Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda ortalaması 30 ve üstü olanlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe teşekkürler hocam grup sürüşü yapabilsek bu ortalamalar cok cok rahat 40 ustune custune çıkar. Ama afyonda yol bisikletliler olarak cok aziz. Olani da kendi halinde takılıyor. Keyif bisikletcisi olmuşlar :)

Scudo
@Mur@t_Ok

Konunun amacı 30 ve üstü ortalaması olanlar,bir nevi 30 artı,ve hatta 50 km 'yi 40 ve artıda gerek idmanda gerekse yarışlarda başaranlar ,ve tabi 100 km ,,,,,

@Mur@t_Ok hocam şahsen fondolari pek aklim almiyor. Para verip yarismak bana ters. Hedefim resmi yarislar master 35 kategorisi. Elitte yarismak bu hayat ve is temposuyla zor. Calisirken antreman yapamiyorsunuz pek. O yuzden amatorce gazlamaya devam :)

@S.Çal

Neyse onların tarzı farklı olabilir, ama bizlerin tarzı,bisiklet sporunu amatörce başarabilmek,kendi namıma çok dikkatli olma durumundayım,çünki artık genç değilim,bu kalp çok attı,bu nedenle yarışlarda sadece kısa mesafelerde var olmaya devam edeceğim

@Kudret Kurtcebe kesinlikle sınırlarımızi bilerek bilinçli surmek lazim:harika:

@S.Çal acikcasi bende yarisci degilim gecen sene maksat ortami tatmak atmosferi yasamak icin granfondo marmaraya girdim sonra edirne ve cesme yarisi ama en cok rotadan kaynakli olsa marmara yarisi hosuma gitti bu sene ise kendime hedef koymustum Uludag tirmanisi yapacaktim keyif amacli ama su durumda zor gibi yarislar ise Bursa ve Edirne dusunuyordum. Artik hayirlisi.

@S.Çal

Aynen doğru,peloton çok önemli, olay aynı performansta kişilerin disiplinli bir şekilde idmanlarını aksatmadan devam ettirmeside ,bu durum çoğu zaman gerçekleşmeyebiliyor

Yaşım 33. Bisiklete sıfırdan başlıyor sayıyorum kendimi. Dağ bisikleti kullanıyor ama henüz araziye çıkmıyorum. Kondisyonumu toplamaya çalışıyorum. Şehir içi irili ufaklı turlar atıyorum şimdilik.

96 dk nabız 160
155734-281bce3c588470eaa16933b6e756860a.jpg

Dosyalar

• tur.JPG
    tur.JPG
    151,1 KB · Okunma: 24
@Mur@t_Ok

Valla edirneyi bende düşünüyorumda galba 60 mastır yok,

@Mur@t_Ok belki bende yakin olsam oralara vakit bulsam gelirdim fondolara. Ama ya nasip :) Bir kac sene fondolara gitmek istesem de pek mumkun görünmüyor. Yenice baba oldum da :)

@S.Çal hayirli olsun Allah anali babali buyutsun evlat olunca zaten yeterince cikamiyorsun ben haftasonu bir gun ailem cocuklar felan bir gun bisiklet hafta ici zaten is guc. Gunu birlik olarak Bursa ve Edirne yarislari en mantikli gozuken ama hayirlisi Uludag dedigim gibi cok istiyordum bu sene . her iste bir hayir vardir

@Kudret Kurtcebe belli olmaz abim insallah eklerler bu sene de gidersin

@Mur@t_Ok amin insallah teşekürler hocam. Aslında bende cok istiyorum uludag tırmanışını. Tirmanistan daha cok keyif aliyorum diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@S.Çal

Bu para olayı cüzzi tutulur ise az günahkarlık olurda,emekli olunca insan iki kere düşünüyor,nitekim 12 mayıs,13 mayıs fondo pahalı geldi bana ,katagori mükemmeldi,60-64 ,sağlık olsun,tribünden seyrederiz artık

@S.Çal

4 ağustosta gidecem,tabi seyretmeye

@Kudret Kurtcebe abi sen gonullerin sampiyonusun varsin olsun o da olmayi versin.

@S.Çal kesinlikle sponsor olmadan kalmali yarislar zor kaldi ki sponsor da zor. :)

hız ölçer olarak btwin 100 kullanıyorum 46 km lik turda ortalama 18 gösteriyor strava da 33 km gösteriyor aynı yolu aynı performansta ibrede bir anormallik var sanırsam hızım düz yolda 35 den asağı düşmüyorum...

@joker669

Bu hafta sonu hava iyi olur ise 28 km bir idman söz konusu,molası yok,ilk 14 km durma yok dönüşte aynı 14 km ,yalnız saat tutuyorum başladığım noktaya geldiğimde ise saate bakıyorum,
Uyguladığım matematiksel yöntem ise ,
Toplam km 'yi yani 28 'i 60 ile çarpıp,katettiğim dakikaya bölüyorum,ortalamam çıkıyor

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri