Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

çok fena kaza oldu..
Cancellara düştü, neysek, kaldı.
Yarış nötralize oldu.

Scudo
SKY PİSLİK YAPIYOR!! GELİP HAKEMLE KONUŞUP TEMPO YAPMAYA BAŞLADILAR...

Kaza çok kötü ve yüksek hızda oldu. Umarım kimsede ciddi birşey olmaz.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Acayip işler dönüyo sky kavga ediyo

Bisiklet üzerinde kavgaya da şahit olduk. Hayırlısı artık. Sky ve Astana sanırım

• Beğen
İlk defa görüyorum, yarış tamamen durduruldu! :ssrtcbya: Cancellara gelsin diye bekliyorlar. Büyük adam vesselam ;)

Tom Dumoulin bıraktı yarışı.

• Beğen
Tom Dumoulin probably abandons the Tour de France. He's in the ambulance.

Bonnet,, Dumoulin and Gerrans abandon
First three riders to abandon the Tour de France: William Bonnet (FDJ), Tom Dumoulin (Giant) and Simon Gerrans (Orica).

Dumoulin'e üzüldüm

• Beğen
Cyclinghub dışında linki olan varmı, çok kasıyor cyclinghub bende (İngilizce veya türkçe)

İnanılmaz şeyler oluyor şuan tempo okadar artmıştı ki olası kazada böyle birşey olacağı belliydi

Kaza çok fenaydı ya umarım ciddi birşey yoktur o kazada zor biraz ama. :uzgnm:

inanılır gibi değil kaza ama kazanın durmasına anlam veremedim

• Beğen
Nazar degdirdim. William Bonnet ayni benim düstügüm gibi öndeline dokundu. Ama tempo 60 km/h, arkadan da koskoca peloton geliyor, benim arkamdan gelen bir kisiydi.
Sanirim cok sayida doktor ve sihhiyecinin kaza yerinde kalmasi dolayisiyla, ön tarafta yeterli tibbi destek kalmadigi icin kural geregi durduruldu. Benim tahminim öyle, ama dah önce benzeri kazalar gördüm, ama durduruldigini hic hatirlamiyorum. Daha dogrusu tur yönetimi tarafindan durdurulup nötralize edildigini hatirlamiyorum. Bir kac sene önce Schleck kardesler düstügünde Cancellara pelotona rica edip durdurmustu, ama yönetimle alakasi yoktu.

sağlık ekipleri yüzünden olmuş.. evet mantıklı böyle bakarsak

• Beğen
Geri