Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

freeride yaparken dinlen mesi gereken müzikler

monster_bike

Aktif Üye
Tepki
49
alm arkadaşlar size benim dinlediğim müzikleri tavsiye ediyorum gerçektende faydası oluyor herşeyi unutuyosunuz ve süperbi iş çıkarıyosunuz.

(link)

(link)

mesela bunlar sizin bidiklerinizde varsa paylaşalım uçalım

• Beğen
Tepkiler: happy_feet
Scudo
bende bleed it out u çok seviyorum gaza gelip hızlanmak çok güzel oluyor=)

Muzikler ve parcalar zevklere gore degisebilir, freeride = metal dusuncesine karsiyim, ben olsam reggae dinlerim mesela, bu tamamen tarz a bagli.
Ama tek tehlike, muzigin gazina gelip, surme hatalari basladi mi, dusme orani da yukseliyor, ondan kullanirken muzik dinlemiyorum, daha cok bisikletin sesini, gelecek gececek olursa onu, dinliyorum, ha bir de Hope hublerin sesini :)

@Anterak

aynen katılıyorum...
bende bisikletime binerken veya iniş yaparken, bisikletten gelen ve zeminle lastik arasındaki sürtünmenin çıkardığı sesi dinliyorum...
bu arada bende hope hub kullanıyorum daha sesini işitme imkanım olmadı:D :D

evet bencede bu tarz meselesi şahsen ben haraket yaparken veya iniş yaparken system of a down - slipknot filan acayip bişey çok yararıda oluo ben korkumu yeniyorum müzikler sayesinde chop suey benim ön kaldırma şarkım :D:D

bu arada anterak abi ben fransaya gelsem o dediğin yere ulaşım zormu

Freerİde=metal-hard Rock Demektİr Bence ÇÜnkÜ Adami Motİve Edİyor Dİrek Hİpnotİze Gİbİ BİŞey Abİ Tabİ Herkes Bİrbİrİne Benzemez Her İnsan Farklidir Dİmİ

abi bu arada fransa filan dedim yer neresi oraya gelsem ulaşım zormu o videodaki bike parklara

Ulasim zor olabilir, yani mutlaka bir araba kiraglanmasi ila beraber olabilir.
AMA, ingilizler (yine ingilizeler hayret her yerdeler bunlar) direct londra dan Albertville e yakin bir hava limanina iniyorlar oradan istasyonlara giden tren veya otobuslere binip geliorlar, istasyondayken, ya kamping ya otel ayarliyip, ertesi gun bisiklet kiragliyorlar (gunlugu 80 EUR) oyle katiliyorlar bikeparklara. Ulasim sectigin kayak merkezine bagli, en unlu su ve en guzel i : (link) kayak merkezi orada en guzel bikepark lar bulunuyor :

L(link)
(link)
(link)

Bu bikeparklar dunyanin en guzellerinden birileri, en mesur lari da.
Hakikaten cok eylenceli, temmuz-agustos aciyorlar

Benim gittigim obur bikepark daha alcak yerde oldugu icin (1200m) daha ekren acilip daha gec kapaniyor, haziran - eylul : (link)

Siteleri gezin hepsinde videolar filan var gayet iyi fiir veriyor.

Ornek :

Korkamyin butun pisteler bu gordugunuz yaris kadar zor degiler ;)

ben sürekli olmasada arasıra freeride yapıyorum ve mutlaka rammstein,korn,iron maiden dinliyorum yani hard rock ın cesaret verici,kışkırtıcı bi etkisi var.freeride yaparken hard rock diyenlerdenim.ama bob marley de dinlenebilir bence.insan hangisinde tam anlamıyla kendini buluyosa ona en cok yakısan tarz o dur... sevgiyle....

Freeride ı bilmem ama action yaparken drowning pool u tavsiye ederim

Anterak abi :D çok teşekkür ederim FRANSAYA AİLEMLE GELME PLANIM VAR GELİNCE İNŞ BİKE PARKLARA GELİRİM

''Dinlenmesi gereken'' birazcık yanlış olmuş...
Evet bende müzik dinlerim bisiklette...
Ama o gittiğim bisikletimin yada yolun bana karşı vereceği bir risk ve üreteceiği bir problem yoksa...

Kesinlikle örneğin Polonezköy parkurunda, inişte 55-60 km hızla iniyorsunuz singletrack, toprak ve dikenli daracık yerde...
Önünüzde arkanızda bisiklet var diyelim...
Müzik dinlemek orada intihar gibi olacaktır...
Onu geçtim trafikte de karşıyım...

Eğer bir taşıt kullanıyorsanız, bisiklet-motor gibi etrafınızdan ne geleceği belli olmaz...
Ve siz, "taşıtınız ile yolu" dinlemelisinizdir(öncelik budur)...

Yani "dinlemem gereken"ler...Ortam sesleri (lastik, korna , motor sesleri), Bisiklet sesleri (freewheel, zincir, zincir gergisi, frenlerin sıktıkca cıkardıgı muhteşem sürtme sesleri) gibi...

Peki bu herif çok konuştu acaba ne dinler derseniz...MP3 çalarda bütün NWD lerin soundtrackleri var...Onları dinliyorum...Zaten en gaz olanı bulmuşlar...:)

bencede nwd lerin muzikleri cok gaza getiriyor :) favorilerim arasında swollen members-dark clouds (darren berrecloth daki muzik ) onun harici bende ınıs yaparken muzık dinlemeyı sevmem bisikletten gelıcek sesler benım ıcın onemlı tecrube ettım..büyük adada kafada fullface kaska kulaklıkta olunca virajda on tekerın kaçtıgını anlayamadım ve bedelını dizime 6 dikiş atılarak odedim :)

Geri