Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Bu arada kaçış nasıl oluşuyor görüyoruz, bugün kaçış önemli çünkü tırmanış mayosu için puanlar olacak :)

Scudo
3km kuralı nedir?

@mithgor Düz etaplarda, son 3 kmde pelatonla birlikteyse yaptığın kaza veya tekerlek patlatarak geride kalırsan pelatonla gelmiş sayılıyorsun ve zaman kaybetmiyorsun.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@mithgor

Etabın son 3 km'sinde bir sporcu kaza yapsa dahi zaman farkı yemiyor.

Bir yol yarış etabının son üç kilometresinde bir düşme, lastik patlaması veya mekanik arızanın uygun olarak not edilmesi halinde, olaya karışan sporcu veya sporculara kaza sırasında birlikte sürüş yaptıkları sporcu veya sporcuların zamanları verilir. Bu sporcuların bitiş sıraları birlikte sürüş yaptıkları sporcu veya sporcuların sıralamadaki yerlerinden hemen sonraya yazılır. Son üç kilometrede bir düşüşü uygun olarak not edilen sporcu bitiş çizgisini geçemez ise, etapta son sıraya yerleştirilir ancak kaza sırasında birlikte sürüş yaptığı sporcu veya sporcuların zamanı verilir.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Teşekkürler arkadaşlar.

Arkadaşlar Türkçe yayın bulamadım. Bulabilen var mı?

nasıl gidiyor yahu,
ne ettiysem izleyecek kaynak/fırsat bulamadım işyerinde

Bugün ASTANA günü, tatil buralarda. Takım günün önemine istinaden atraksiyon yapabilir.

Valverde, ''Sakin arkadaşlar abartmayın şansımı. Önceliğim Quintana'yı taşımak olacak, ama hem bu işi yapıp hem de sonda sprint atabilirim, bu bütün etaplar için geçerli.''

@hcikler Sakin şimdilik, ilk tırmanışa gelirken tempo biraz arttı şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: hcikler
Cumartesi günü Bisikletforumda yazdiklarimi okumayan takim yöneticileri :( rüzgardan kaptanlari zaman kaybedince, bu gün akillanmislar. Pelotonun kafasini ceken 4-5 tane tren var. Gülecek hale geldim.
Movistar takimi bence yokuslarda en yüksek tempoyu tutturabilecek bir kadroya sahip. Dün arayi kapatamamalarinin sebebi, yöreyi cok iyi taniyan bölge yariscilarinin ön de olmasiydi. Belcikali azmanlar filan. Ama bugün movisatr sona dogru yokuslarda tam gaz gidecektir ve Valverde' ye yol acacaktir.
Bu arada önce yazdigim favorilere millet bir seyler ekler diye bekledim, ama kimse kafa yormamis. Ben devam edeyim.. Nibali.. Tom Dumoulin... Maksat biraz heyecan olsun..

@ihtiyar

dün düşmüş ama El Purito benim favorim,
Nibali ile mutabıkım sizinle,
ancak Nibali yürüyecekse herkes yürür,çarşı karışır...
bu arada yarışı izlemeden sallıyorum-pardon yazıyorum- bunları:komik:
benim bombam iseeee MTB den Norveçli Hagen:cool::cool::cool:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@ihtiyar Spartacus, Panzerwagen ve Domuilin'in galibiyet şansı 0, aralarında zaman farkı yaratmaya çalışmak için savaşacaklardır ve en avantajlı olan Tom ve bugün saldıracağını daha önce de söyledi, sarıyı alma ihtimali var :) Nibali ve Contador'un evet şansları var ama çok hızlı bitiriciler olmadıkları için galibiyet şansları düşük. Sagan etabı alamasa da sarıyı alırsa şaşırmam :harika:

@Özgür R hocama ek olarak.

cla-img-1528061125.jpg

Nisan ayındaki Flecha Valone 2015 klasiğinde ki Valverde Galibiyeti ( Bugünkü yokuş burda da vardı )

Mur-de-Huy.jpg

Bu sokaklar nasıl dolup taşacaktır kim bilir,yollar çok dar.

vartmpgallery_migration_83_temp_dirgalleryimage11709_MUR_DE_HUY_1-630x419.jpg

Önceki yıllardan bir görüntü.

Bu arada son 68 km. Kaçanlar neredeyse yakalandı fark 28 saniye.

Berbat bir kaza oldu. Yaklaşık 20 bisikletçi düştü.

Bu arada Cancellara düştü. Çook çook kötü yüksek hızda giderken düştüler.

Etap durdu. Yarış komiserleri durdu. Bisikletler takla atmış,uçmuş çok kötü bir durum.

Cancellera geri geliyor ama yetişmesi çok zor yazık oldu. Pembe ve sarı mayo giyenler bu sene çok sıkıntı çektiler.

Tom Dumolin abandone oldu. Sky'lılar ile Movistar'lılar tartışıyor bu arada.

Son bir şey söyleceyecğim hayatımda gördüğüm en heyecanlı,aksiyonlu,acımasız Fransız Bisiklet Turu'nun ilk 3 etabı.

Yarış tamamen durdu. Şu anda inanılmaz işler oluyor.

Of of of kaza çok kötü etabı durdular

Tur'un sitesinde kaza oldu diyor,Rui Costa falan karışmış doğru mu:booo:

15:58Crash!
Big crash: Rui Costa, Dumoulin, involved. Followed by a second crash

edit:doğruymuş:(

Geri