı ama adamın hayatı bitti

Adamın zayıflığıyla dalga geçtiler , vücudundan dolayı "Chicken" lakabı taktılar
http://i51.tinypic.com/1z6zhnd.jpg

@ Ali kardeşim ,
Son yılları iyice etkisi altına alan "yükselen değerler" bisiklet gibi elit bir sporunda kirlenmesine yol açıyor.
Dürüstlük , saygınlık, onur, şeref , insani değerler, yerlerini paranın gücüne ya da birilerinin etkili hale gelmesine bırakınca , işte böyle bizim haksızlık dediğimiz ama aslında oyunun kuralı hayata geçmiş oluyor. İşte ondan sonra insanlara "Chicken" lakabı da takarlar , dopingli çıkmasına rağmen ceza da almazlar ..

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Ali Gelir

Lance de ne zaman doping çıktı ?

içinde kortizon olan o ilacı ( kaba etine sürdüğü krem ) zaten komiserlerin eşliğinde kullanıyordu.

Doping kontrolüne girmemek, numuna vermemek, doping için ani baskınlarda arandığında bulunamamak zaten doping yapıyorum olarak kabul ediliyor, kural böyle.

Lance eşi kapıda doğum sancıları çekerken bile numune vermek zorunda kaldığını anlatıyor kitabında.

Lance UCI nin doping araştırmaları dışında çok sert kuralları olan amerikan spor ( kurumun adını tam hatırlamıyorum ) .......... kurumuna ve sadece onun için açılmış ve 2 yıldan fazla süren fransız devletinin davalarına rağmen aklanmayı başarmıştır.

@Soner Sarihan

Armstrong has continually denied using illegal performance-enhancing drugs and has described himself as "the most tested athlete in the world".[57] A 1999 urine sample showed traces of corticosteroid in an amount that was not in the positive range. [58]

1999'da yapılan testte idrarda corticosteroid çıkmış. Limitlerin altında . Sele tahrişini azaltmak için kullanmış. Sonuçta limitlerin altında . Contador'da limitlerin altında kullanım yapmış .

Rasmussen'de doping bulunamadı bile. Lance'in bütün takım arkadaşları dopingli çıktı . Landis , Beloki , Heras , Mayo , Frankie Andreu, Gianpolo Mondini, Hamilton ....

Lance'in davalarına bu adamların hiçbiri tanık olarak çağrılmıyor. Bu adamlar onun domestikleri . Bu adamlar sayesinde turları kazandı

Birde şöyle bakalım

Tour de France sonuçları
Sol tarafında sayı yazmayanlar , o sene yarışta derece yapıp sonra doping nedeniyle diskalifiye olanlar

1999
1. Lance Armstrong (1)
Alex Zulle (2)
2. Fernando Escartin (3)
Laurent Dufaux (4)
3. Angel Casero (5)

2000
1. Armstrong (1)
Jan Ullrich (2)
Joseba Beloki (3)
Christophe Moreau (4)
Roberto Heras (5)
Richard Virenque (6)
Santiago Botero (7)
2. Fernando Escartin (8)
Franciso Mancebo (9)
3. Daniele Nardello (10)

2001
1. Armstrong (1)
Ullrich (2)
Beloki (3)
2. Andrei Kivilev (4)
Igor Gonzalez de Galdeano (5)
3. Francois Simon (6)

2002
1. Armstrong (1)
Beloki (2)
Raimondas Rumsas (3)
Botero (4)
Galdeano (5)
2. Jose Azevedo (6)
Mancebo (7)
Levi Leipheimer (8)
Roberto Heras (9)
3. Carlos Sastre (10)

2003
1. Armstrong (1)
Ullrich (2)
Alexander Vinokourov (3)
Tyler Hamilton (4)
2. Haimar Zubeldia (5)
Iban Mayo (6)
Ivan Basso (7)
Moreau (8)
3. Sastre (9)

2004
1. Armstrong (1)
Andreas Kloden (2)
Basso (3)
Ullrich (4)
2. Azevedo (5)
Mancebo (6)
3. Georg Totschnig (7)

2005
1. Armstrong (1)
Basso (2)
Ullrich (3)
Mancebo (4)
Vinokourov (5)
Leipheimer (6)
Michael Rasmussen (7)
2. Cadel Evans (8)
Floyd Landis (9)
3. Oscar Pereiro (10)

@Ali Gelir

Ali bilgiler için çok teşekkürler, şu son paylaştığın tablo bu işin boyutlarını ve durumun fecaatini gösteriyor maalesef.

Lance daha kremi sürmeden , krem kullanacağı konusunda bilgi vermiş, hatta sanıyorum komiserlerin gözetiminde , onların yanında kullanmış.

Cantador et yemeden önce söyleseydi belki işe yarardı.

Ayrıca hadi etten geçen ve 40/1 oranında olan maddeyi ; bu adam hep doğruyu söylüyor ! , defalarca ne kadar centilmen olduğunu gösterdi !, ne kendi takım arkadaşına karşı atak kaldırıp onun ikinciliğini engellediği var ! , ne de sarı mayo teknik sorun yaşayınca beklememezliği ! , hadi beklemedi falan neyse de teknik sorun yaşadığını görmedim diye yalan falan da söylemediği için asla ! görmezden gelelim.

İyide şu kan torbalarında kullanılan ve ancak kan dopingi yapmanız halinde kanınıza karışma ihtimali olan plastik parçalarını ne yapacağız.

o plastik parçalar Lego parçalarına uyumluysa versinlerde çocuklar oynasın.

@Soner Sarihan

Bu işlere çeki düzen vermeleri lazım . Yoksa bu spor yok olur gider . 2050 yılında da bisiklet araç olarak kullanılmayacak . Sonuçta bu olay spor olarak kalacak . Halter nasıl mahvoldu , farkındasınız herhalde

(link)

@Ali Gelir

Ali maalesef haklısın.:(

Belkide artık dönülmez bir noktaya bile gelmiş olabilir.

Yukarıda bir yerlerde yazdım, severim sevmem hiç önemli değil, ama Cantador'un durumuna "bisiklet sporu" na verdiği / vereceği zararı düşününce gerçekten üzülüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
kıbrısa yeni döndüm. bılgisayarıma ve foruma kavuştum.
CONTADOR un dopingli çıktığını okudum. ama neticenin nasıl olduğunu bilmiyorum. anlayabileceğim bir şekilde izah ederseniz memnun olurum. üstelik bu haber beni şaşırtmadı, hatırlarsanız TDF sırasında bu şüphelerimi yazmıştım, içinizden bana kızanlarda olmuştur tabiiki.
bunun dışında france turunda bir edapta ARMSTRONG ikinci gelmışti, birinci gelen bisikletçinin ismini hatırlamıyorum, ama büyük bir ihtimalle ondada doping çıkacak. 6 ıncı hissim beni yanıltmaz. onun hakkında da bildiklerinizi yazarsanız memnun olurum.
teşekkür ederim.

Ayla abla , Lance hayranı olduğunu biliyoruz . Toz kondurmuyorsun yine bakıyorum :):):)

Bu yıl Lance TDF'de hiçbir etapta ikinci olmamış
(link)

• Beğen
Tepkiler: ayla abdan
Geri