Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
Pinot bu etapta büyük talihsizlik yaşadı ve aşırı demoralize olduğu görüldü. Sonuç olarak genel klasman iddiası kalmadı.
Froome ise özellikle bu etapta gösterdiği iştah ve arzusunu turun geneline yayabilirse en büyük favori olarak görünüyor. Yalnız, Richie Porte'un şu ana değin göstermiş olduğu performans hiç iç açıcı değil. Tura gelirken de çok ışık vermemişti, ama Froome'un tırmanış etaplarında Froome'luğunu gösterebilmesi için yegane yardımcısı olan Richie'nin derhal kendine gelmesi lazım. Richie'nin tur süresince eski formuna dönme ihtimali de çok düşük tabii o da ayrı bir mevzu.

@Tolga Çelebi Evet, bugünkü etapta bilhassa Geraint Thomas iyi iş çıkardı. Diğer yandan bu ikilinin domestikliğinin dağlık etaplarda iyi bir Richie Porte seviyesinde olacağına pek ihtimal vermiyorum. Tırmanışların büyük bölümünde Froome tek başına savaşmak zorunda kalacaktır diye düşünüyorum.

Froome'un sendelemesi ve sonra toparlaması:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Ahmet.KOÇ
@Tolga Çelebi

ikinizde porte şey etmişiniz de yine ben susmadan edemicem..
porte bir süre hiç olmıcağı kadar yarışın başında takımı ilk sırada çeken kişi idi.. taşlı bölümler geldikten sonra kendisi sonra geriye çekildi ki takımın twitter adresinden de bunu göre bilirsiniz.. dağlarda yardım etmek için porte dinlenmeye geçti diye biliriz..

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Serkan.ÇABAŞ

Porte'un formsuz olduğunu sağır sultan bile kabul ediyor Serkan Bey :) Giro'da yarışı bıraktı,zamana karşılarda kötü ve bugün Porte ne kadar çalışsa da asla ana gruptan geride gelmemesi gerekirdi ki Cavendish gibi bir sprinterin 1.grupta geldiği bir günde.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Serkan.ÇABAŞ Umarım vaziyet dediğiniz gibidir. Bir Froome sempatizanı olarak en çok isteyeceğim şey Porte'un güçlü şekilde Froome'a yardımcı olmasıdır :)

porte orada yarışı formsuzluktan birakmadı ki.. etapta düştü zaman kaybetti tekeri patladı gitti tekeri değiştirdi ceza aldı fark oldu 4dk üzeri adam bıraktı..
ha burada şuan için daha dağlık etap görmedik ne görev verildi ise yapıyor..

formsuz demek froome tek kalıcak demek için ikinci haftayı beklemek gerek..

cavendish neden geride kalsın ki.. orayı anlıyamadım kalması hata olurdu.

@radomi Videonun sonunda Matteo Trentin'in ''Benim bisikletimle kazandı'' diye bağırması hahahahah muhteşem ya :komik::komik:

@Serkan.ÇABAŞ İyi niyetinize sağlık :harika: Merakla bekliyorum 10. etabı :komik: Porte, Giro'da düştü, kalktı, ceza falan tamam da zamana karşıda 5 dakika yemesi psikolojiyle falan açıklanabilir birşey değil, kazanması bekleniyordu adamın ki kazansa ufak da olsa rakipleri üzerinde zaman alacaktı, tamam Contador'u geçemezdi de podyum için hala şansı olacaktı ki bu Porte gibi bir adam için muazzam bir sonuç olurdu :harika:

Froome'dan bu kadar agresif bi baslangic beklemiyordum. Daha ucuncu gunden sari mayoyu giydigine kendisi de sasirmisti zaten. Fark ne kadar acilirsa dag etaplari o kadar cekismeli olacak. Her gunun ayri hikayesi oldu, umarim boyle devam eder.

Duzlukler bitmeden Degenkolb da bi etap alsa fena olmaz aslinda. Sari mayo da bolca el degistirsin, boyle daha zevkli. Ama Contador'un sirtina gecmesin, o hilti giydi mi kolay kolay cikarmaz :))

@kubilayrd

Hocam bekliyoruz da Contador'un etap kazanacağı yok gibi adam hiç saldırmıyor :)

@Tolga Çelebi

Giro'yu da etap kazanmadan bitirmisti, hatta cok elestirildi ama kimseyi takmadi. :) Kaza yapmasa pembe formayi hic cikarmayacakti ustunden adam. Neticede iclerinde en tecrubelisi. Muhtemelen su an hedefi ilk dinlenme gunune kadar farkin acilmasini onleyip ardindan ataga kalkmaktir cunku mantiklisi bu. Iclerinde grand tour yapip gelen tek yarisci oldugundan kondusyonuna ekstra dikkat etmesi lazim.

Hem etaplar icin elinde Sagan gibi bi adam var, yesil formanin en guclu adaylarindan. Her ne kadar Froome'u desteklesem de bence TdF'nin en buyuk adayi halen Contador, kaza filan yapmadikca da oyle kalir gibime geliyor.

@radomi
Dün Eurosporttürk yorumcuları da buna benzer bir reaksiyonla tamamladılar yarışı. Ben bir ara evi, arabayı satıp parayı Martin'e basmışlar herhalde diye düşünmedim değil :) Şaka bir yana etap sonunda taraflı tarafsız hemen herkesin mutlu olduğu bir son oldu gibi. Ben hariç. Martin finişi geçerken Velogames'de takımı kurarken aklımda olup da almadığım için ben kafamı duvara vurmakla meşguldüm.:D

Geri