Metharp
Üye
- Tepki
- 15
- İsim
- Mehmet
- Bisiklet
- Diğer
Herkese merhaba öncelikle, burada çok yeniyim. Direk konuya girmek istiyorum. İnternette ikinci el bisikletler ararken klasik bir bisiklete denk geldim ve baya hoşuma gitti. Uygun bir fiyata da hemen aldım. Bu bisikleti kendi çabalarımla restore etmek istiyorum fakat fazla imkanım yok. O yüzden yavaş yavaş parçalarını temin edip bisikleti 2-3 aya anca tamamlayabilirim. Sizden de bisiklet hakkında fikirlerinizi almak, tavsiyelerinizi dinlemek ve bu çabalarıma tanıklık etmenizi istiyorum. Bisikletimin markası Fram King diye bir marka. Aldığım kişi bisikletin Amerikan getirilmiş olduğunu söyledi. Araştırdım fakat bisiklet hakkında hiçbir yazıya ya da fotoğrafına rastlayamadım. Bu yüzden üzerindeki rengin aynısından bulup öncelikle yeni haline bürümek istiyorum. Daha sonra teker teker fren, vites vb. parçaları temin edeceğim.
2- Şuan çoğu parçasını çıkarmayı başardım fakat elimde fazla alet bulunmadığı için aynakolu ve gidonu çıkaramadım. En yakın zamanda tamir aletlerini temin edip kadroyu boyanabilir hale sokacağım. Acaba boya konusunda tavisye edebileceğiniz bir marka ya da sanayi yeri var mı? Son hali şuan için böyle:
NOT!: Güzelce temizledim, üzerinde kalan lekelerin %99'u pas ve %1'i yapıştırma lekesi.
2- Şuan çoğu parçasını çıkarmayı başardım fakat elimde fazla alet bulunmadığı için aynakolu ve gidonu çıkaramadım. En yakın zamanda tamir aletlerini temin edip kadroyu boyanabilir hale sokacağım. Acaba boya konusunda tavisye edebileceğiniz bir marka ya da sanayi yeri var mı? Son hali şuan için böyle:
NOT!: Güzelce temizledim, üzerinde kalan lekelerin %99'u pas ve %1'i yapıştırma lekesi.