Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

Scudo
1 aylık diyet sonucu 125 kg ye düştüm.hedef yaza 100 kg

• Beğen
Tepkiler: romus
boy: 172
kilo: 68,5

Eh idare eder durumdayız işte :)
IMG_20161127_142509.jpg

Yaş 23
Kilo 60
Boy 180
fazla kilolarınız uygun fiyattan alınır :)

askerden önce 65 kg askerden sonra 74 kg eski kilo için çalışmaya devam :)

yaş 35 boy 1.78 kilo 75. artık eskisi gibi kilo veremiyorum. eskiden biraz yemekten kısıp hareketi arttırdım mı hemen kilo veriyordum. şimdi ise öyle olmuyor. sanırım yaşlandıkça kilo vermek zorlaşıyor.

1.83 Boy
55 Kilo
21 Yaş
Bendede kilo alma derdi var ,günde 5 öğün yemek :(

Yaş 19
Boy 1.74
Kilo 72

@Savaş Acıboz
yaş ve boy benden biraz fazla ama kg az :D
Roller yerine trainer tavsiye ederim birde sakatlanmak zorunda kalmazsınız :(

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
Roller eğlenceli geliyor birde gerçekten gidiyormuş hissi üzerinde daha fazla vakit geçirtebilir bana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Savaş Acıboz

O halde paraya kıyıp ANT li ve pc bağlantısı olan seyrüsefer bilgilerinide alabileceğin tam otomasyonlu bir trainer derim ben :D eminimki eğlencelidir onlar.
Ancak amaç cidden bisiklet sürmek ve kendini geliştirmek ise en ucuz seri bile iş görür bence.
Benim bisiklette bilgisayar var, nabız, kadans ve hız göstergesi var süper işime yarıyor.

• Beğen
@ihsankılıçkaya bende kadans nabız vs kullanıyorum ayrıca runtastic app kullanıyorum gerçekten faydalı roller bahsettiğim gibi gidonuda kullanmak gerektiğinden yol hissini çok daha iyi hisettiriyor bilemiyorum kış geldiğinden bir hevese kapılmış durumdayım

@barış genç metallica fontunu beğendim 14 yaşındaki oğlum Barış için kullanacağım haberin olsunn:)

• Beğen
Tepkiler: barış genç
Kışın bisikleti bırakınca, yazın başlamak daha zor olur gibi geliyor bana ama kış boyu bırakmayınca yazın daha bir güzel devam ederiz diye düşünüyorum bu sebeple ve heves ile ben bi trainer aldım. Sizde roller hoşunuza gidiyosa roller alın ama yaş var, kilo da var sakatlanmayasınız diye diyodum ama siz bilirsiniz, belli mi olur belki seneye sezonda birlikte yarış koşarız :D

• Beğen
en güzeli zaten siz ist dasınız ben sivasta o yüzden ben trainer ı aldım geçtim siz bi mağazada deneyiniz yada en azından bir klüp te :D

Işık ünv dede her 2 si birden var geçen bir youtuber da seyrettim :D

36 yaşındayım bu yaşıma kadar yaptığım spor ve rejim öykülerimi. 3 ay önceki kilomla şimdikini anlatsam başlık efsane olur.ve yaza kadarda vermeyi düşündüğüm kiloyu :komik: bisikletten uzağım 3-4 yıldır çünkü binecek kiloda değildim,bisikletide satmıştım :D gelelim bisikletin zayıflatıp zayıflatmadığına.bu yediklerinizle alakalı paralel gelişir.20-30 kilo fazlanız varsa her durumda zayıflarsınız. ama 5-10 kilo fazlanız varsa o yağlar kasa dönüşür hacmi artar.tartıda ağır gelirsiniz ama vücudunuz sıkılaşmış incelmiştir.

en iyi zayıflama yüzmektir net ve kesin olarak söylüyorum.bu yaşıma kadar her gün uzun yıllarca en az 5-10 km den aşağı koşmadım.bunu yaparken de yanında hep sıkı rejim yaptım.hamur işi tatlı çikolata yağ tuz şeker içerikli hiç bir şeyi yemedim.1 ayda 15 kilo verdiğimde oldu ( abartmıyorum 1 ayda 15 kilo ) 1 ayda 3 kiloda. kilolar azaldıkça heleki vücudun ideal kilosuna 5-10 kilo kalmışken kilo vermek zorlaşır.ekstra yöntemler ekstra birşeyler yapman lazım.

2-3 ayda koşarak rejim yaparak eritemediğim yağları;1 hafta 10 günde çok sıkı yüzerek verdim. üstelik rejim yapmadan ama çokta aşırıya kaçmadan yiyerek.

ideal kiloma kavuşmuş,bedenim incecik baklava kaslarım görünmüş ama bir türlü kalça ve basenimdeki toplamda 2-3 kilo yağ gitmiyor.1 hafta 10 günde yüzerek gitti şok oldum. 1 ay denizde kalsam rejim ve koşumu yapsam,abartmıyorum ayda en az 15 kilo veririm.

en iyi zayıflatan spor sıralaması yapsam 1. yüzme ( denizde olacak havuzda o kadar kilo verilmez.çünkü kiloları yağları yakan denizdeki tuz ) 2.koşu 3. bisiklet ve merdiven çıkma ( hangisi daha iyi bilemiyorum )

merdiven deyip geçmeyin rocky filminde o mervidende spor yapma süs için değildi.gerçekten merdiven çıkma basen kalça karın üzerinde etkili.

• Beğen
Tepkiler: ihsankılıçkaya
Geri