Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyesi Murat B. kaza geçirmiş

Pawcraft

Daimi Üye
Tepki
510
@Murat B. Sabah pendik civarında arkadan bir arabanın çarpması sonucu kaza geçirmiş.
Herhangi bir bilgiye ulaşabilenler olursa lütfen paylaşsın ve umarım iyi haberlerini alalım.

WhatsApp Image 2019-12-22 at 13.40.36.jpeg

Scudo
Geçmiş olsun!! kendisine acil şifalar dilerim :krktm::(
En kısa sürede aramıza döner inşallah

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
Çok üzüldüm, umarım ciddi bir şeyin yoktur @Murat B. kardeşim ..

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
İnşallah önemli bir şey yoktur.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
?????

geçmiş olsun inşallah mühim bir durum yoktur! :(

Nedir bu araçlardan çektiğimiz çok geçmiş olsun ?

Geçenlerde bir haber okudum adam bilerek bisikletliye çarpmış..
Ya ne ara bu kadar kötü bir insan olabildiniz!
Allah yardımcısı olsun kardeşimizin,tez zamanda aramıza döner umarım..

@Murat B. çok geçmiş olsun, umarım iyi haberler alırız bir an önce. Kaza veya gelişmeler hakkında bilgi edinen arkadaşlar bizleri de haberdar ederse çok seviniriz.
Aktif bir bisiklet ve forum kullanıcısı hakkında bu tür haberler almak gerçekten çok üzücü ve neredeyse artık hayatımızın bir parçası oldu. Bir an önce bu tür haberlerin tükenmesi ümidiyle acil şifalar diliyorum.

Gecmis olsun. Umarim ciddi bir durum degildir.

Büyük bir şok ile başlığa girdim... İnşallah ciddi bir şey değildir ya...

Geçmiş olsun. Sabah lastik seçimi ile ilgili konuyu okurken kendisi aklıma gelmiş ve cevap olarak" Bu konuda tecrubeli olan ( lar) büyük ihtimal şu sıralar surustedir " yazmayı düşünmüştüm.
Önemli ve kalıcı bir şeyi yoktur umarız.

Geçmiş olsun, elimizden gelebilecek bir şey var ise yardımcı olmak isteriz. :(

İletişebilen var ise bi zahmet bilgi yazsın foruma

En kısa sürede iyi haberlerini alırız umarım☹️

Orta şeritten gidiyordu diye çarpmak mı lazımdı sayın araç kullanıcısı?
Ayrıca iftira olduğunu düşünüyorum. İstanbul gibi bir yerde zaten istesen de orta şeride geçemezsin. Geçene kadar 50 sefer vururlar.

Çok geçmiş olsun. Şahsen tanımasam da buradaki yorumlarını itinayla okuduğum ve saygı duyduğum birisi. Umarım gidilmesi imkansız olan "bisiklet yolu" üzerinden sürücü aklanmaya çalışılmaz. Hep aklıma geliyor o yolda sürerken kenardaki kullanışsız "bisiklet yolu" bize hukuki dezavantaj oluşturuyor diye.

Bu arada bahsedilen yolda çok fazla park cebi, çöp konteyneri ve park eden araç oluyor. İster istemez kendinizi orta şerit yani 2. şeritte buluyorsunuz. Kendisi hukuki mevzulara da hakim birisi gibi. Dilerim bir an önce iyileşip bunu yapanlara karşı emsal oluşturabilecek bir bedel ödetir.

Yürekte sevgi olunca her şey atlatılır. Sakın bir daha istanbul ortaşeritlerini sensiz bırakma. Geçmiş olsun @Murat B. kardeşim.

Orta şeritten gidiyordu denilen iftiralara inanmam, Murat arkadaşimiz kurallara uyan ve dürüst bir bisikletcidir.

Öncelikle çok geçmiş olsun, Murat Bey'e acil şifalar diliyorum.

Bu güzergahı ben dahil bir çok bisiklet sürücüsü sürekli kullanıyor. Bir çoğumuz küçük yada büyük kazaları bu güzergahta yaşadık veya atlattık. 5 yıl kadar önce bana da Kartal'da araç çarpmıştı.

Araç sürücüleri en sol yada orta şeritten sık sık sağ şerite geçerek, diğer araçları geçmeye çalışabiliyor. Bir çok kez buna şahit oldum. Nedense sol şerit yerine sağ şeritte sürat yapmaya çalışanlar bolca mevcut.

Murat Bey'i tanıdığım kadarıyla, uzun yıllardır bu yolda sürüş yapıyor ve orta şeritte gideceğini hiç sanmıyorum. Kendisinden duymadıkça da bu duruma inanmam. En sağ şeritin ortasından gidiyor olabilir, bu da trafik kuralları gereği en doğal hakkıdır.

@Murat B. Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur ortada.

Son düzenleme:
Geri