Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Freeride bisiklet önerisi

furkan b

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar freeride da yeni başlayacağım başlamak icin sizce hangi bisiklet olur lütfen yardım edin elimde ki ng 650 beni tatmin etmiyor freeride başlamak istiyorum lütfen yardım edin :)

Scudo
Freeride bisikleti 160-180mm süspansiyona sahip olmalidir, birde nekadar bütcen var onuda bilmek gerekiyor ki tavsiyeler de bulunalim.

Beni yanlis anlamada bu bütceyle masasini zor alirsin.

tamam ne kadar abi sahibinden .com da birtane buldum 3500 fr 20 o iyimidir sence

Beni yanlis anlamada bu bütceyle masasini zor alirsin. Link verebilirsen bakabilirim. Özel mesaj gönderdim. Sunu da bilmeni isterim, nekadar freeride downhill bilgin var bilmiyorum ama bu bisikletleri sürmek istedigin yerlere arabayla götürmen gerekiyor. Öyle ben binerim ve su dagin tepesine sürerek cikarim olmuyor.

Merhaba arkadaşlar, ben max 7000 tl lik çift süspansiyonlu freeride arıyorum genelde şehir içi atlayıp zıplıyorum, sahibinden'e ve facebook gruplarına baktım ama ilk çift süspansiyon bisikletim olacağı için pek fikrim yok o yüzden size danışmak istedim, siz olsanız ne alırdınız, ilan linklerini de atabilirsiniz. Satan varsa fotoğraflarını ve fiyatını mesaj olarak atabilir.

Geri