Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Tinkoffun da iddasinin kalmamasina rağmen sky i zorlayacağıni tempo atak yapacagini düşünüyorum. Tj in abandon olmasina onun kadar üzüldüm valla. Ve son 3 etabin cok eglenceli geçeceği kesin zaten bakalim.

Scudo
@Tolga Çelebi takılma bir durumu söz konusu değil sadece neden ortaya team sky algısı çıktı onu anlatıyorum ben başlangıcını söyledim oradan devam ettik işte.

----

@taner07 hocam onu tartışma bunu tartışma tam konu alev alıyor hop tartışmaya gerek yok : ) yapma böyle tam hareketleniyor su atıyon ha üstümüze :)

----

@Tolga Çelebi

işte contador orayı çıkarken ilginç ve muhteşem oluyor dopingin adı geçmiyor ki adam 2 yıl doping cezası almış biri.
ama team sky bir şey yaptı mı yine ilginç muzaam ekip oluyor ama yarım ağızla söylüyorlar adamda şüphe uyandırcak düşünceler sokuyorlar sorun burada euro sport yorumcularında

@Serkan.ÇABAŞ @Tolga Çelebi Bir bilginin bir kısmını verirseniz yanıltıcı olur bu Sky'ın Froome'un verilerini verdiğinde de çok gündeme gelmişti; Caner Eler orada ''Bu hayatımda gördüğüm en ilginç ve en muhteşem şeylerden biri'' dedikten sonra hemen arkasından ''Ama temizse'' diye de eklemişti :harika:

Şöyle bir durum söz konusu arkadaşlar, Valverde ve Contador zaten sabıkalı ve dopingten ceza almış adamlar yani kimse onlar %100 kesin temiz diye iddia edemez ama SKY takımı ilk kurulduğundan itibaren dopinge savaş başlatarak çok önemli bir adım attı ve transparanlık sözü vererek ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söylediler. Herkeste de madem öyle diyorsunuz bütün bilgileri yayınlayın diye bir algı oluştu ve SKY bana göre biraz geri vites yapıyor. Ben daha önce de yazmıştım, bence SKY temiz ama bazı hareketleri insanların kafasını bulandırıyor malesef :tskler:

Yarış başladı. TdF sitesinde Geraint Thomas'ın bir açıklaması yayınlandı şimdi, özetle dün yaşadığı sıkıntının ekranda kötü göründüğünü ancak çok problem yaratmadığını söylüyor ve kürsü için pek şansı olmadığını, Nibali ve Contador'un önümüzdeki etaplarda kendisini geçmesinin muhtemel olduğunu söylüyor. Zaten benim yapacak başka görevlerim var diye Froome'a domestik olarak yardımcı olmaya odaklandığını söylüyor. Mur de Huy'u iyi çıkmış olduğunu önündeki bölümde de aynı performansı tekrarlamayı umduğunu de belirtiyor.

@taner07 @Serkan.ÇABAŞ

Contador zaten Mortirolo'dan sonra dökülmeye başladı.Etap kazanamadı,5-6 dakikalık fark Giro sonu 1:53'e inmişti ki artık Contador doping yapmıyordur ki bu turda belli zaten Froome için ben hiç bir zaman demedim dopingli diye ama Eurosport spikerlerini biraz daha dikkatli dinleyeceğim artık.

• Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
Bu Contador'un domesticleri niye kacisa gidiyor anlamiyorum? Contadora yardım etmesi gerekmiyor mu?

@Kadir Eskici kaçıştayken de yardım edebilirler. Tabi peloton da olsalar nolacak ? önceki etaplardan gördüğümüz gibi hiçbir işe yaramadılar neredeyse.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
@Kadir Eskici

Bence HC tırmanışında birleşecekler Tink Off oraya 3 kişi ( Contador dahil 4 kişi ) girebilir. Majka,Rogers,Kreuziger hepsi yokuş domestikleri ama dünkü olaydan sonra Contador'un şansı % 5 bile yok bence.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Kaçış grubuna 1-2 adam sokmak da bir taktik, sadece Tinkoff değil, Movistar ve Astana da yapıyor aynısını. Genel klasman iddialılarından birisi Glandon tırmanışında Froome'u silkeleyebilirlerse öndeki domestikleri ile birleşip ciddi zaman kazanabilir.

Landa nin giro da ki formunu gördükten sonra seneye genel klasmanci olarak gormek isterim büyük turlarin birinde. Giro.da astana frenlemeseydi contadoru zorlardi.gibime geliyor. Fakat sky ile anlasti diyorlar. Yine gk hayal demek sanirim bu landa için eğer porte ve froome takimda kalacaksa.

@gokaykr

Hocam Porte BMC'ye gidiyor,Froome kariyerini burda bitirir bir yere gitmez artık. Landa zamana karşıyı düzeltmezse GK'cı olamaz maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Futbolda çizgiye inip ortalamak neyse bisiklette önde adam kaçırıp onun yanına favoriye atak yaptırmak neredeyse aynıdır. İkiside klasiktir ve hep işe yarar tabi doğru yapıldıktan sonra.

sky transparan data ları görmesi gerekenlere veriyor yoksa fransada dopingle adı geçmiş adamlar data ları açıklayın diye yaygara yapıyor sky a dopingli diyenler geçmişin sabıkalıları hep. her isteyene data vermek bilip bilmeyene bilgi vermek transparanlık olmuyor ki

Etabı kim alır sizce? Bugün quintana az da olsa farkı kapatıp alır diyorum

Conti dans etmeye basladi :)
Umarim 3dk falan bi fark atabilir. Quintana'ya ilham olur.

Geri