Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda 18-25 yaş arası genç dostlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Hem yaş ile hem de şehirden kaçırdık. Bursa'da birilerine 25-30 yaş için yapsa keşke :)

Kudret abi çok güzel bir iş yapıyorsun. Böyle turlarla bisikleti daha çok sevecektir gençler.

11 eylül pazar,
saat 08.00 'de eminönü iskelesinde tura başlamadan önce lastiklerin havasını kontrol edeceğim,bir gün öncesinden mtb kullananlar max 'um hava bassınlar ,keza yol ve şehir kullananlar ,arkanıza sırt çanta almayın,ufak bel çanta olabilir,bisiklet forma pratiktir,arkasında 3 adet cep vardır,buralara iç lastik konabilir,yemek yeme olayı olmayacaktır,yemek için lokantada durulmayacaktır,tarzımız yemekli gezi değildir,kısa molalar olacak mola sayısı fazla olabilir,kuru üzüm fındık yanımıza alabiliriz,matarada su hazır olsun,bisikletlerin vitesleri geçmeli,ve frenler sağlam olmalıdır,jantların akordu tam olmalı ,fren papuçları aşırı yıpranmamış olmalıdır,disk fren kullananlar ,balataları diske deymeyecek şekilde ayar yapılmalıdır.

@Kudret Kurtcebe
Belirttiğim tarihe kadar Fatsa'dayım sonrasında İstanbul'dayım üniversite için.

@Kudret Kurtcebe Hocam, yokuş var mı? :) Düz çalışmaysa gelmek isterim. 2 haftadır antreman yapıyorum.

@Kerem Groims

sen grup dışında olarak misafirimiz kesin olacaksın.sadece nerde var üsküdardan sonra tünele çıkışta var ,sonra 2 eğim daha ,ama fazla uzun değil,dönüştede beylerbeyi eğimi var ,ora az bi uzunluk 200 metre .

toplam 26 km

@cenkildas

saat 08.00 'de üsküdar motor iskelede ya da üsküdar vapur iskelede oluruz iki taraf birbirine yakındır .

28 ağustos pazar
saat 08.00 üsküdar vapur iskelesi-tanışma turu,üsküdar-kanlıca-üsküdar

liste

1-@cenkildas

beklenen dostlar,

@anıl şentürkk @hasanalparslang
@nuruasakir
@Emre Asilar

misafirimiz,

@Kerem Groims

etap,

(link)
grupça hareket edilecek hız yapılmayacak.
toplam 26 km .

katılım şartları,

1- kask
2- iç lastik
3- pompa ,

matarada su taşınabilir,,

bu pazar başka bi sözüm var abi malesef :/

28 ağustos pazar
saat 08.00 üsküdar vapur iskelesi-tanışma turu,üsküdar-kanlıca-üsküdar

liste

1-@cenkildas

beklenen dostlar,

@anıl şentürkk
@nuruasakir
@Emre Asilar

etap,,(link)
(link)
(link)
katılım şartları,

1- kask
2- iç lastik
3- pompa ,

matarada su taşınabilir,,

grupça hareket edilecek hız yapılmayacak.
toplam 26 km .

@cenkildas

bu pazar 1 kişide olsa tur aksamaz.......

@Kerem Groims

kerem zati eğimler fazla yok,dönüştede beylerbeyi eğimde mola yaparak çıkacağız..08.00 'de üsküdar vapur iskelesinde buluşuruz...

arabalı vapur iskelesi değil ,ondan sonra, haremi geçecen..

yaş 23 üsküdar yavuztürkte ikamet etmekteyim hafta sonları müsaitim MTB sınıfı bisikletim var. totalde 50-60 km bir kondisyonum var amatörüm kudret abi ama hevesliyim askerden 2 arkadaş daha var aynı seviye katılmak isteriz üsküdar turuna.

canım nasıl istedi şimdi pazar günü gelmek, keşke önceden haberim olsaydı söz vermezdim başka yere :/
11 eylül iple çekicez artık :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri