Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Arkadaşlar yine bir yanlış anlaşılma var; Froome çıkıp, ''Sarıyı giymeyeceğim, Tony'e saygımdan dolayı hiçbir zaman giymezdim!'' diyor ama Sky yöneticisi Brailsford açıklama yapmış, ''Herkes Froome'un Tony'e saygısından dolayı giymediğini düşünüyor ama kararı veren biz değildik, UCİ teknik bir durumdan dolayı giymemizi istemedi.'' demiş. Zaten Froome kendi giymek istememiş olsa, Cancellara 2 bel kemiğini kırıp 60 km o kırıklarla sürdüğü gün giymemesi gerekirdi...

Scudo
Hem pelotonda hem forumda herkes froome'a bilenmis :) aslinda sempatik adam. Lakin bu seneki performansi benim gozumde sifir. Kacirdigi doping testi hikayesi pek inandirici gelmedi.

Başladı mı 7. etap?

Sabah tatile çıkıyoruz,çanta hazırlayacağıma oturmuş fellik fellik link arıyorum.İzlediğim link patlamış.Bi yardımcı olun memedali bey. :D

Tamam sorun çözülmüştür.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar ve taner07
Link olaylarına artık girmeyelim arkadaşlar, diğer linklerde zaten silindi.

Arkadaşlar link paylaşımı konusunda şunu belirtmek istiyorum; bu tip paylaşımlar telif hakkı sorunu yaratabiliyor bizim açımızdan. Bu tip paylaşımları olabildiğince yapmamanızı, yapıyorsanız da özel mesaj veya mail üzerinden yapmanızı rica edeceğim naçizane :)

Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.

@Ahmet Onur Çakmak
Bu açıklamayı yaptıysa kendi takım yöneticisi de Froomeya bilenmiş olmalı. Neredeyse yalancı çıkarmış :)

@Gacemer

Bu biraz dave brailsford'un huyu. Wiggins ayrilirken de boyle polemiklere yol acan sacma beyanlari olmustu.

Fabian olayında Cancellara yarışa devam etmiş, bilmem kaç dakika fark yemişti, dün kü farklı bir olay Tony martin yarışı bitirdiği esnada Sarı mayo hala ondaydı, Cancellara ise dakikaları yiyince zaten sarı mayo ondan çıkmış oldu.

Grapiel fark etseydi tutardı Cavendish'i sağda,

sagan'a odaklanınca bu nerden geldi yahu! tepkisi verdi :D

Müthiş bir finiş oldu. Cavendish, Graipel, Sagan, Dagenkolb rekabeti son hız devam ediyor. Kristoff biraz zayıf kaldı onların yanında. Artık SAgan ile Dagenkolb de alsınlar birer etap.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Hele şükür Cavendish kendine geldi, son 50 metrede sprinti patlatınca rakibi yok.

Uzun zamandir izledigim en iyi sprintti, gercekten mukemmeldi cav. Bir ara kalabaligin arasinda kaldi ama belki de iyi oldu, bu sayede tam zamaninda sprinte kalkti. Tuylerim diken diken oldu
image.jpg

Geri