Scudo Sports

Fox yağ değişimi ve bakımları

gurol

Forum Bağımlısı
Tepki
2.758
Arkadaşlar, geçtiğimiz hafta Servis Merkezimizi Sirkeci'deki Sedona binasında kurduk. Gerekli eğitimleri aldık. Yedek parçalarımız geldi. Artık Fox maşaların tüm servisi ve garanti geri bildirimleri yapmaya başlandı, duyurulur.

Servise ihtiyacı olanlar, direk yada bayimiz aracılığı ile maşalarını gönderebilirler.

Resmi olmayan duyurudur.

Scudo
Peki Gürol abi buna arka şok larda dahil mi mesala bendeki Epic in arka şok Fox Float R mesela...

@H.ÇağrıArkalar 2 ay kadar sonra başlanacak. Problemin yok dimi?

Sağol Gürol Abi eğer birgün bende FOX kullanmaya başlarsam size işim düşmez inşallah!!!

@gurol

Allah'a şükür hiç bir problemim yok çok iyi bakmın alete... Ama lazım olursa diye sormadan edemedim fox bakım merkezi açıldı deyince...

Benim çatalda henüz bir sorun yok ama böyle bir hizmetin artık bulunması beni mutlu etti. Sağolun ve kolay gelsin.

Gerçekten iyi olmuş benim fox'un şu an bakıma ihtiyacı yok.Ama ileride olacak.

Fox, maksimum 2 senede bir yağ değişimini öneriyor.

dün bende gittim baktım(yuısuf abinin maşası yapılıyordu)yedek iç boru ve bacaklarda vardı çok hoşuma gitti :) haberiniz olsun :)

süper bir haber... terralogic foxlarında yedek parçaları vardır umarım. yoksa üretimden kaldırıldı diye servis hizmetinden mahrum kalmayalım...

Cuma günü sağolsun Gürol Abi kırmadı beni ve beraber servise çıktık.

RL, RLC, Terralogic, 32 mm, 36 mm, 40 mm vs vs vs...

Tüm Fox'ların keçeleri, contaları, aluminyum destekleri (ki bunu hemen herkes ihmal eder) orjinal yağları (7W), orjinal gresleri, alt bacakları, üst bacakları ve şimdi aklıma gelmeyen diğer tüm parçaları gelmiş...

Çok hoşuma gitti. Bu sadece Fox sahibi olanları değil, müstakbel fox sahibi olacak arkadaşları da ilgilendiriyor. Mesela gittiniz 2. el bir Fox aldınız. Tüm iç donanımını (keçeler vs) değiştirip sıfır ayarında bir maşaya sahip olabilirsiniz. Yine diyelim yeni kadroya geçtiniz, bir baktığınız şaft borusu kısa geliyor, değiştirin üst bacakları şaft borusuyla beraber, alın size hiç kesilmemiş sıfır km Fox amortisör.

Bu hizmetinden ötürü (bunun çok ciddi bir yatırım olduğunu biliyorum ama rakam vermeye gerek yok) Aslı Bisiklet'e çok çok teşekkürler. Sadece satana kadar değil, satış sonrası hizmete de önem verdiklerinin çok güzel bir göstergesi bu.

Hayırlı olsun herkese...

üst bacakların fiyatı nedir biliyormusunuz hani bir fikir oluşturması açısından

Üst/alt bacak konusunda bir açıklama yapayım. Satış için değiller sadece garanti durumunda kullanılacaklar. Aksi durumda yedek parçalar halinde alınıp maşa imal etme durumu olurdu ki Fox bu tip olaylarda çok katı ve izin vermez.

@gurol

Bu daha gerçekçi bir haber olmuş çok teşekkürler Gürol Abi...

bende corratec xvert-s01 var ve uzerinde fox f32 100 mm var.acaba bu model amortisor ne kadar zamanda bir duzenli bakima sokulmali?

@europeseko200 saat kullanımdan sonra bakım öneriliyor. Yada en fazla 2 yılda bir.

Geri