Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Herkeste GPS cihazı var, cihaz gözükmeyenler selenin altına daha iyi gizleyebilen takımların sporcuları, bugün 28 yada 25 mm lik lastik kullanılıyor, son 50 km de paveyler mevcut, normalde 23 mm , 24 mm lastikler kullanılır.

Scudo
@Murat B.

ekran alıntısı alamıyorum ama bazı bisikletlerde yok .Herhalde bisiklet değiştirmiş olanlar..

Bisiklette gözükmeyenler sele altına yatay şekilde monte edilmiş olanlar uzaktan bakınca gözükmüyor, yakından bakmak gerekiyor. Resimleri bulamadım ama bir kaç takım sanırım sele vidalarından kaynaklı GPS cihazını sele altına saklayabiliyorlar.

bu ne kadar çok reklam arası böyle ya rtük yok mu bunlarda

Kısaca özetlemek gerekirse son 70 km'ye geliyoruz. Kaçanlarla fark 3 dakika büyük ihtimalle yakalanacaklar. Hatırı sayılır bir rüzgar var,hava kapalı. Devam ediyoruz.

Link var mi ben de izleyeyim? Buldum tesekkurler

Simdi hakiki yaris basladi. Esas arnavut kaldirimi olan bölgeye geldiler. Yagmur da bastirinca görecegiz en iyi hazirlanan takimlari. Peloton dagilmak üzere peloton. Contadorun Tossato' su var iyi bilen, Nibali' Lars Boom... Bakalim digerleri ne yapacak...

İnanılmaz bir şey. Taşlı yollarda o hızlarda gitmek bana deseler bisikletime bir şey olur diye hayatta gidemem :) 2.taşlı sektöre geliyoruz. Astana bir şeyler planlıyor gibi.

Sektöre geldik Nibali gidecek o belli.Contador ortalarda yok şu anda.

30 km kala reklam?

froome gidiyordu :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Nibali tozu dumana katarak basıyor.

Korkusuz adam, helal olsun...

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Geri