@Aerocycle
Bisiklet gibi incelikli bir aletle ilgili her tür mekanik bilgi benim de çok ilgimi çekiyor. Shimano'nun Xt pedallarını o kadar beğenmiştim ki onları aldıktan sonra, neredeyse yepyeni ve hiç sorunsuz olan jant göbeklerimi de Xt'lerle değiştiriyordum. Neyse ki beni iyi tanıyan ve iyiliğimi benden daha iyi isteyen arkadaşlarım var.
Flörosan boyadan, kromaja, restorasyona kadar bisikletle ilişkisi içinde inanılmaz ilgi çekici olan bir dolu konu var.
Hiçbir mühendislik bilgim olmamasına hiç bakmadan yeni bir kadro tasarladığımı, 'işte tam aradığım bisiklet' dediğimi hayal ediyorum.
Forum olmasa bu kadar uçmazdım. Ben çok sık yazmıyorum, henüz herhangi bir konu başlığı da açmış değilim, daha çok okuma salonu gibi kullanıyorum forumu.
Bu konu başlığının açılış mesajında sözü edilen rahatsız edici paylaşımı bilmiyordum, kaçırmışım. Bu gibi durumlarda rahatsızlığın ifade edilmesi bir gereklilik ki, en başta buna sebep olan söylediklerinin nereye gittiğini bilsin. Bununla birlikte ben bu gibi durumlarda serinkanlı olmaktan yanayımdır, en başta kendim için. Yerinden oynamış sinirler için en iyisi budur. Karşımızdaki özellikle bizden daha gençse ne yapmakta, ne söylemekte olduğunun farkına varmasını beklemeli ve ummalıyız ki, gelecekten ve insanlıktan da bir umudumuz olsun.
@Aerocycle dostum, sen de kusuruma bakma. Sanki senin dediklerine binaen bunları yazıyormuşum gibi oldu şimdi baktığımda. :confused:Elbette öyle değil. Teknik ve mekanikten söze girip insanlık hallerine atlarken bilinç akışım hafif savurmuş yazımımı