Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda 18-25 yaş arası genç dostlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
güncelleme

11 eylül göktürk gezisi,

,eminönü iskele -08.00
katılma şartları,

1-iç lastik
2- pompa
3- kask

etap toplamı -52 km 'dir.

(link)

kesin olanlar,

@anıl şentürkk
@hasanalparslang
@yey52
@mebrarc
@Cengelkoylu53
yakın takipte olanlar,

@nuruasakir
@Emre Asilar
@cenkildas

güncelleme, 28 ağustos kanlıca-08.00 üsküdar vapur iskelesi

liste

1-
@cenkildas
2-@Kerem Groims-misafirimiz
3-@mavibere -2 arkadaş daha,
4-eren

beklenen dostlar,

@anıl şentürkk

@nuruasakir
@Emre Asilar

@yey52

üye yaptım karbise....

Kudret abi iyi akşamlar. Kanlıca gezisine ben de geliyorum. Teşekkürler.

@eren1905

ekledim yukarıya...

genç dostlar,amaç nedir,amaç en başta yazmış idim,

forumda 18-25 yaş arası genç dostlar var ise ,kısa mesafe düz yol çalışmaları yapabiliriz.artı kısa mesafe eğim çalışmalarıda yapabiliriz ,bu topik hiç idman yapmayanlar içindir.

topiği sürekli güncelleyeceğim.mtb olanlar ile çalışacağız yol artı şehir bisikleti olanlar ile .

bu çalışmalar bizi nereye götürecek ,daha uzun mesafeleri almaya götürecek 50 km 'ler ile başlıyoruz ,
zamanla bisikletini modifiye edecekler olabilir,uzun mesafelere geçildiği an gramların önemi vardır,
tarzımız,amatör performans bisikletçiliğine gidiştir,
çalışanların vakit ayıranların ilerde semeresini görecekleri aşikardır,
lokanta olayımız yok,çıkınlar yanımızda olacak kuru üzüm fındık,ceviz ,
en fazla cafe beltur uğrak yerimiz olacaktır.çay muhabbeti yapacağız.

ben 25 i geçtim. genç sayılmaz mıyım yani

Kudret Abi bu arada 30 Ağustos'ta bir etkinlik var büyük bir tur olacak gibi akşam saatlerinde levent metrodan başlıyor. Katılmayı düşünüyor musunuz?

@DKN

18-25 yaş arası bir sistem dahilinde hareket ederek açıkça sıkı bir performans ekibi uzunlarda yaratmayı düşünüyorum,daha öncede grup kurdum ve hepsi çok iyi yerlerde şu an .

@sspl

30 ağustos kadıköyde etkinlikte olacağım,bağdat caddede..

Merhaba kudret abi bizim iki arkadaşın işi çıktı her ahngi bir aksilik olmazsa saat sekizde üsküdar iskelede olacağım saygılar .

@Kudret Kurtcebe hocam pazar gününe iş çıktı. Maalesef bu seferlik gelemiyorum.

@cenkildas

o.k ben sana mesaj atacağım face 'den ..

istek gönderdim...

toplantının tiyosunu vermek gerekirse,kartepe bisiklet takımının genç junyırlara ihtiyacı var ,bu bakımdan bu topikte kartepe bisiklet takımının 18-25 yaş arası ekibini yaratmak derdindeyim,bu nedenle hedef çalışmak ,sahada kendimizi geliştirmektir....

karbis,anlamı uzun etapların takımı açılımı kartepe bisiklet takımı ,misyonu zoru yenmek.
cenk ildaş,yunus emre faceden takıma üye oldular....

(link)

güncelleme, 28 ağustos kanlıca-08.00 üsküdar vapur iskelesi-kanlıca

liste

1-
@cenkildas
2-@mavibere
3- eren

katılım şartları,

1- kask
2- iç lastik
3- pompa

tempo düşük olacaktır,grupça sürüş olacaktır,gezi sürüşü yapacağız.

bugünki kanlıca turu,yerlerin ıslak olması neticesi ile,beylerbeyinde riske girmemek için direk sahilden ideal tepe beltur yaptık,

kriterler,

1-cenk acilen kilitli pedal ayakkabı alacak,ya da luk pedalı çıkartıp düz pedal takdıracak ,normal spor ayakkabı ile luk pedal olmaz,
2- ahmet-14 kilo bisikleti takas ile yolla değiştirir ise gereksiz ağırlıktan kurtulacaktır.
3- eren- 6 ay askerliği var ,bizi takip etmesi bence zor.

bu günki idman kriteri,

üsküdardan ,ideal tepe beltura gittik,çay muhabbeti yaptık,amatör performans bisikletçiliğin detaylarına değindik.akabinde dragos eğim çalışmasında kısa mesafede ter attık dörtte dört yapanlar ahmet ve cenk oldu, eksik olan malzemelerin tedarikinde cenk daha iyi konuma gelecektir,
ahmet 14 kilo bisiklet ile 4 'de 4 yaparak kuvvette dayanıklılığı kısa mesafe eğim çalışmasında göstermiştir,yalnız yola geçtiği an işi kotarır.misafirimiz bu gün fuat şehler olmuştur.

İzmirde de ayarlasanız :D

@xDodo

teşekkürler...

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/65/65727.jpg?1460463359
mavibere

ahmet ,plan şu,

etap,

(link)
üsküdar çıkış-08.00,
dut eğimi sonu,bizi 28.8 km sonra 900 metrelik ,18-19 eğimler bekliyor,4 eylül pazar bu etapta zaman tutacağım ,fakat sen gelirsen keşif olacak ,bu etabı yapabileceğine bu gün kani oldum..

@Kudret Kurtcebe abi sıfır idmansız bugün totalde 75 km yaptık eğimler ve veledrom da cabası acilen yola geçmem lazım 4 eylül pazar günü küçüksu etabınıda bitiririz inş abi herşey için teşekkür ederim tüm ekip adına .

Bugün ki turdan arkadaşlar

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    122,7 KB · Okunma: 363
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri