Scudo Sports

Forumda Ulak'ta çalışan var mı?

Orkun KnighTR34

Kara atlı prens
Tepki
1.967
İsim
Orkun
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Peugeot
(link)

Yukarıda Ulak'ın web sitesinin URL'si mevcut. Bilmeyenler için belirteyim: Bu uygulamada Uber taksi çağırır gibi iOS veya Android uygulaması üzerinden veya web sitesi üzerinden kurye çağırılıyor ve gönderilecek cisim önceden belirlenen varış noktasına yollanıyor. Uber gibi ama müşteriyi değil eşyasını götürüyor. Bu uygulamada motosiklet ve BİSİKLET ile çalışılabiliyor.

Ben de YKS'den yeni çıkmış bir gencim ve kurtlarımı dökmek ve elime bir miktar para geçmesi için Ulak'ta bisikletimle çalışmayı düşünüyorum. Bu uygulamada çalışanlara birkaç sorum olacak:

1) Günde kaç km yol yapıyorsunuz ve kaç tane teslimat yapıyorsunuz?
2) Haftada kaç gün çalışıyorsunuz?
3) Teslimat başına kaç ₺ alıyorsunuz?
4) 15 Temmuz'da ailecek 2 haftalık tatile gidiyoruz. İş başvurumu yakın bir zamanda mı yapayım yoksa tatilden sonra mı yapayım?

Alternatif olarak Scotty Yemek de düşünebilirim. Bu işleri yapanlardan yardım bekliyorum.

Scudo
Yeni başvurdum bekliyorum denemek lazım hocam denemeden birşey bilemessin

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
bu firmada çalışan Nesibe Şanlı vardı parasını alamadığı için işi bıraktı diye biliyorum.Daha detaylı bilgiyi kendisinden alabilirsin. ;)

bende görmüştüm sosyal medyada paralar yatmıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
ulak uygulamasını kullanan varmı peki. benim bildiğim ulak uygulaması ile kurye için paketi alıp teslim ederken paranı teslim ettiğin kişiden alıyorsun. burada paranı ulaktan alsan ne olur almasan ne olur.

@Knight Rider scotty ben yapıyorum yolcu taşıma olarak. hiç bir sıkıntı çıkmadı para ile ilgili.
hatta sana şunu söyliyim. geçen yıl başından yılbaşlına bi kaç gün kala
yolculara istanbul içi heryere 5 lira kampanyası yaptı.
beylik düzünden kartala yolcu 5 liraya gidiyor geri kalan parayı scotty senin hesabına yatırıyor.
istanbul çapında böyle bir kampanyada bile kimsenin parası kalmadı scotty de

• Beğen
Tepkiler: Kutay P
@BerkEvren ULAK firmasının sahibiyim aylardır ödeme alamadığınız bir yerde çalışır mıydınız? Hiçbir bisikletli kuryeye gecikmeli ödeme yapılmadı ve borcumuz yoktur.

aylardır ödeme alamadığınız bir yerde çalışır mıydınız?
Malesef birçok insan, birçok firmada buna mecbur bırakılıyor. Ha bugün ha yarın diye bekliyorsunuz. Ve yine malesef yasal düzenlemeler de çok yetersiz bu konuda.
Umarım dediğiniz gibi tüm alacaklar ödenmiştir. Ben belirttiğim üzere çalışanların beyanları üzerine yazmıştım mesajı.

Edit: Aynı kişiler aynı alacakları beklediğini söyledi tekrardan. Bence forumla değil çalışanlarınızla helalleşmeniz gerekiyor...

@sstoker Ulak'ı Ordu'ya getirmeyi düşünür müydünüz?

@sstoker merhaba,

kısa çalışma ödeneği aldığımız bu dönemde, geçici olarak ek gelir amaçlı bisikletli kuryelik yapabilir miyiz?

Sisteme bisikletli olarak kaydım yapıldı. Forumda aktif çalışan varmı acaba?

Son düzenleme:
@emr-e merhabalar ulaktaki deneyiminizi öğrenebilir miyim

Aktif olarak çalışan var mı acaba forumda bende merak ettim

Hiç duymamıştım, bi mobil app yaptırmakla olmuyo herşey.

Ben de KULAK diye bi app yapayım, kişiye özel dinleme hizmeti :)

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: sspl ve sccetin
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bisikletli kurye ekibi kurarak bölgesel kurye hizmeti vermeyi planlıyorum, elektrikli bisikletleri de ben alacağım. Öncelikle tam zamanlı SGK'lı, fatura keserek ya da serbest olarak çalışabilecek isteyen herkes. Elektrikli bisiklet olarak ne öneririsiniz?
Malesef birçok insan, birçok firmada buna mecbur bırakılıyor. Ha bugün ha yarın diye bekliyorsunuz. Ve yine malesef yasal düzenlemeler de çok yetersiz bu konuda.
Umarım dediğiniz gibi tüm alacaklar ödenmiştir. Ben belirttiğim üzere çalışanların beyanları üzerine yazmıştım mesajı.

Edit: Aynı kişiler aynı alacakları beklediğini söyledi tekrardan. Bence forumla değil çalışanlarınızla helalleşmeniz gerekiyor...
Berk bizden alacağını iddia edenle ofise gelin lütfen kahve içmeye bekliyorum. Bu arada zimmetini teslim etmemiş, işe zamanında gelmemiş ya da eksik gün çalışması varmış vb konularda alacağı olduğunu iddia edenler önce görevini tam olarak yapsın.
Şu an ULAK'ta 400'e yakın kurye ve beyaz yaka personel çalışıyor. Biz her zaman işimizde farklılık yaratmak için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

Dosyalar

• ULAK Filo.jpg
    ULAK Filo.jpg
    131,1 KB · Okunma: 69
  • IMG_9645.jpeg
    IMG_9645.jpeg
    103,9 KB · Okunma: 70
  • 94bdc3d1-56ff-4857-ab25-17eff684af0a.jpg
    94bdc3d1-56ff-4857-ab25-17eff684af0a.jpg
    327,8 KB · Okunma: 68
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kutay P
Yapılan tüm yorumlar dogru bu firma çalışanlarına ödeme yapmıyor asla bulaşmayın

Geri