Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

@Hasan Saylık Gallopin genel klasmancı değil ki, zaten o da gidecek ama etap almak onun hedefi. Broeck takım değiştirip bir hava değişikliğine gitmezse kaybolup gidecek :(

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
Scudo
Tinkoff'un tour'da giyecegi formalar
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/09/4efe2eaa211e0e91736647c08a071390.jpg

• Beğen
Tepkiler: taner07
Belle kasık arası boş gibi duruyor.:):naslyany:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Ilk yaptiklari antreman formasi iyiydi. Sonra klasik renklerine donduler, sonra fosforlu yesil, simdi de bu. aslinda sportful fena bir marka degil ama sanirim tinkoff'un formalari oturtamadilar

Tour De France da ki sarı mayo ile takımın sarı mayosu çok karışıyor diye böyle bir değişikliğe gitmişlerdi, aslında bu sene de bu durumu bilerek sarı yerine biraz daha fosforlu sarıya geçmişlerdii ama ben nefret ediyorum bu kamuflaj deseninden diyebilirim. Sportsful yeni bir akım yaratmak istiyorsa yanlış yolda ilerliyor bence.

Maxime Monfort, takımın onu TDF'ye götürmemesine sitem etmiş :) Hem TDF'ye götürmüyorsunuz hem de İsviçre Turu'na git yarış diyorlar yav demiş :D

Froome da umarım Porte, yaşadıklarını atlatıp TDF'ye gelebilir demiş, Giro'daki bazı sporcuların TDF'ye de gelebileceğini ama bunun Dauphine ve İsviçre Turu'ndaki performanslara bağlı olduğunu söylemiş.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Giro esnasında sıkıntı çıkmıştı zaten takımda.Takım lideri Jurgen Van Den Broeck olmasına rağmen Monfort onun için çalışmadı kendi yarışını koştu şeklinde konuşmalar olmuştu.Genel klasmanda da zaten liderinin önünde bitirdi Giro'yu. Kim haklı kim haksız bilemem ama Van Den Broeck seneye takımdan ayrılacak söylentileri de dolaşıyor bir yandan.

Froome bu kadroyla TDF'ye giderse ki tahminimce gitmeyecektir dağlarda çok sıkıntı yaşar. 1-2 değişiklik mutlaka olacaktır diye düşünüyorum, Geraint Thomas ve Giro kadrosundan eklemeler olabilir.

• Beğen
Tour öncesi Contador,Froome ve Nibali'yi gördük. Ama Quintana ne durumda göremedikleri. Bu dörtlü arasında müthiş bir savaş olacak. Bir taraftan da sprinterler arasında bir mücadele olacak. Kittel,Cavendish,Dagenkolb,Krisstof,Bohuanni, Sagan hepsi gelirse harika bir tur olacak.

@radomi Kittel'in durumu hala belirsiz ama diğerlerinin hepsi gelecek üstüne bir de Demarre da eklenecek :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@radomi

18-21 Haziran'da 4 etaplık Route du Sud yarışında Quintana ve Contador'u Fransa Turu öncesi son kez izleyebilirsiniz..

• Beğen
Gözden kaçıyor ama AG2R 4 lider ile mi geliyor? Bardet, Peraud, Pozzovivo ve belki de Villermoz? Hadi Peraud çok formsuz, Villermoz da domestik olarak kaldı, yine de dağlarda herkes kendi başına mı olacak, yoksa yine bir Roche-Gadret krizi mi yaşayacaklar :D

@taner07 Bardet lider olacaktır. Pozzovivo Giro'da kaza yaptı muhtemelen kendini deneyecektir. Vuillermoz zaten domestik. Sadece Peraud var kalan, muhtemelen o da geçen seneki gibi baş domestik olup duruma göre liderliği alabilecek pozisyonda olacaktır.

Pozzovivo Fransa Turu'na gelmeyecek büyük ihtimalle.Vuelta'ya hazırlanacak.

(link)

Peraud geçen sene ile kıyaslandığında formu çok iyi görünmüyor, Bardet ise çok iyi durumda. Bence AG2R tek liderle geliyor:)

@Recep-Şahin @Özgür R Kafamda durduk yere drama yaratmışım gece gece :( Acaba bir daha liderine karşı çıkan bir domestik olmaz mı TDF'de çok heyecanlı oluyor :D

@taner07 dram çıkabilecek takımlardan biri lotto soudal. Şimdilik açıklanan isimler arasında herhangi bir lider yok. Jurgen Van Dan Broeck yüksek ihtimalle katılmayacak. takımın kalanında da bırakın liderliği ilk 10'a oynayabilecek bir adam bile yok. Muhtemelen Gallopin, Hansen, Wellens gibi adamlarla etap kovalayıp takımın kalanıyla da Greipel'e sprint kazandırmak isteyecekler ki işleri çok zor.

Chasing Legends izleyerek TDF'ye hazırlanıyorum. Gaza geldim 2009 TDF'yi bir daha izleyesim geldi :D

Daha önce Alpe D'Huez i yerinde izleyen var mı? tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

@Mustafa Yasin Yeter Alp D'huez yokuşların kralı ve en popüleridir biliyorsunuz gitmek isterseniz otel olaylarını öncede halletmelisinizi, yada bir tanıdık yada Türk camisi gibi yerlerden kalmalısınız yada çadır. Yoksa her bisiklet sevdalısı Tour'a gitmek isterse giderse de Alp D'huez e gitmek ister , ayrıca bu sene idddialı kişiler çok fazla ve bu yüzden sondan 2. etap sanıyorum o etapta olmak gerçekten çok zor olacaktır. Tavsiyem bisiketle gidin.

Geri