Scudo Sports

Fotoğraftaki rubleyi nasıl sökeceğim?

Tepki
28
İsim
Ali Ö
Bisiklet
Bergamont
Arkadaşlar zincirli ruble anahtarı aldım rubleyi sökmek için fakat hala sökülmüyor o arada ki vidayı tamamen çıkardım. Resime bakarak bana yardım edebilecek arkadaşlarım var mı acep?

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    145,7 KB · Okunma: 43
Scudo
@Selocukrtl
Kardeşim ruble tutucu ney ruble anahtarı ney? Bu zincirli aparat değil mi dediğin? Hani dönmesin diye ters yönde tuttuğumuz?

@ayarsizsair
zinciri kaset rublede kullaniliyor. vidali yani 6-7 rublede zincire gerek yok,sadece güç aktarabilmek için buyuk kurbacık kullan,birde o gobegin yani rublenin ozel gobek atahtarini efinmen lazım.ilk deneme yetine bisikletçiye soktür gör derim.

@Selocukrtl
Hah demek bende ki ruble tutucu zincirmiş. Yani diyosun ki ruble sökme anahtarı da kesin lazım? O olursa sökülür kesin dimi kardeşim? Nolursun he de kaç saattir çıldıracam sökemedim şunu

@Asusmune
Özel göbek anahtarı dediğin selocukrtl kardeşimin gönderdiği ikinci linkle aynı şey dimi kardeşim?

@Asusmune
Ya bisiklet eski zaten bu sene uzun bi tur düşünüyorum yeni bisiklet almak var aklımda hem bunda acemiliğimi atarım diye düşünüyorum. Peki emmoğlu bu resimde ki bilyeler ne işe yarıyor bi bilgin var mı?

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    132,7 KB · Okunma: 14
emice tetanos olmamak için elindekilerden uzak dur.o janttan hayır gelmez.

@Asusmune
Eyvallah kardeşim sağolasın

Geri