mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.144
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Valla kimi takip etsem sponsorluktur iş birliğidir derken önü ardı ayrı oynamaya başlıyor hemen. Yani anlıyorum tabi mesela Özcan Güler gibi işi gücü bırakıp bu işi geçim kaynağı halinde getirince ister istemez kendi çizginin haricinde çizgilere de sapman gerekebiliyor. Gerçi yine içlerinde en izlenebilir ve üretken takılan da hala o gibi geliyor bana. Bazıları yok 10 binlik ayaklabım yok 50 binlik kameram yok 300 binlik makinem falan gibi içeriklere kaydı. Valla gözüm yok, allah bin bereket versin.
Ben başlayacağım bu tur işlerine en yakın zamanda ama benim de öyle vlog, blog gibi yetenek ve imkanlarım yok
Bu ülkede sessiz sedasız gezen çok insan var, birkaç tanesini tanıyorum. Eskisi gibi paylaşım yapmıyorlar. Çizgisini bozmayan insanlar da var.VAlla kimi takip etsem sponsorluktur iş birliğidir derken önü ardı ayrı oynamaya başlıyor hemen. Yani anlıyorum tabi mesela Özcan Güler gibi işi gücü bırakıp bu işi geçim kaynağı halinde getirince ister istemez kendi çizginin haricinde çizgilere de sapman gerekebiliyor. Gerçi yine içlerinde en izlenebilir ve üretken takılan da hala o gibi geliyor bana. Bazıları yok 10 binlik ayaklabım yok 50 binlik kameram yok 300 binlik makinem falan gibi içeriklere kaydı. VAlla gözüm yok, 'ALLAH' bin bereket versin.
Ben başlayacağım bu tur işlerine en yakın zamanda ama benim de öyle vlog, blog gibi yetenek ve imkanlarım yok