Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Cavendish söyledigimi yapti, cok erken cikmayip en sonunda topukladi. Gördügünüz gibi en yüksek sürate cikabiliyor, ama cok kisa süre. Bunu ayarlayabildigi sürece cok etap kazanir.

Scudo
Degenkolb ve treni yine hata yaptı, yine arkada sıkıştı...

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Tinkof ne yapıp edip Sagan'a bir etapta sprint treni yapsın diyeceğim ama sprint treni yapacak adam yokki. Hepsi tırmanışçı domestiklerinin. Yazık oluyor Sagan'a.

FDJ takımı sabah 6 ve gece 11de yapılan testlerden çok rahatsız olduklarını ve bunun haksızlık olduğunu dile getirmişler. Pinot 4 gündür buronşit yüzünden sorunlar yaşıyormuş fakat ilaç kullanmak yasak olduğu için(sanırım) doğal bitkilerle tedavi etmeye çalışıyorlarmış...

@radomi
Saganin Domestigi yok mu? :) Danilele Bennati en az sagan kadar hizlidir. Bir de Matteo Tossato var. Yeter.. :)

(link)
Kokain yarışlar sırasında yasaklı madde. Out-of-competition testlerde çıkarsa ceza yok. Paolini, Tour dışı. Açıklama: (link)

Çok ciddi bir hata bu, nasıl yaptı ki böyle birşeyi?

Sagan kendi başının çaresine bakacağını bilerek bu takıma geldi, Contador varken kimse gidip Sagan'ın önüne geçmesini beklemesin. Kendi başının çaresine bakacak, Greipel'i ekarte edip yeşil mayoya gidecek başka çaresi yok. En azından yokuşlarda Greipel'den iyidir ama yokuşlu etaplarda Greipel ve Sagan diğer sprinterler aynı grupta geliyorlar.

Paolini turdan çıkarıldı. Kaninda kokain cikmis. Kariyerinin sonu olur artik heralde izlemesi keyif veren bisikletcilerdendi benim icin kendiside keyif almaktan vazgecmiyormus demekki :)

• Beğen
Tepkiler: sadık bostan
Buarada 500 e gelirken arkada bir etixli yesil kaskli birisine baya bi yumruk mu salliyo bana mi oyle geldi, boyle cek lan elini der gibi?

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Ayrica sagan ile ilgili olarak düşüncem. 3 büyük tur da kafayi hedefleyecekse cok cok daha iyi bir tirmanisci olmasi gerekiyor. Giroda tdf da hersey daglarda belli oluyor. Daglar basladiginda contadorun form duzeyi herseyi belirleyecek gibime geliyor. Huy tirmanisi kesinlikle bir ileriye donuk bir referans olarak kabul etmiyorum. Cunku cok kisa ve dik bir yokuş cok kisa bir alan icin patlayici guc istiyor. Uzun tirmanislar da göreceğiz genel.klasmancilarin form düzeyini. Ne.olursa olsunnyillarca hatirlanacak bir tdf olucagini düşünüyorum ve asil heyecan sali günü başlar benim için: )

Cavendish ülkesinin yol yarışlarında aldığı 2.'liğin hakkını verdi gerçekten. Kittel'in turda olmamasından dolayı Cavendish'e gün doğması beklenirken ortaya Greipel çıktı ama Cavendish bu etabı alıp Tour de France tarihinin en çok etap kazanan 3.ismi oldu.

@taner07
Diğer yorumlara yönelik yazmıştım zaten :)

froome ve contador yataktan düşmüş millet..

2 senedir yarıştan çok,sörvayvır gibi nasıl ayakta kalırım yarışı oldu.

@MehmetAliB.
kendime benzetiyorum şu bekleneni verememe konusunda :koptum::koptum:

@gokaykr
paolini tarz adam. kokain neden yasak?

Geri