Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
@isamorgil

Dün Lance Armstrong'un da bununla ilgili bir twit'i oldu, İnan Özdemir de yayında bahsetti.

Şahsi görüşüm, ben yol bisikletinde her zaman klasik V fren'den yanayım.

Yol bisikleti ve disk fren çok ayrı dünyaların materyalleri gibi geliyor, sanki disk fren motosiklet ile özdeşleşmiş bir parça gibi ve yol bisikletinin o inceliğine ve ataklığına ters düşen bir algıya sahip.

Gelgelelim yarışlarda bu tip muhafazakar düşünceler yerine güvenlik odaklı yaklaşım ön plana çıkabilir ki bu da çok doğal, sonuçta tüm yıl boyunca hazırlanan adamlar bir yağmurda asfalta yapışıp tüm yılın emeğini çöpe atmak zorunda kalabiliyorlar, milyonluk yatırımlar saniyeler içerisinde buharlaşabiliyor.

Ancak kazalar da bu işin bir parçası, her şeyi berbat edebileceği gibi zaman zaman yarışa heyecan kattığı bir gerçek.

Bu tartışma uzar, bekleyelim görelim :)

Asıl düşündüğüm kısım ise, v fren ile tekerin takıp çıkarılması daha pratik, acaba disk fren olduğunda kaliperin ayarlanması, lastiğin değişimi vs... Sanırım zaman kaybından ötürü pek yanaşmıyorlar kullanmaya. Benim görüşüm bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Gün A.

Özet geçeyim o zaman. İşten dönerken cyclinhub kanalindan arabada izleme şansım oldu, linki öneren arkadaşıma teşekkür ediyorum.

Tinkoff " öncelikle Gün benden aldığın elli milyonu ne zaman vereceksin, illa canlı yayında mı söyleyelim" diye giriş yaptı. Spiker " abi takımın durumu nedir, biraz geri kaldınız gibi" diye sordu.
" Froome un çıkardığı kilowatt şok etti bizi, böyle devam ederse işimiz zor" dedi.
Spiker, watt olacaktı diye düzeltti, Tinkoff " Froome un performansına watt az gelir, kilowattı telafuz etmenin zamanı geldi" dedi.
Ayrıca malumunuz, jant çatlağı yüzünden geçen yine zaman kaybetti Cantodor.
Niye değiştirmedi dedi spiker, "ya Alberto foruma sormuş cep telefonundan, çatlak mı boya çiziği mi diye" Murat B. midir C midir birisi " abi boya çiziği, için rahat olsun, devam" demiş, niye sorarsın ki değil mi? Neyse, rus mafiası ilgileniyor o konuyla, maltepe velodrom civarında pusudalar.

Peki bugüne gelirsek, bugünkü etap Peter Sagan a göre görünüyor. Ona kim yardım edecek, finişe kim götürecek?
Oleg " Sagan a kimse yardım etmez, o da kimseye yardım etmez, serbest takılır. Ama sona doğru Cantodor yardım edebilir."
Ayrıca etaptaki yokuşu bu sabah bisikletle bizzat tırmanmış Oleg Tinkoff, " çok zor, öyle traştan bir yokuş değil" diyor.

@Raşit S

Sürüş esnasında çekilen resimleri paylaştılar Twitter'da bugün:

https://pbs.twimg.com/media/CJd-J0LUsAASwyZ.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CJelTS_UMAAwGGR.jpg

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar ve Gacemer
arkadaşlar şu an bahsettikleri dataları veren sitenin adını anlayan oldumu ? :)
linki elinde olan buraya bir yazsın.

Ne kadar saçma bir finish oldu.

Tony Martin'e çok yazık oldu bu arada.

Sarı mayo cenabetliği devam ediyor...

Tony martin kaza yaptı,köprücük kemiği gitti herhalde

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
tony martin bence kazaya sebep oldu dikkatlice bakılırsa sağ kolu ve omzu ile rakibini itmeye çalışırken kazaya sebep oldu

Tony martin resmen omuz attı yav. Ben yanlış mi gördüm, diskalifiye edilmeli bence.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Kocabaş
sarı mayo ikinci canı aldı.. nalet var bu sene sarı mayoda umarım sorun yoktur yarın devam eder. kötü haber almayız.
froome de düşmekten son anda kurtuldu. düşer düşer diyenleri utandırmaya devam ediyor.

Sagan çok istikrarlı :)

Olaya karışma sırası dennis de 'son durak' filmine döndü,1. Etap da 2.,3. ve 4. Olanlar olaylara karıştı sıra dennis'e geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Ümit Kocabaş
kesinlikle bu sene sanki eleştirilere cevap verircesine savaşıyor

Geri