Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumun En Pahalı Bisikletleri

Bisikletinizin değeri ne kadar?

• Toplam katılım
    483
Scudo
@Pallino 1 adet bisikletiniz bile varsa özgürlük anlamında zenginsiniz demektir :) inanın kimse burada hava atmak birilerini ezmek için fotoğraf koymuyor sadece konu başlığına göre paylaşım yapmak istedik yoksa bu bisikletler biz de hep vardı. Bunların çok ötesinde bisikletleri olan arkadaşlarım da var.
En azından Türkiye' de de bisiklet meraklıların ulaşabileceği sınırları göstermek adına güzel bir paylaşım oluyor. Bisiklet camiasında bu derece renkliliğin olması beni gururlandırıyor hep yurt dışında görmeye alıştığımız ağzımızın suyu akarak izlediğimiz bir bisikleti burada görmek, sizlerden birinin kullanıyor olmasını bilmek beni onurlandırır . En güzelinden kastım en pahalısı olmadan söylüyorum en güzelleri sizlerin olsun

@Baki KAYAN yeri değil ama bugün feneryolun da önümden geçtiniz Baki abi :) synapse cidden fotoğraftakinden çok daha güzel ve tabi ki takım arkadaşınızdaki look ta :)

@Yağız Gökmen
Tüh keşke durma durumumuz olsaydı sohbet etseydik valla dikkat etmedim özür diliyorum

@Baki KAYAN ışıklar da bekliyordum görmemen çok normal abi :) zaten çok trafik duracak yerde yoktu başka bir gün tanışırız umarım :)

• Beğen
Tepkiler: Baki KAYAN
İlkokul öncesinde benim pipim senin pipinden büyük minvalinde bir yarış içine girdiğimizi hatırlıyorum. Sanırım beş yaşlarındaydım. Demekki benzeri bir başlık açılsa açılsa foruma böyle açılıyormuş. Ama insaf kardeşim biz o zaman beş yaşındaydık yahu. Peki şimdi bu neyin kafasıdır.

• Beğen
Tepkiler: Ziya Yılmaz
@mehmetsunu Şimdi beş yaşlarındaydınız demek!!! şimdide pek büyümüşsünüz gibi gelmedi bana mehmet bey bu ortamda bayan kullanıcılar'da var bu neyin kafası ve yorumu diyen birine bende soruyorum bu neyin kafası hakikaten!!! p.....ile başlayan cümle neyin kafası yaaaa basit bir kahvehanede bile bu diyalog geçmezken(ki bu yaşıma kadar duymadım) siz nasıl bu yorumu yaptınız böyle nezih bir ortamda?

@Drdaldal bisiklet gruplarıyla sürüşe katılıyormusunuz acba? çok güzel bisiklet, kazasız çiziksiz sürüşler.

@CevdetBilge Ufak bir şakaydı benimkisi sadece :) Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Güvenli sürüşler. Saygılar:)

@Pallino
Çok teşekkür ederim bu arada hepsinden daha fazla zevk aldigim bisikletim ise 1979 vitusum
Gözüm eddy merckx extra corsada ne yaparsak yapalim çelik bisiklet olmadan olmuyor

@KUTAY67 azuykuçokpedal ile sürüyorum bazen de 2-3 kişilik gruplar ile... Babadağ turunda tanışmıştık galiba...Tekrar karşılaşmak ümidiyle

@CevdetBilge bisikletleriniz harika ötesi...Bende campy setli bir İtalyan alma düşüncesindeyim. Yardım ihtiyacım olduğunda haberleşebilirmiyiz???

• Beğen
Tepkiler: CevdetBilge
@Drdaldal campy super record 11 li easton tubular jant setli bir cervelo s3 topluyorum. İsterserseniz satabilirim.

Bugün parçaları alındı sadece Amerika'dan gelecek arkadaşı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
Bence forumdaki en pahalı bisiklet bu ya da ilk 3'ten biridir.

http://s12.postimg.org/y352fwa31/hi_Rg_Ym_A.jpg

• Beğen
Tepkiler: CevdetBilge
Sergilenen bu guzel bisikletlere bir sanat eserine bakar gibi bakmayla farkli!!! bir tavir takinarak bakmak arasinda ince degil kalin bir cizgi var gercekten. Bu anlayis yuzunden elindeki guzelligi burada paylasmaktan cekinenler bile vardir eminim. Guzellik= pahali demiyorum. Bu anlayisi benimseyen paydaslar da zaten en pahalisi benim bisikletimdir diyerek severek bindikleri kendi gorece ucuz bisikletlerini paylasmis. Niyet guzel olsun iste.
Basligi acan ve bu guzel makineleri gormemizi saglayan arkadasa ve resim paylasanlara tesekkur ederim. Kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim.

Geri